Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(noras1 @ 2009 01 16, 14:49)
Na žuvų taukus, tai geriu kiekvieną dieną, tiesa ne kapsules. Planuoju dar pradėti gerti Omega-3, nes B man negalima.

Tikiuosi greitai tirpimai baigsis.  smile.gif

I omega3 visur iena B tik ju dozes nedideles(jei neklystu), aisku pasikonsultuokit su daktaru. rolleyes.gif
Atsakyti
OMEGOJ-H3 kaip ziurejau tai pagal kieki tai vos vos maziau nei b strong vitaminuose. o nutirpimai taip greit nepranyksta, reikia nepamirst tas vietas pamasazuot, pamankstint ir padaryti kontrastinius dusus. Viskas bus gerai! smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Pasiskaitau si forumeli ir stibrybes bei geros nuotaikos paisesemiu. Aciu visoms smile.gif Dabar turiu klausimeli apie tuos ungurio taukus. Radau, kad Tianshi firma (http://www.tianshi.lt/kainorastis.php) prekiauja jais, bet kainorastyje ju nematau g.gif . Paskaiciau, kad sergant issetine skleroze rekomenduotinas sios firmos Biokalcis smegenų veiklai gerinti bei Kordicepsas. Gal kas bandete ir galite pasidalinti patirtimi. Pinigai, aisku, nemazi...Verciau as sau kokio skudurelio nenusipirksiu, bet vyrui papildus butinai...Jam po paskutines atakos rugseji vis dar yra pirstu nejautra, bet kiek skaiciau jusu pasisakymus, tai supratau, kad taip greitai viskas nepraeina schmoll.gif, o gali ir visai nepraeit. Na, griztant dar prie tu papildu - kokios firmos Omega 3 rugstis jus rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 01 19, 11:39)
Labukas smile.gif Pasiskaitau si forumeli ir stibrybes bei geros nuotaikos paisesemiu. Aciu visoms smile.gif Dabar turiu klausimeli apie tuos ungurio taukus. Radau, kad Tianshi firma (http://www.tianshi.lt/kainorastis.php) prekiauja jais, bet kainorastyje ju nematau g.gif . Paskaiciau, kad sergant issetine skleroze rekomenduotinas sios firmos Biokalcis smegenų veiklai gerinti bei Kordicepsas. Gal kas bandete ir galite pasidalinti patirtimi. Pinigai, aisku, nemazi...Verciau as sau kokio skudurelio nenusipirksiu, bet vyrui papildus butinai...Jam po paskutines atakos rugseji vis dar yra pirstu nejautra, bet kiek skaiciau jusu pasisakymus, tai supratau, kad taip greitai viskas nepraeina schmoll.gif, o gali ir visai nepraeit. Na, griztant dar prie tu papildu - kokios firmos Omega 3 rugstis jus rekomenduotumet?

as vartojau sios firmos smegenu kalci ir kordicepsa. pirma karta jauciau poveiki, tik nezinau ar padejo sie papildai, ar isitikinimas, ar Q10, nes tuo pat metu vartojau ir juos. tad pabandziau vartoti tik kalci ir kordicepsa, kai tirpima grizo, poveikio nebuvo. dabar geriu tik Q10 ir paprasta kalci, magni, cinka, nes siek tiek spazmuoja raumenis, buna dienu, kai tirpimas nurimsta, buna, kad vel padideja, tad sunku pasakyi kas ir kiek is tiesu veikia. matyt. kiekvienam vis kitaip. labai noreciau, kad tirpimas praeitu ir tikiu, kad taip bus, tik reikia laiko. Q10 nusprendziau dar vartoti ir baigus kalci, magni, cinka imsiuos zuvu tauku, nes manau, kad visko vienu metu pumpuoti netikslinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 01 15, 20:48)
o gal kam gordius'a buvo kada israsiusi gydytoja? kaip jums veike?

as geriau gordius gan ilga laika, bet tirpimo man nesumazino. gyd. Kizlaitiene buvo skyrus atpalaiduojancius Lyrika, jie veike, bet ne tik tirpima, o visa mano busena, vaiksciojau kaip muse po dichlofoso ir labai norejau miego. tad kol kas verciuosi tik su papildais ir manksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 01 19, 11:39)

labai idomi firma ir galima rast papildu kurie tinka.idomu tik ar tikrai tiks g.gif kainos tai nemazos,bet jei tiks tai negaila smile.gif
Atsakyti
Tali, kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 20, 12:32)
Tali, kaip jautiesi?

aciu, kad rupinates manim 4u.gif jauciuosi moraliskai tai labai gerai, bet fiziskai nutirpus visai desne ranka ir siek tiek abi kojos. nekreipciau labai demesio, jei galeciau tusinuka su saukstu nors nulaikyti blush2.gif

o siaip tai siandien nulekus buvau i sporto kluba pamirkti baseine ir sukurineje vonioje, tai sauniai pasibuvau, rodos ir jegu igavau smile.gif

tiesa, nusipirkau dar siandien rankai mankstinti zaisliuku, nes tuos pacius gauciau maigyti nuvaziavus i reabilitacija, tai nusprendziau ta daryti pati namuose ax.gif
Atsakyti
Nu tu tikrai "malačius". Smagu girdėti, kad nuotaika gera. thumbup.gif Svarbu nuotaika, o visa kita... tikrai susitvarkys.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 20, 18:16)
Nu tu tikrai "malačius". Smagu girdėti, kad nuotaika gera.  thumbup.gif Svarbu nuotaika, o visa kita... tikrai susitvarkys.
biggrin.gif

tikiuosi... 4u.gif nes po solumedrolio tik kojytes siek tiek atleido, o dabar geriu dar prednizolona ir laukiu, kol praeis rankos tirpimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 20, 19:56)
tikiuosi...  4u.gif  nes po solumedrolio tik kojytes siek tiek atleido, o dabar geriu dar prednizolona ir laukiu, kol praeis rankos tirpimas doh.gif

Tikrai tikrai praeis bigsmile.gif. Aš tai va dar gausiu Cerebrumo ir Galium Heel vaistų. Tai labai džiaugiuosi su trentaliu jie man labai padeda nuo veido tirpimų. Vis mažiau ir mažiau tirpsta veidas. O homeopatinius kiek žinau geriau vartoti nuolatos, beto jokio pašalinio poveikio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 20, 20:56)
tikiuosi...  4u.gif  nes po solumedrolio tik kojytes siek tiek atleido, o dabar geriu dar prednizolona ir laukiu, kol praeis rankos tirpimas doh.gif

Sveik Talli biggrin.gif aš irgi šiuo momentu patirpusi ir kaire ranka ir kojos abi, bet tikiu kad laiko klausimas, oras plius dabar labai s..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2009 01 21, 00:54)
Tikrai tikrai praeis bigsmile.gif. Aš tai va dar gausiu Cerebrumo ir Galium Heel vaistų. Tai labai džiaugiuosi su trentaliu jie man labai padeda nuo veido tirpimų. Vis mažiau ir mažiau tirpsta veidas. O homeopatinius kiek žinau geriau vartoti nuolatos, beto jokio pašalinio poveikio. g.gif

O tas cerebrumas dar pagal paraška išduodamas? bigsmile.gif ar dabar lengviau?
Atsakyti
Man būna išrašomas vardinis receptas ir tuomet reikia vaistinėje užsakyti. Kaina 20 ampulių apie 100 Lt. Leidžiama 2 kartus per savaitę į raumenį
Atsakyti