Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2008 09 24, 22:49)
Šiaip jaustis gerai yra svarbiau negu grupė smile.gif  Ko linkiu visoms, man irgi buvo sunku sutikti , kad galbūt aš jos noriu tik dėl pinigų, bet jaučiu kad dalinai ne tik .... g.gif

labas, talli, zinok grupe yra tikrai gerai ne tik del pinigeliu, pvz as dirbau dirbau ir sast darbo netekau verysad.gif , aisku susinervavau, atsiguliau i ligoniine, nes per nervus pablogejimas atsirado. Bet uztai turejau ir dabar budama bedarbe turiu socialines garantijas i nemokama gydima, nes dabar kai krize LT, tai neaisku kada as bedirbsiu, o pas daktarus eiti reikia.
Papildyta:
atsiprasau uz padaryta nesamone, nelabai dar moku elgtis su zinuciu rasymu... sorry.....
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 09 25, 14:35)
bet viskas gerai baigesi?

Vaikštau, bet paūmėjimas po gimdymo man dar neslugsta iki galo, o dar valymą neperseniausiai dariau, stengiuosi kovoti .... g.gif
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2008 09 26, 13:34)
labas, talli, zinok grupe yra tikrai gerai ne tik del pinigeliu, pvz as dirbau dirbau ir sast darbo netekau verysad.gif , aisku susinervavau, atsiguliau i ligoniine, nes per nervus pablogejimas atsirado. Bet uztai turejau ir dabar budama bedarbe turiu socialines garantijas i nemokama gydima, nes dabar kai krize LT, tai neaisku kada as bedirbsiu, o pas daktarus eiti reikia.
Papildyta:
atsiprasau uz padaryta nesamone, nelabai dar moku elgtis su zinuciu rasymu... sorry.....

Dėl socialinių garantijų sutinku, ir pinigai kažkokie vistiek. Tik moraliai nekiekvienas priima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 09 26, 11:54)
Vaikštau, bet paūmėjimas po gimdymo man dar neslugsta iki galo, o dar valymą neperseniausiai dariau, stengiuosi kovoti .... g.gif
Papildyta:
Dėl socialinių garantijų sutinku, ir pinigai kažkokie vistiek. Tik moraliai nekiekvienas priima.  g.gif

as ir jau noriu vaikuciu, bet siek tiek bijau, nors labiau noriu nei bijau 4u.gif

o del grupes, tai siuo metu esu ir dirbanti ir studente, na bet vis i kisene ne is kisenes tie pinigeliai, o kaip dokumento, tai niekada negali zinoti kada prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 09 26, 16:50)
as ir jau noriu vaikuciu, bet siek tiek bijau, nors labiau noriu nei bijau 4u.gif

o del grupes, tai siuo metu esu ir dirbanti ir studente, na bet vis i kisene ne is kisenes tie pinigeliai, o kaip dokumento, tai niekada negali zinoti kada prireiks ax.gif

ir as baisiai noriu...vieni daktarai sako, kad dar nelaikas, reikia liga pristabdyt, kiti sako negimdyk, dziaukis gyvenimu....tai prizadejau neurologui, kad jei viskas gerai tai po triju metu lais....
as turedama darbinguma 55 proc gaunu apie 240, vis sis tas...vitaminam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2008 09 26, 22:00)
ir as baisiai noriu...vieni daktarai sako, kad dar nelaikas, reikia liga pristabdyt, kiti sako negimdyk, dziaukis gyvenimu....tai prizadejau neurologui, kad jei viskas gerai tai po triju metu lais....
as turedama darbinguma 55 proc gaunu  apie 240, vis sis tas...vitaminam smile.gif

Šiaip pats nėštumas ir gimdymas prie IS nėra blogai, nu taip sako daktarai aišku kokia yra ligos stadija. g.gif Nėštumo metu kaikam net būna labai gerai, bet hormoninės audros prasideda pagimdžius 5-6 mėn. o tada gali būti visko , atakos ir t.t. Bet vėlgi manau ne viskas 100 proc. visoms taip pat. rolleyes.gif

