Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2009 01 08, 17:32)
na sake man gydytoja, kad rebifas truputi sunkiau toleruojamas g.gif

as tai ovonex leidziuosi pati jau 4 metai, ir dziaugiuosi kad niekas nebepakeis man ju thumbup.gif

Tai gerai kad tinka ir viskas gerai, o man jau copaxonas netiko ir dar rebifo tas pasalinis poveikis, tai kaip ir jau niejo nebeliks....o man dar tik 24 m....
Papildyta:
Atsiprasau, kad cia skundziuos, kazkaip uzeina...
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 01 08, 16:50)
Tai gerai kad tinka ir viskas gerai, o man jau copaxonas netiko ir dar rebifo tas pasalinis poveikis, tai kaip ir jau niejo nebeliks....o man dar tik 24 m....
Papildyta:

O kuo tau Copaxone netiko? Jei jau rašei, tai sorry, kad kartojuos 4u.gif
Atsakyti
man Copaxone irgi netiko,leidziausi 3menesius,lygtais viskas gerai buvo bet viena nakti nepajudinau nei kojos nei rankos verysad.gif iskart pakeite vaistus thumbup.gif tik karta avonexa suleido ir taip gerai jauciuosi smile.gif
Talli,o as prie pat duru sedejau,laukiau eiles su nuotraukom.malonu pamatyt su kuo bendrauji drinks_cheers.gif o kokia doze leidziat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 08 sausio 2009 - 18:00
Nu, va, o man tai dar visiška naujiena tie konsiliumai ir kolkas perskaičius, jūsų minėtus, vaistų pavadinimus skaitinėjuos apie juos internete.

Mano kojos nejudrumas lygtai jau rimsta. Pradėjau jau judinti pėdą. Liko pirštų nejudrumas. Tikiuosi, kad kol baigsiu leistis Dexamethason viskas jau bus pasibaigę. blush2.gif

Norėjau jūsų paklausti. Aš 5 d. leidžiuos Dexamethason, po to 2 d. buvo pertrauka. Rytoj pradedu vėl 5 d. leisti. Per tas 2 d. atsirado raumenų (pečių ir krūtinės srities) skausmas. Ir šiaip išbėrė kaip kokią paauglę. Ar tai vaistų šalutinis poveikis?

Kaip jūs elgiatės kai gyvenime būna kokia nors stresinė situacija? Ar geriate kokius raminamuosius, kad nuslopinti nervus ar bandote kažkaip kitaip nusiraminti? Juk nuo stresų nepabėgsi, o jų vengti reikia. g.gif

Dar galiu pasakyti, kad kiek dabar paskutiniu metu pasidomėjau. Tai šią ligą - reta- pavadinti labi sunku. Labai jau daug žmonių ja serga. Gal kas žinot nuo ko ji atsiranda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 08 sausio 2009 - 18:09
QUOTE(noras1 @ 2009 01 08, 18:07)
Dar galiu pasakyti, kad kiek dabar paskutiniu metu pasidomėjau. Tai šią ligą - reta- pavadinti labi sunku. Labai jau daug žmonių ja serga. Gal kas žinot nuo ko ji atsiranda?

Jeigu žinotų, nuo ko atsiranda, tai žinotų ir kaip gydyti mirksiukas.gif O kol kas versijų daug ir nė viena nėra tiksli. Todėl ir nėra išgydančių vaistų.

Vaistų nuo nervų negeriu schmoll.gif Apskritai aš prieš vaistus. Užsiimu mėgiama veikla. O jei jau visai blogai būna, tai gulu ant žemės, pasileidžiu muzikytę arba meditaciją ir stengiuos atsipalaiduoti. Dar akmenų masažas man labai tiek smegenis, tiek raumenis atpalaiduoja thumbup.gif Tik akmenukai karštoki būna, tai ne visoms gali tikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 01 08, 20:21)
Jeigu žinotų, nuo ko atsiranda, tai žinotų ir kaip gydyti mirksiukas.gif O kol kas versijų daug ir nė viena nėra tiksli. Todėl ir nėra išgydančių vaistų.

Vaistų nuo nervų negeriu schmoll.gif Apskritai aš prieš vaistus. Užsiimu mėgiama veikla. O jei jau visai blogai būna, tai gulu ant žemės, pasileidžiu muzikytę arba meditaciją ir stengiuos atsipalaiduoti. Dar akmenų masažas man labai tiek smegenis, tiek raumenis atpalaiduoja thumbup.gif Tik akmenukai karštoki būna, tai ne visoms gali tikti unsure.gif

Čia apie tuos akmenukus, kur lovos yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 08, 20:07)
Nu, va, o man tai dar visiška naujiena tie konsiliumai ir kolkas perskaičius, jūsų minėtus, vaistų pavadinimus skaitinėjuos apie juos internete.

