Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2009 01 12, 20:42)
uztat leido Galium Hell ir Cerebrum Compositum.nors vos vaiksciojau,bet nuotaika nuo ju taip pakildavo lotuliukas.gif

Man šitie vaistai irgi patinka, bent jau nuotaiką tai puikiai kelia. Tik va šią savaitę jie jau baigiasi. Nelabai žinau ar važiuoti pas daktarą, kad dar išrašytų ar dabar pas Pačkauską rodytis, kai tik pablogės?

Kiek žinau homeopatinius reikia vartoti nuolatos g.gif

Apie ungurio taukus, dar nieko negirdėjau. Bet gal kas galite išreikšti savo nuomonę apie Omega-3. Kokie geriausi? unsure.gif
Atsakyti
http://mokslasplius....rozes-vystymasi
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 12, 20:19)
gulejau 3kartu ligoninei ir 3kartus lasino solimedroli,paskutini karta net 10doziu!bet ne karto man neisrase prednizolono... g.gif  pirma karta apie toki girdziu...
gal lasino kartu su solimedroliu... g.gif

Solimedrolis ir yra arkliska doze prednizolono, dazniausiai lasina 3 kartus po 1 grama, o vienoje tableteje yra 0.005 prednizolono, del to bent man po kiekvieno lasinimo, o as jau ju turejau sesis, neleidzia nutraukti staigiai, tokios didelios dozes hormonu, as tiesiog svelniai sumazinu tabletemis...nors teisingai, kiek daktaru tiek nuomoniu, kiekvienas turi savo darbo specifika...
Papildyta:
Apie ungurio taukus, dar nieko negirdėjau. Bet gal kas galite išreikšti savo nuomonę apie Omega-3. Kokie geriausi?

Man labai isgyre ir sake labai padeda OMEGA-H3 forte, jie nepigus, bet gaila, kad as negaliu gerti jokiu zuvu tauku, baisiai pykina.

Papildyta:
o nuo ko tie Galium Hell ir Cerebrum Compositum?
Atsakyti
o nuo ko tie Galium Hell ir Cerebrum Compositum?
[/quote]
vaistai vokiski ir informacinis lapelis ten mazas,parasyta kad vartoti sergat IS ir dar kitomis ligomis.gydytojo irgi labai neklausinejau,sake leist tai leidau biggrin.gif jokio salutinio poveikio,tik teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 12, 20:33)
noreciau paklaust ar kasnors vartoja ungurio taukus?

Labas visoms, taip as vartoju ungurio taukus jau 3men. Jauciuosi puikiai ir visi aptirpimai praejo (buvo 1,5m) tik va nezinau nuo ko ar nuo Copaxone ar dar padedant ungurio taukams, o gal ir sanatorija. Nes po grizimo praejus 2sav man viskas pranyko. bigsmile.gif Dabar jauciuosi lyg nesirgciau. Na tik jei ilgiau pavaikstau pasijaucia koju silpnumas, bet pailsejus vel atsistato.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 12, 19:42)
uztat leido Galium Hell ir Cerebrum Compositum.nors vos vaiksciojau,bet nuotaika nuo ju taip pakildavo lotuliukas.gif

tokiu vaistu net girdejusi nesu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 01 13, 11:28)
Labas visoms, taip as vartoju ungurio taukus jau 3men. Jauciuosi puikiai ir visi aptirpimai praejo (buvo 1,5m) tik va nezinau nuo ko ar nuo Copaxone ar dar padedant ungurio taukams, o gal ir sanatorija. Nes po grizimo praejus 2sav man viskas pranyko.  bigsmile.gif Dabar jauciuosi lyg nesirgciau. Na tik jei ilgiau pavaikstau pasijaucia koju silpnumas, bet pailsejus vel atsistato.

dziaugiuosi del jusu, laukiu ir as kad greiciau atsistatyciau, prie viso sito dar vakar maistu apsinuodyjau, tai visa nakti nemiegojau, o laksciau i toleta doh.gif
Atsakyti
Galium informacinio lapelio neturiu turbūt pamečiau

Cerebrum Compozitum homeopatinis preparatas

Indikacijos: Organizmo apsaugos sistemai stimuliuoti, sutrikus vaiko vystymuisi, sergant legastenija, vegetatyvine distonija, depresija, arterioskleroze, po smegenų sukrėtimo, encefalito, susijaudinus, sergant neuralgija, amiotropine lateraline skleroze, išsėtine skleroze, Parkinsono ligos sukeltu paralyžium, susilpnėjus atminčiai, pasireiškus nerviniam išsekimui, sergant kitomis senatvinėmis ligomis.

Kontraindikacijos . Nežinomos

Šalutinis poveikis: Kai kada gali atsirasti odos reakcija (tokiu atveju preparato vartojimą reikia nutraukti).

Gal kam nors informacija bus naudinga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 01 13, 14:20)
tokiu vaistu net girdejusi nesu g.gif
Papildyta:
dziaugiuosi del jusu, laukiu ir as kad greiciau atsistatyciau, prie viso sito dar vakar maistu apsinuodyjau, tai visa nakti nemiegojau, o laksciau i toleta doh.gif

Apsinuodijimas-tai yra žiauru. doh.gif Pasistenk dieną daugiau pamiegoti. Juk reikia miego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 13 sausio 2009 - 13:25
[quote=Talli,2009 01 13, 14:20]

Talli, tai ka suvalgiai, kaip dabar jauties...
Atsakyti
Talli, tai ka suvalgiai, kaip dabar jauties...
[/quote]

IKI maista valgiau, nes kai desne ranka sunkiai valdau, tai sunku gaminti, tai oi kaip man blogai buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
uzjauciu, tikiuosi jauties jau gerai, mes jau seniai neperkam nei iki nei maximoj, nes ir man tai buvo, nors vyras valge ta pati, bet taip blogai jam nebuvo, vyrai viskam atsparus... smile.gif
Atsakyti
[quote=saaulute,2009 01 13, 15:14]
uzjauciu, tikiuosi jauties jau gerai, mes jau seniai neperkam nei iki nei maximoj, nes ir man tai buvo, nors vyras valge ta pati, bet taip blogai jam nebuvo, vyrai viskam atsparus... smile.gif
[/quot

jauciuosi tai geriau siandien, net valgiau jau rolleyes.gif

o del vyru atsparumo, tai nezinau, savajam nepritaikyciau to blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai gal keptos vistos valget, nes mums kliudavo dazniau nuo jos, niekad nepasimokem....dabar jau neesam nuo jos priklausomi jau kokius metus...bijom... biggrin.gif
Atsakyti