Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Supratau. Pabandysiu.

Ačiū už patarimus ir atsakymus. Tik va dakataras grįš iš atostogų tik 12 d. sausio. Jei nepraeis tuomet būtinai prašysiuos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 02, 14:48)
Supratau. Pabandysiu.

Ačiū už patarimus ir atsakymus. Tik va dakataras grįš iš atostogų tik 12 d. sausio. Jei nepraeis tuomet būtinai prašysiuos. biggrin.gif

Ar verta tiek laukti? ax.gif Kuo ilgiau ataka tęsiasi, tuo mažesnė tikimybė atstatyti normalias funkcijas, t.y. ir liekamųjų reiškinių gali likti, ir reabilitacijos laikotarpis ilgiau užtrukti.
Atsakyti
O tai į ką kreiptis dabar dėl guldymo?

Ką jie lašintų? Nes dabar tai leidžiuos hormonus, struktūra labai panašius į prednizoloną ar kaip jie ten vadinas.
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 01 02, 17:17)
O tai į ką kreiptis dabar dėl guldymo?

Ką jie lašintų? Nes dabar tai leidžiuos hormonus, struktūra labai panašius į prednizoloną ar kaip jie ten vadinas.

Lašintų manau metilprednizoloną(hormonas) su natrio chloridu, ringerį dar turbūt.O ka leidziates gal galite tiksliau parasyti? O kiek laiko leidziates? Siaip 5-7 d. turetų palengvet .

O del guldymo tai su Packausku, nebent su greitaja atveztu, tai pas bet ka pakliutumet. O jei jau būtų grįžęs iš atostogų manau pasiguldytų į savo palatą.
Atsakyti
siandien buvau santariskese konsiljume,pakeite man vaistus is betaferono i avonexa smile.gif ziurejo mano nuotraukas,sake mazai zidinuku ir viskas graziai atrodo thumbup.gif bet greitai ten daktarai sprendzia vienam zmogui skiria apie 10-15minuciu smile.gif
Atsakyti
dar noreciau paklaust ar pas jus yra ataksija ir kaip ja gydot?
Atsakyti
o kas ta ataksija?
Atsakyti
nekoordinuoti judesiai,raumenu itempimas,drebejimad.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 06, 12:48)
dar noreciau paklaust ar pas jus yra ataksija ir kaip ja gydot?

Man beveik nėra. Na truputėlį. O gydymas tai tikriausiai sportas, masažas, kineziterapija ax.gif Ką čia daugiau sugalvosi?

O aš šiandien Kaune buva konsiliume. Vaistus tik 1 mėn. pratęsė. Na bet tikiuosi, Ligonių kasos patvirtins ir toliau gausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 01 06, 16:49)
nekoordinuoti judesiai,raumenu itempimas,drebejimad.

Kuo daugiau judėti, masažas, B grupės vitaminukai, poilsis
Atsakyti
aciu smile.gif skaiciau dar piracetamas tinka.
Atsakyti
Sveikos, kaip suprantu dabar visus kviecia i konsiliumus per naujo? Net bijot pradejau, kad gali vaistus atimti. doh.gif As vartoju nuo praeitu metu liepos, tai greit metai ir nezinia ar skirs toliau vaistus. Siaip po visu sanatoriju jauciuosi daug geriau, na istikruju visai gerai, jau ir like koju ir ranku aptirpimai dingo, na tik jei daugiau pavaikstau tai per kelius sunkiau lankstosi. O siaip viskas puiku. thumbup.gif O noras1 manau yra ligos ataka, nors ji mano kad jokiu stresu nebuvo, bet dar nepamirskime, kad sustiprintas imunitetas taip pat kerta ataka, kaip ir po stresu. verysad.gif Linkiu greiciau pasveikti po atakos ir jaustis kaip jauteisi iki tol. 4u.gif
Atsakyti