Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2009 01 15, 12:40)
ovanonexa leistis reikia kaip visus vaistus i uzpakaliukla, su standartine atada, viena karta i savaite tuo patciu laiku. ten viskas paprasta, tik su svirkste esanciu skiedikliu, reikia istirpinti buteliuke esancia tabletele. vaisto nera daug, tai jokio issivaiksciojimo nepatogumo bent jau as nejauciu. o susileidus isgeriu ibuprofeno ir miegot, tada ryte pabundi lyg niekur nieko, o jei pamirstu tai nakti neblogai saltis papurto ir kaulus palauzo. bet jau nebekreipiu demesio, kaip ne kaip jau 4 metai avonexa leidziuosi, ir pfu pfu pfu gerai toleruoju, kepenu fermentu tyrimas liux thumbup.gif , nors ta tyrima pirma karta ligoninej dabar padare blush2.gif

Tai tu Talli po kiekvieno susileidimo isgeri ibuprofeno? Nes nuo rebifo man irgi buna saltis ir kaulu lauzimas as geriu paracetamoli, bet jisz kepenis eda, tai gal ir man gert ibuprofena....ir taip keturis metus tu jo isgeri?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 01 15, 12:52)
Tai tu Talli po kiekvieno susileidimo isgeri ibuprofeno? Nes nuo rebifo man irgi buna saltis ir kaulu lauzimas as geriu paracetamoli, bet jisz kepenis eda, tai gal ir man gert ibuprofena....ir taip keturis metus tu jo isgeri?

jo, juk karta per savaite, bet as isgeriu ibuprofeno 600mg, bet tu pabandyk 200mg.

P.S. As tave saaulute vis bandau pasnekinti gmail'e, nieko pries? ar nematai kad parasau?
Atsakyti
[quote=Talli,2009 01 15, 13:58]
P.S. As tave saaulute vis bandau pasnekinti gmail'e, nieko pries? ar nematai kad parasiau?

As tai tikrai nieko pries, zinok, kad nieko negavau, pasta tikrini i diena n kartu....
Atsakyti
gal kas zinot ka daryti ar gerti, kad kuo greiciau praeitu tirpimai? g.gif

geriu prednizolona, trentali, atpalaiduojamuosiu, vitamina b, bet nieko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 15, 20:11)
gal kas zinot ka daryti ar gerti, kad kuo greiciau praeitu tirpimai? g.gif

geriu prednizolona, trentali, atpalaiduojamuosiu, vitamina b, bet nieko... doh.gif

as leidau Dexamethasona po 2ml,bet nepadejo doh.gif gal jums pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 15, 19:21)
as leidau Dexamethasona po 2ml,bet nepadejo doh.gif  gal jums pades g.gif

o gal kam gordius'a buvo kada israsiusi gydytoja? kaip jums veike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Talli: 15 sausio 2009 - 19:50
Dexamethasonas man nuo tirpimų tai visai nepadėjo. Jis man padėjo koją atstatyti, o va veido tirpimai ir toliau likę verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, nenusiminkite kad vis dar jauciate nutirpimus, jie taip greit nepraeina, viskas vyksta tik po truputi. Pati ant savo kailio patyriau kaip po vieno aptirpimo seke kitas ir taip 5 kartus per metus bet stengiausi kovoti, pamirsti kad tai nemalonus jausmas ir tik po metu pradejo mazeti tirpimas nes as jau nebegalvojau kad kazkas yra ir viduje negalvojau kad tai problema. Ir stai man viskas atsistate. Tad reik kantrybes o ne pompuotis vaistais, nes man jokie pleciantys vaistai netinka, tad nuo liepos men gyvenu tik su copaxone ir ungurio taukais. bigsmile.gif Niekada neturejau vilciu kad pilnai atsistatysiu, nes man ne pirmine o remituojanti, tad manau toms kurioms tik pradzia atsistatys neuzilgo, o kurioms jau ne pirmi metai teks paluketi, bet tikekit kad viskas sugris kaip buvo ir net nepastebesit. biggrin.gif Sekmes visoms. bigsmile.gif
Papildyta:
Juk mes ir esam cia, kad viena kitai padetume. Gal kada ir man reiks jusu palaikomo zodzio kai bus begalo sunku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 01 16, 10:04)
Sveikos, nenusiminkite kad vis dar jauciate nutirpimus, jie taip greit nepraeina, viskas vyksta tik po truputi. Pati ant savo kailio patyriau kaip po vieno aptirpimo seke kitas ir taip 5 kartus per metus bet stengiausi kovoti, pamirsti kad tai nemalonus jausmas ir tik po metu pradejo mazeti tirpimas nes as jau nebegalvojau kad kazkas yra ir viduje negalvojau kad tai problema. Ir stai man viskas atsistate. Tad reik kantrybes o ne pompuotis vaistais, nes man jokie pleciantys vaistai netinka, tad  nuo liepos men  gyvenu tik su copaxone ir ungurio taukais.  bigsmile.gif  Niekada neturejau vilciu kad pilnai atsistatysiu, nes man ne pirmine o remituojanti, tad manau toms kurioms tik pradzia atsistatys neuzilgo, o kurioms jau ne pirmi metai teks paluketi, bet tikekit kad viskas sugris kaip buvo ir net nepastebesit.  biggrin.gif  Sekmes visoms. bigsmile.gif
Papildyta:
Juk mes ir esam cia, kad viena kitai padetume. Gal kada ir man reiks jusu palaikomo zodzio kai bus begalo sunku.  mirksiukas.gif

na as manau ateina laikas, kai visos paluztam, juk esam moterys, o vyrai yra vyrai, nors kartais buna kad ir jie paluzta blush2.gif
Atsakyti
Na, pasiskaičius šią temą, tai galiu pasakyti, kad moterys su šia liga labai visos stiprios biggrin.gif Manau didelė dalis vyrų tikrai būtų palūžę daug daugiau kartų, tik gal jie ne taip parodo savo jausmus ir emocijas ax.gif

Mergaitės, drąsiai galiu sakyti, kad jūs esate tikros šaunuolės ir tvirtuolės.

O kai kam nors sunku verysad.gif , visuomet rašykite (ir aš rašysiu), išgirdus palaikančius žodžius nors gal ir nedaug, bet juk pasidaro lengviau.

ANE??? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 15, 21:55)
Dexamethasonas man nuo tirpimų tai visai nepadėjo. Jis man padėjo koją atstatyti, o va veido tirpimai ir toliau likę verysad.gif

Tirpimai taip greitai nepraeina, bet dexametazonas tikrai veikia ir atstato, reikia laiko.Reiktu pamastyti apie ungurio taukus, man omega3 kursas su žuvies taukais tikrai veikia as turiu ta duo kur viena kapsule žuvies tauku o kita vitamino B visu iki 12 , bet geriu po viena i diena t.y viena diena žuvies o kita B grupe. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 01 16, 13:39)
Tirpimai taip greitai nepraeina, bet dexametazonas  tikrai veikia ir atstato, reikia laiko.Reiktu pamastyti apie ungurio taukus, man omega3 kursas su žuvies taukais tikrai veikia as turiu ta duo kur viena kapsule žuvies tauku o kita vitamino B visu iki 12 , bet geriu po viena i diena t.y viena diena žuvies o kita B grupe. bigsmile.gif

Na žuvų taukus, tai geriu kiekvieną dieną, tiesa ne kapsules. Planuoju dar pradėti gerti Omega-3, nes B man negalima.

Tikiuosi greitai tirpimai baigsis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 16 sausio 2009 - 12:49