Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(moni @ 2008 12 04, 23:09)
Atsisake ankstiniu darzoviu,zemes riesutu, bulviu, gyvulines kilmes riebalu, kiaulienos, jautienos, avienos, pieno produktu, grudiniu produktu, konservantu ir maisto priedu, cukraus.
Valgo ivairia zuvi, paukstienos krutinele, darzoves, grybus, vaisius, riesutus, grikius, ryzius,alyvuogiu alieju, geria daug vandens.
Jeigu suprantate angliskai, paskaitykite cia http://direct-ms.org/

Supratau, o vaistus kokius jis vartoja ?Ar nieko nevartoja. bigsmile.gif
Atsakyti
Leidziasi avonex. Bet nori mest, nes mano, kad del avonex'o jo kepenu tyrimai tokie prasti.
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2008 12 07, 00:07)
Leidziasi avonex. Bet nori mest, nes mano, kad del avonex'o jo kepenu tyrimai tokie prasti.

Girdejau kad nuo Avonexo kepenu atsakymai tampa blogais, bet galite gal prasyti keisti vaistus ar visai nieko nevartosit? ax.gif Taip pat girdejau kad rebifas pasileidus apie 5 m. toliau nedaro jokio gydomojo poveikio. g.gif Tai kaip prisiskaitai ir paklausai tokiu nuomoniu kyla klausimas o kas toliau? schmoll.gif Bloga jau nuo viso sito. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 12 07, 14:07)
Girdejau kad nuo Avonexo kepenu atsakymai tampa blogais, bet galite gal prasyti keisti  vaistus ar visai nieko nevartosit? ax.gif Taip pat  girdejau kad rebifas pasileidus apie 5 m. toliau nedaro jokio gydomojo poveikio. g.gif Tai kaip prisiskaitai ir paklausai tokiu nuomoniu kyla klausimas o kas toliau? schmoll.gif Bloga jau nuo viso sito. blink.gif

o sakykit, kai kepenu tyrimai buna blogi, jauciate ka nors? nes as leidziuosi avonexa jau keturi metai, bet jokiu tyrimu nesidariau, bet ir nejauciu poreikio darytis tuos tyrimus g.gif
Atsakyti
idomu nuo ko priklauso kokius vaistus skyria-Rebifa,Avonexa ar Betaferona... g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 12 08, 16:53)
idomu nuo ko priklauso kokius vaistus skyria-Rebifa,Avonexa ar Betaferona... g.gif

nuo paumejimu daznumo, nes visi vaistai skirtingo stiprumo
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 12 08, 20:38)
nuo paumejimu daznumo, nes visi vaistai skirtingo stiprumo

Santariskes minejo kad Avonex stipriausi, jei tai tiesa tai ir leidiesi karta i savaite. Kepenu tyrimu atsakymai kada blogi buna, atsiranda mitybos ir visa kas su ja susija problemos. Nezinau bet per savo ligos eiga isitikinau, kad kiek daktaru tiek nuomoniu. Bendrauju su keturiais daktarais ir del IS nuomoniu skirtumas yra. blush2.gif
Atsakyti
vartoju betaferona,atsirado desines puses meslungis tai mane dabar stebi.sake 2savaitem nutraukt leisti,paskui vel bandysiu po truputi leist,nenoriu keisti... schmoll.gif sake kad geri vaistai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 12 09, 02:14)
vartoju betaferona,atsirado desines puses meslungis tai mane dabar stebi.sake 2savaitem nutraukt leisti,paskui vel bandysiu po truputi leist,nenoriu keisti... schmoll.gif sake kad geri vaistai 4u.gif

man juos pakeite i avonex, nes netiko.Zinot sunku ka apie juos pasakyt, man nuo avonexo ziauriai moraliai per smegenis duoda kita diena po leidimo poto praeina.Ataku buvo daugiau leidziantis avonex irgi taip kad nezinau.Manau kiekvienas zmogus individualus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 12 08, 22:38)
Santariskes minejo kad Avonex stipriausi, jei tai tiesa tai ir leidiesi karta i savaite. Kepenu tyrimu atsakymai kada blogi buna, atsiranda mitybos ir visa kas su ja susija problemos. Nezinau bet per savo ligos eiga isitikinau, kad kiek daktaru tiek nuomoniu. Bendrauju su keturiais daktarais ir del IS nuomoniu skirtumas yra. blush2.gif

as kaip tik girdejau jog atvirksciai, kad avonex silpniausias, nes kitus vis dazniau reikia leistis, capaxone berods kiekviena diena net g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 12 07, 14:07)
Girdejau kad nuo Avonexo kepenu atsakymai tampa blogais, bet galite gal prasyti keisti  vaistus ar visai nieko nevartosit?

Jis nori visai jokiu vaistu nevartoti. As tai truputi bijau, kartais galvoju,kad del Avonex'o ataku jau senokai nebuvo. Bet labai daug vilciu dedame ir i pakeista mityba.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 12 09, 14:18)
man juos pakeite i avonex, nes netiko.Zinot sunku ka apie juos pasakyt, man nuo avonexo ziauriai moraliai per smegenis duoda kita diena po leidimo poto praeina.Ataku buvo daugiau leidziantis avonex irgi taip kad nezinau.Manau kiekvienas zmogus individualus. schmoll.gif

ar ilgai vartojote Betaferona ir kodel jis netiko?ilgai vartojate avonex'a?
Atsakyti