Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 01 13, 17:20)
tai gal keptos vistos valget, nes mums kliudavo dazniau nuo jos, niekad nepasimokem....dabar jau neesam nuo jos priklausomi jau kokius metus...bijom... biggrin.gif

butent, nes labai jau sparnelius megstu hihihi.gif o juos valgiau su morku salotom
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 13, 20:17)
butent, nes labai jau sparnelius megstu hihihi.gif  o juos valgiau su morku salotom

Sveikit, apsinuodijimas paūmina šiek tiek liga, daug ramunėlių arbatos ir angliuko. bigsmile.gif IKI apskritai neperku nieko pagaminto, o kitose kolkas nieko blogo neatsitiko ka pirkau, pati labai mėgstu vištą. biggrin.gif
Atsakyti
O as stengiuos niekur pagaminto maisto nepirkti. Geriau pakentesiu bet pati pasidarysiu, man viskas neskanu. schmoll.gif O dar mano seimynelei gali but blogai nes tiek vyras tiek dukra daznokai skundziasi su virskinimu. Tad kasdien gaminu pati ir skanu ir sveikiau. bigsmile.gif Gerai kad kol kas namie su mazium esu tai ir gaminti galiu ir laiko tam uztenka. Nes zadu vasara jau i darba grizt nors puse etato. Jau norisi pasizmoneti. smile.gif
Atsakyti
noreciau paklaust.
buvau poliklinikoj,kad sesele man suleistu Avonexo,o ji ta injekcini vandeni sau ant ranku netycia isleido.ar jums taip buvo?gavot trukstama doze poliklinikoj?ar galima panaudot injekcini vandeni is vaistines?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 14, 17:10)
noreciau paklaust.
buvau poliklinikoj,kad sesele man suleistu Avonexo,o ji ta injekcini vandeni sau ant ranku netycia isleido.ar  jums taip buvo?gavot trukstama doze poliklinikoj?ar galima panaudot injekcini vandeni is vaistines?

pamirso paspausti kai prisuko svirksta ax.gif man taip buvo pora kartu, tai as injekciniame tirpale istirpinau, prileidau to vandens i ta pati svirsksta, o paskui kaip priklauso irtirpinau miltelius ir susileidau vaistus. kaip supratau vis dar bijot pati susileisti i uzpakaliuka mirksiukas.gif as tai ismokau kai patingejau i poliklinika vaziuoti, ir nebeturejau kur detis kaip tik susileisti paciai, o dabar tai niekam kitam ie neleisciau man leisti vaistu i uzpakaliuka, nes skaudetu, o kai pati susileidziu, tai ne taip skauda ir baisu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 14, 18:33)
pamirso paspausti kai prisuko svirksta ax.gif  man taip buvo pora kartu, tai as injekciniame tirpale istirpinau, prileidau to vandens i ta pati svirsksta, o paskui kaip priklauso irtirpinau miltelius ir susileidau vaistus. kaip supratau vis dar bijot pati susileisti i uzpakaliuka mirksiukas.gif  as tai ismokau kai patingejau i poliklinika vaziuoti, ir nebeturejau kur detis kaip tik susileisti paciai, o dabar tai niekam kitam ie neleisciau man leisti vaistu i uzpakaliuka, nes skaudetu, o kai pati susileidziu, tai ne taip skauda ir baisu thumbup.gif

aciu smile.gif taip ir padarysiu biggrin.gif o paskui bandysiu pati leist,man tiesiog ta adata atrodo tokia milziniska doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 14, 18:09)
aciu smile.gif taip ir padarysiu biggrin.gif  o paskui bandysiu pati leist,man tiesiog ta adata atrodo tokia milziniska doh.gif  lotuliukas.gif

man irgi taip atrode bigsmile.gif bet kai pradesit pati leistis, tai pamatysit kaip palengves, nes dabar nors ir karta i savaite reikia leistis, vistiek esat priklausoma nuo poliklinikos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 01 15, 00:04)
man irgi taip atrode bigsmile.gif  bet kai pradesit pati leistis, tai pamatysit kaip palengves, nes dabar nors ir karta i savaite reikia leistis, vistiek esat priklausoma nuo poliklinikos rolleyes.gif

Man vyras suleidžia kol vyras perstojo bijot ir pramoko biggrin.gif leido brolis. bigsmile.gif
Po oda irgi leido vyras.Turint injektoriu galima ir paciai susileist, jei nebijai, o as pvz. pati bijau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 01 14, 23:49)
Man vyras suleidžia kol vyras perstojo bijot ir pramoko  biggrin.gif leido brolis. bigsmile.gif
Po oda irgi leido vyras.Turint injektoriu galima ir paciai susileist, jei nebijai, o as pvz. pati bijau. blush2.gif

po oda tai nebijojau,ten adata maza,o cia labai jau isibeget reikia lotuliukas.gif bet vistiek kadanors teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 14, 23:32)
po oda tai nebijojau,ten adata maza,o cia labai jau isibeget reikia lotuliukas.gif  bet vistiek kadanors teks smile.gif

o as po oda labai bijociau doh.gif
Atsakyti
as beveik 2 men leidaus rebifa su aitoinjektorium, as jo labai bijodavau, man labai didele atatranka nuo jo ir tas garsas...brrrrr... ne tiek kiek vaistu leistis bijojau kiek to aparato. Seniau copaxona leisdavausi pati ranka ir dar kas dien, tai savaites pradzioje nutariau, kad gana kankintis ir rebifa pradejau leistis ranka, didzius palengvejimas...fuuu....dabar galiu is svirksto ora issistumti, graziai suimti oda, o ta aparata turejau dviem rankom laikyti, nes nuo smugio atsokdavo....nebijokit tu adateliu. O avonexo adata turbut ta normali-standartine. Ar skauda kol issivaiksto? Gal jau jau gamins gamintojai paruostus svirkstus, nes kaip supratau vaistuka gaminat pacios?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 01 15, 11:20)
as beveik 2 men leidaus rebifa su aitoinjektorium, as jo labai bijodavau, man labai didele atatranka nuo jo ir tas garsas...brrrrr... ne tiek kiek vaistu leistis bijojau kiek to aparato. Seniau copaxona leisdavausi pati ranka ir dar kas dien, tai savaites pradzioje nutariau, kad gana kankintis ir rebifa pradejau leistis ranka, didzius palengvejimas...fuuu....dabar galiu is svirksto ora issistumti, graziai suimti oda, o ta aparata turejau dviem rankom laikyti, nes nuo smugio atsokdavo....nebijokit tu adateliu. O avonexo adata turbut ta normali-standartine. Ar skauda kol issivaiksto? Gal jau jau gamins gamintojai paruostus svirkstus, nes kaip supratau vaistuka gaminat pacios?

ovanonexa leistis reikia kaip visus vaistus i uzpakaliukla, su standartine atada, viena karta i savaite tuo patciu laiku. ten viskas paprasta, tik su svirkste esanciu skiedikliu, reikia istirpinti buteliuke esancia tabletele. vaisto nera daug, tai jokio issivaiksciojimo nepatogumo bent jau as nejauciu. o susileidus isgeriu ibuprofeno ir miegot, tada ryte pabundi lyg niekur nieko, o jei pamirstu tai nakti neblogai saltis papurto ir kaulus palauzo. bet jau nebekreipiu demesio, kaip ne kaip jau 4 metai avonexa leidziuosi, ir pfu pfu pfu gerai toleruoju, kepenu fermentu tyrimas liux thumbup.gif , nors ta tyrima pirma karta ligoninej dabar padare blush2.gif
Atsakyti