Pas mane 50 proc. darbingumo - aš gaunu 304 Lt.- tai priklauso nuo algos ir stažo. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 26 rugsėjo 2008 - 21:35
Vėl gripuoju vaikai mano abu peršalę tai ir aš iš paskos , "dėjo" per kojas leidžiuos hormonus deksametazoną tikiuosi atleis , predizolonai stipresni nenorėjau tų lašelinių žiūrėsim. schmoll.gif Linkiu neperšalti, saugokitės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 09 27, 16:16)
Vėl gripuoju vaikai mano abu peršalę tai ir aš iš paskos , "dėjo" per kojas leidžiuos hormonus deksametazoną tikiuosi atleis , predizolonai stipresni nenorėjau tų lašelinių žiūrėsim. schmoll.gif  Linkiu neperšalti, saugokitės. smile.gif

na su tais persalimais tai nekas, bet ir saugotis sunku, kai neturim to imuniteto, o stiprinti jo negalim g.gif

o hormonus leidziates savo nuoziura ar gydytojai israso?
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 09 28, 15:07)
na su tais persalimais tai nekas, bet ir saugotis sunku, kai neturim to imuniteto, o stiprinti jo negalim g.gif

o hormonus leidziates savo nuoziura ar gydytojai israso?

Gydytojas- neurologas pataria ir išrašo. Jei neatleis gal reikės gultis į ligoninę , ko labai nenoriu nes vaikui dantys eina tai nelabai kas gali susitvarkyt, o kitas su t-ra. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
senokai buvau prisijungus nes visokiu rupesteliu turejau. Mano abu vaikuciai taip pat buvo persale ir mane tuoj sugriebe. Ir temp turejau ir pati baisiai jauciausi, o dar su regejimu yra problemu tai geriau matau tai blogiau. Atrodo jau baigiu is viso to issikapstyti, bet kojytes nelabai noriai vaiksto 4u.gif . Gerai kad dar priziuriu savo maziu ir darba nereikia eit, nes nezinia kaip butu. g.gif O as turiu 50% darbingumo tai gaunu 290Lt, tai vitaminukams isleidziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 09 29, 15:42)
Sveikos  4u.gif ,
senokai buvau prisijungus nes visokiu rupesteliu turejau. Mano abu vaikuciai taip pat buvo persale ir mane tuoj sugriebe. Ir temp turejau ir pati baisiai jauciausi, o dar su regejimu yra problemu tai geriau matau tai blogiau. Atrodo jau baigiu is viso to issikapstyti, bet kojytes nelabai noriai vaiksto 4u.gif . Gerai kad dar priziuriu savo maziu ir darba nereikia eit, nes nezinia kaip butu.  g.gif O as turiu 50% darbingumo tai gaunu 290Lt, tai vitaminukams isleidziu  bigsmile.gif

Ir man tas pats džiaugiuosiu kad kol kas namie auginu mažių, gal per metus išsiskapanosiu kaip nors , bandau viską ką galiu, bet čia tas valymas dar man tą koją pakišo. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, nors, žiūriu, čia ne labai visos sveikos unsure.gif
Skaitinėjau apie vaistus dėl anytos ligos ir aptikau, kad tie vaistai wobenzym vartojami prie išsėtinės kaip terapinė priemonė g.gif Ar geriat kas nors? Čia nuoroda http://www.vaistai.l...chword=wobenzym
Šiaip, žiūriu, jie brangūs ir nekompensuojami, įdomu, ar veiksmingi g.gif
Jei kas vartojat, brūkštelkit, įdomu atsiliepimai rolleyes.gif ar gal kas greitu laiku eisit pas gydytojus, paklaustumėt rolleyes.gif
Sveikatytės visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 29 rugsėjo 2008 - 17:54
Jo nepigūs negirdėjau reikėtų pasiteirauti. Aš Citrute vėl tavęs paklausiu dėl to "šamano"- mano elektroninis jei nenorėtum čia rašyti , jei aišku kažką radai , nes minėjai kad senai bendravai.Bet smarkiai trukdau tai tiekto.Ačiū. Eglema@micro.lt mirksiukas.gif Šiap labai įdomu nes tikrai jau pradėsiu greitai bandyti visus nelegalius ir nelabai įmanomus būdus nes jaučiu, kad lūžinėju.
Atsakyti