Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Vaclovai, o kokio ilgio adata nusistatote any Autojecto, ant keliu rodiklyciu....
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2008 11 27, 22:36)
Vaclovai, o kokio ilgio adata nusistatote any Autojecto, ant keliu rodiklyciu....

Laba diena,

Nustatyta ant dvieju rodiklyciu, kaip aiskino tai kaip tik toks gylis kai vaistai patenka po oda o ne i oda ir ne i raumenis.

Sekmes
Atsakyti
[quote=Eri-ka,2008 11 25, 16:54]
Gerai kad sveikstat as pirmadieni irgi vaziuosiu.
[/quote]
Sveika, o i kuria sanatorija vaziuosi? bigsmile.gif Tik pacios gydytojos prasykis kad skirtu daugiau proceduru, nors aisku viskas priklauso nuo tavo jegu ir ziurek nepersitreniruok ten. Sekmes. 4u.gif
[/quote]

Laba ,buvau ,jau grizau "Eglej",paumejo tai neisbuvau viso laiko. g.gif Teks i ligonine gultis turbut schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2008 11 27, 12:14)
As vakar laukiau nepilnas dvi valandas...su savimi reikia tureti siuntima, o jei skirs vaistu tai ir kompensuojamu vaistu knygele. Jie tarpusavyje snekuciuojasi, pabarskina tau plaktuku...pats sedejims su neurologais uztrunka pusvalanduka...Sekmes
Papildyta:
Prasau patarimo tu, kurios leidziasi rebifa...vakar gavau rebifa(44), vakare susileidau pirma doze smile.gif ir su baime laukiau to pasalinio poveikio, kurio visai nenorejau, praejus dviem val pradejo krest drebulis, po keliu min pradejau purtitis visa nuo salcio, temp pakilo iki 38...paskui nuejau isgeriau paracetamolio...o is ryto skauda galva......Ar man tai bus kaskart leidziantis vaistus, nes buvo lasbai baisu, per ta visa drebuli labai pavargau, ar cia tikk pradzia kol priprasi prie vaisto....

Ne visiem taip buna, kitiems praeina po kazkiek laiko, kitiems truputi pamazeja, kitiems netinka.Man pakeitė i Avonex, nes netiko. bigsmile.gif
Papildyta:
Po sanatorijos dar blogiau su kojom pasidare, gal kam panasiai buvo? schmoll.gif
Atsakyti

Laba ,buvau ,jau grizau "Eglej",paumejo tai neisbuvau viso laiko. g.gif Teks i ligonine gultis turbut schmoll.gif
Papildyta:
Ne visiem taip buna, kitiems praeina po kazkiek laiko, kitiems truputi pamazeja, kitiems netinka.Man pakeitė i Avonex, nes netiko. bigsmile.gif
Papildyta:
Po sanatorijos dar blogiau su kojom pasidare, gal kam panasiai buvo? schmoll.gif
[/quote]

ir as leidziuosi avonex, tai super, nes leistis reikia karta per savaite ax.gif
o sanatorijose su tom procedurom reikia labai atsargiai, nes daugelis nori kuo daugiau, bet mums tinka tikrai nedaugelis proceduru doh.gif
Atsakyti
Laba diena!
As siandien vaziuoju i santariskes vaistu.menesi leidziau Betaferona,be ibpromo negaliu,visada buna tie gripo simptomai,labai prakaituoju,dar meslungis atsirado doh.gif gal pakeis vaistus... g.gif
Atsakyti
Man netiko copaxonas, jei dabar netiks rebifas tai eina jie sau, net nezinau ar ryzciaus keist i trecius vaistus....o kaip suprast, kad netinka rebifas, pagal ka sprendzia:pagal paplogejimus, nesibaigianti pasalini poveiki?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 28, 14:11)
Laba diena!
As siandien vaziuoju i santariskes vaistu.menesi leidziau Betaferona,be ibpromo negaliu,visada buna tie gripo simptomai,labai prakaituoju,dar meslungis atsirado doh.gif  gal pakeis vaistus... g.gif

idomu ar taip lengvai keicia? man pvz malciene nekeite, nors man rebifas netinka ir labai netinka... santariskese buvau net konsultuotis, jie patvirtino, kad tokie pasaliniai poveikiai ir taip ilgai negali but... bet malciene man vistiek tu vaistu nekeite, nes nesigilino... dabar man dar jie skydliauke sugadino... tai mickeviciene sako reiktu gal pakeist, bet palaukiam konsiliumo... o tas buvo balandi, o konsiliumas tik kita savaite... tai man ir idomu kaip jums tuos vaistus pakeite... kokia procedura? as tai isvis norejau atsisakyti, nes labai negera man po ju, o leistis tai reik kas antra diena...
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2008 11 28, 13:20)
Man netiko copaxonas, jei dabar netiks rebifas tai eina jie sau, net nezinau ar ryzciaus keist i trecius vaistus....o kaip suprast, kad netinka rebifas, pagal ka sprendzia:pagal paplogejimus, nesibaigianti pasalini poveiki?

na as tuos gripo simptomus nelaikau kaip salutiniu poveikiu, nes musu liga yra autoimunine, o inteferonas sukelia tuos simptomus tam, kad musu autoimunine sistema turetu pries ka kovoti, o ne pries pacias sveikas musu lasteles, na bent jau man taip aiskino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 11 28, 16:05)
na as tuos gripo simptomus nelaikau kaip salutiniu poveikiu, nes musu liga yra autoimunine, o inteferonas sukelia tuos simptomus tam, kad musu autoimunine sistema turetu pries ka kovoti, o ne pries pacias sveikas musu lasteles, na bent jau man taip aiskino blush2.gif

aciu Talli, mano vyras isdeste tokia teorija ir man...vadinasi neapgavo smile.gif
Atsakyti
dar menesiui dave Betaferona.jei meslungis stipres tai sake nutrauks gydyma Betaferonu,kitus paskirs.sake pirma karta girdi apie toki salutini poveiki... unsure.gif
Papildyta:
gydytoja pasake kad daug geriau atrodau nei pries menesi thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklaust tu,kurie leidziasi Avonex. Ar tiriates kepenis, ar yra pakitimu?
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2008 11 28, 20:49)
Norejau paklaust tu,kurie leidziasi Avonex. Ar tiriates kepenis, ar yra pakitimu?

na leidziuosi jau keturi metai, bet jokiu tyrimu man nedare, o ir jauciuosi gerai, bei gydytoja sake jog ir toleruoju gerai, dabar padarys punkcija, tai ziuresim kaip toliau bus ir ka parodys tyrimai
Atsakyti