QUOTE(saaulute @ 2009 01 08, 16:50)
Tai gerai kad tinka ir viskas gerai, o man jau copaxonas netiko ir dar rebifo tas pasalinis poveikis, tai kaip ir jau niejo nebeliks....o man dar tik 24 m....
Papildyta:
Atsiprasau, kad cia skundziuos, kazkaip uzeina...
tai ir man 24 metai, bet as pilna aptimizmo
jei yra noras, tai galima bendrauti, tada abi pasiguosim viena kitaip, vis smagiau bus, juk vistiek nieko nepakeisim
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 01 08, 17:57)
man Copaxone irgi netiko,leidziausi 3menesius,lygtais viskas gerai buvo bet viena nakti nepajudinau nei kojos nei rankos
iskart pakeite vaistus
tik karta avonexa suleido ir taip gerai jauciuosi
Talli,o as prie pat duru sedejau,laukiau eiles su nuotraukom.malonu pamatyt su kuo bendrauji
o kokia doze leidziat?
o as nepamenu jusu
o leidziuos as avonex karta per savaite, o kokia ten doze tai nepamenu, reik internete paziuret
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2009 01 08, 18:07)
Nu, va, o man tai dar visiška naujiena tie konsiliumai ir kolkas perskaičius, jūsų minėtus, vaistų pavadinimus skaitinėjuos apie juos internete.
Mano kojos nejudrumas lygtai jau rimsta. Pradėjau jau judinti pėdą. Liko pirštų nejudrumas. Tikiuosi, kad kol baigsiu leistis Dexamethason viskas jau bus pasibaigę.
Norėjau jūsų paklausti. Aš 5 d. leidžiuos Dexamethason, po to 2 d. buvo pertrauka. Rytoj pradedu vėl 5 d. leisti. Per tas 2 d. atsirado raumenų (pečių ir krūtinės srities) skausmas. Ir šiaip išbėrė kaip kokią paauglę. Ar tai vaistų šalutinis poveikis?
Kaip jūs elgiatės kai gyvenime būna kokia nors stresinė situacija? Ar geriate kokius raminamuosius, kad nuslopinti nervus ar bandote kažkaip kitaip nusiraminti? Juk nuo stresų nepabėgsi, o jų vengti reikia.
Dar galiu pasakyti, kad kiek dabar paskutiniu metu pasidomėjau. Tai šią ligą - reta- pavadinti labi sunku. Labai jau daug žmonių ja serga. Gal kas žinot nuo ko ji atsiranda?
sita liga visiems skirtingai atsiranta, bent jau mna tai speju gripo komplikacija buvo.
o kas del stresu, tai sulau nakciai pagerti NOTA lasiuku, o diena galit paciulpti sedatif'a. jie abu zoleliu pagrindu, nekensmingi, bet labai efektyvus bent jau man
o gyventi be stresu tai neimanoma