Mano kojos nejudrumas lygtai jau rimsta. Pradėjau jau judinti pėdą. Liko pirštų nejudrumas. Tikiuosi,  kad kol baigsiu leistis Dexamethason viskas jau bus pasibaigę. blush2.gif

Norėjau jūsų paklausti. Aš 5 d. leidžiuos Dexamethason, po to 2 d. buvo pertrauka. Rytoj pradedu vėl 5 d. leisti. Per tas 2 d. atsirado raumenų (pečių ir krūtinės srities) skausmas. Ir šiaip išbėrė kaip kokią paauglę. Ar tai vaistų šalutinis poveikis?

Kaip jūs elgiatės kai gyvenime būna kokia nors stresinė situacija? Ar geriate kokius raminamuosius, kad nuslopinti nervus ar bandote kažkaip kitaip nusiraminti? Juk nuo stresų nepabėgsi, o jų vengti reikia. g.gif

Dexametazon Pačkauskas man irgi sakė leistis tik 7 d. be pertraukos , po savaites buna poveikis net migrena nuima, bent jau man
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 08, 19:26)
Čia apie tuos akmenukus, kur lovos yra? ax.gif

Apie paprastą masažą karštais akmenimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 01 08, 18:23)
O kuo tau Copaxone netiko? Jei jau rašei, tai sorry, kad kartojuos 4u.gif

Copaxona leidausi daugiau nei metus ir per ta laika turejau 5 pablogejimus. Jo pliusas man buvo tas, kad jokio pasalinio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 01 08, 16:50)
Papildyta:

tai ir man 24 metai, bet as pilna aptimizmo thumbup.gif
jei yra noras, tai galima bendrauti, tada abi pasiguosim viena kitaip, vis smagiau bus, juk vistiek nieko nepakeisim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 01 08, 17:57)
man Copaxone irgi netiko,leidziausi 3menesius,lygtais viskas gerai buvo bet viena nakti nepajudinau nei kojos nei rankos verysad.gif  iskart pakeite vaistus thumbup.gif  tik karta avonexa suleido ir taip gerai jauciuosi smile.gif
Talli,o as prie pat duru sedejau,laukiau eiles su nuotraukom.malonu pamatyt su kuo bendrauji drinks_cheers.gif o kokia doze leidziat?

o as nepamenu jusu blush2.gif
o leidziuos as avonex karta per savaite, o kokia ten doze tai nepamenu, reik internete paziuret ax.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2009 01 08, 18:07)

Mano kojos nejudrumas lygtai jau rimsta. Pradėjau jau judinti pėdą. Liko pirštų nejudrumas. Tikiuosi,  kad kol baigsiu leistis Dexamethason viskas jau bus pasibaigę. blush2.gif

sita liga visiems skirtingai atsiranta, bent jau mna tai speju gripo komplikacija buvo.
o kas del stresu, tai sulau nakciai pagerti NOTA lasiuku, o diena galit paciulpti sedatif'a. jie abu zoleliu pagrindu, nekensmingi, bet labai efektyvus bent jau man blush2.gif
o gyventi be stresu tai neimanoma doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai. Už pavadinimus. Kartais naktį taip sunku būna užmigti. O kitą dieną tik blogiau jautiesi nuo tų besisukančių minčių. bigsmile.gif

To saaulute ir Tali

Aš manau, kad daug geriau yra pasiguosti ir pasikalbėti čia, kur gal daug labiau būsim suprastos ir mums bus daugiau atleista. Nes visi kas čia rašo, su IS gyvena. Vaidinti kokie mes stiprūs, drąsūs ir nepriklausomi turime visur kitur (gyvenime), turi gi būtinai būti vieta, kur galima pabūti nors kartais silpnu. 4u.gif

Aplinkui gyvenaniems ar šeimos nariams daug kas sunkiai suprantama, kaip jautiesi viduje, o baisiausia doh.gif jei lieka kalbų, šalutinis poveikis - gailestis. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 09, 12:38)
Ačiū labai. Už pavadinimus. Kartais naktį taip sunku būna užmigti. O kitą dieną tik blogiau jautiesi nuo tų besisukančių minčių. bigsmile.gif
To saaulute ir Tali

Aš manau, kad daug geriau yra pasiguosti ir pasikalbėti čia, kur gal daug labiau būsim suprastos ir mums bus daugiau atleista. Nes visi kas čia rašo, su IS gyvena. Vaidinti kokie mes stiprūs, drąsūs ir nepriklausomi turime visur kitur (gyvenime), turi gi būtinai būti vieta, kur galima pabūti nors kartais silpnu. 4u.gif

Aplinkui gyvenaniems ar  šeimos nariams daug kas sunkiai suprantama, kaip jautiesi viduje, o baisiausia  doh.gif jei lieka kalbų, šalutinis poveikis - gailestis.  schmoll.gif

O jus neleiskit saves gailetis, o skuskites mums , bet ne kitiems bigsmile.gif Parodykit kad jus stipri esat mirksiukas.gif
Atsakyti