Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Vaclovass @ 2008 11 19, 12:42)
Labas visiems,

Man dare punkcija du kartus, vienas neskaudejo  smile.gif  kitas nebuvo toks malonus  doh.gif  . Abu kartai buvo kaune (infekcineje ir klinikose). Stiprybes tau drasos ir neskausmingo punktavimo ir klausyk gydytoju del gulejimo po proceduros.

aciu visiems uz palaikyma blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , stai as dabar Birstono Versmes sanatorijoj, tikrai poilsio daug bet ir poceduru uztenka. Galvojau kad man duos tik 16d pabuvot, bet man gydytoja Malciene taip sutvarke dokumentus kad kelialapi gavau 24d. Aciu jai. O proceduros tai individualiai kineziterija, masazas, ergoterapija, keturkamerine - perline vonia galunems, perline - mineraline vonia, baseinas, psihoterapija, na zodziu uztenka visai dienai. Proceduros net iki 15,30val, tai jau esu po proceduru ir vakaras skirtas poilsiui. Smagu ir nakti nereik prie mazylio keltis, miegu kaip uzmusta, tik kas bus kai grisiu. Dabar tai ilsiuosi ir ilsiuosi. biggrin.gif
Punkcija ir man dare Kauno klinikose net studente dare, bijojau, bet kai padave lapus pasirasyti tai net neperskaicius pasirasiau, o po to kai suzinojau kas galejo nutikt, tai siaubas. O as nepaklausiau gydytojos ir po keliu valandu atsistojau ir ka teko visas 10d praguleti ligoninej ir lasino lyg ir NaCl kad taip neskaudetu, bet susitvarke.
Siaip savijauta gereja, tik sirduka skauda nes seima namie o as cia ju nematau. Kasdien save raminu kad sulauksiu ir as tos dienos kai grisiu namo ir sventes galesim svesti geresnes nuotaikos. 4u.gif
Atsakyti
daug proceduru paskyre smile.gif dabar tik ilsekites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 11 19, 13:30)
man tai niekad nedare, tik magnetini rezonansa g.gif

Man neskaudejo tik poto siek tiek nugara, reikia keleta valandu nesijudinti ir nesikelti is lovos. g.gif
Papildyta:
QUOTE(formica @ 2008 11 19, 14:32)
Sveiki, eglema, jus turite galvoje GNLD papildus?  ax.gif  http://gnld.weebly.com/index.html
Jei tai sitie, tai apie juos pirma karta is jusu pasisakymo isgirdau. Butu visai neblogai isbandyti, tik klausimas, kuri rinktis? Man regis, sergant IS beveik visi jie tinka... Taip pagalvojau... arteja Kaledos.... gal sakau savo brangiajam dovanu 4u.gif

Papildyta:

Talli, tik nebijokite, nieko skausmingo smile.gif , bet tik nesikelkite is lovos anksciau negu leis gydytojai. Atsimenu mano brangusis po punkcijos praejus porai valandu issleivojo i tualeta, tai po to pusantros savaites praleido lovoje del nezmonisko galvos skausmo.  doh.gif

Taip turiu omeny GNLD papildus , juos platina platintojai is tos firmos gavau du emeilus galesiu persiusti jei domina.Tik ju kaina apie 300 lt 2 mėn. jie parenka kokiu reikia.Bet tai mazdaug kaip suprantu Omega rugštys ir naturalus produktai.Mums tinka ar ne? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2008 11 19, 18:06)
Sveiki  4u.gif , stai as dabar Birstono Versmes sanatorijoj, tikrai poilsio daug bet ir poceduru uztenka. Galvojau kad man duos tik 16d pabuvot, bet man gydytoja Malciene taip sutvarke dokumentus kad kelialapi gavau 24d. Aciu jai. O proceduros tai individualiai kineziterija, masazas, ergoterapija, keturkamerine - perline vonia galunems, perline - mineraline vonia, baseinas, psihoterapija, na zodziu uztenka visai dienai. Proceduros net iki 15,30val, tai jau esu po proceduru ir vakaras skirtas poilsiui. Smagu ir nakti nereik prie mazylio keltis, miegu kaip uzmusta, tik kas bus kai grisiu. Dabar tai ilsiuosi ir ilsiuosi.  biggrin.gif 
Punkcija ir man dare Kauno klinikose net studente dare, bijojau,  bet kai padave lapus pasirasyti tai net neperskaicius pasirasiau, o po to kai suzinojau kas galejo nutikt, tai siaubas. O as nepaklausiau gydytojos ir po keliu valandu atsistojau ir ka teko visas 10d praguleti ligoninej ir lasino lyg ir NaCl kad taip neskaudetu, bet susitvarke.
Siaip savijauta gereja, tik sirduka skauda nes seima namie o as cia ju nematau. Kasdien save raminu kad sulauksiu ir as tos dienos kai grisiu namo ir sventes galesim svesti geresnes nuotaikos.  4u.gif

Gerai kad sveikstat as pirmadieni irgi vaziuosiu.
Atsakyti
siandien buvau komisijoj darbingumo lygiui nustatyti.parase kad as nedarbinga ir tik 20% unsure.gif gal kas zino kokia tai grupe: 2 ar 1? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 21, 18:45)
siandien buvau komisijoj darbingumo lygiui nustatyti.parase kad as nedarbinga ir tik 20% unsure.gif  gal kas zino kokia tai grupe: 2 ar 1? g.gif

Jei neklystu II g., nes darbingumas nuo 20-40 - antra., nuo 40-60 trecia g.gif
Atsakyti
bet parase kad Nedarbinga. unsure.gif dar dave 4000lt nuolaida automobiliui biggrin.gif (jei pirksiu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 22, 19:16)
bet parase kad Nedarbinga. unsure.gif  dar dave 4000lt nuolaida automobiliui biggrin.gif (jei pirksiu) 4u.gif

oi tada nezinau gal ir I g.,kada raso nedarbinga, bet skiria tada kazkokius procentus nezinau. g.gif
Atsakyti

Gerai kad sveikstat as pirmadieni irgi vaziuosiu.
[/quote]
Sveika, o i kuria sanatorija vaziuosi? bigsmile.gif Tik pacios gydytojos prasykis kad skirtu daugiau proceduru, nors aisku viskas priklauso nuo tavo jegu ir ziurek nepersitreniruok ten. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
siandien buvau pas gydytoja vaistuku, tai pagaliau gavau injektoriu ir as thumbup.gif bet jis man kazkaip nepatikimai atrodo, ar realiai naudojat kas ji (cia apie injektoriu copaxone vaistams)? g.gif tas suleidimo greitis mane baugina, nes vyras stengiasi letai leisti, o cia "ras, dva ir yra" ax.gif
Koridoriuje, kaip ir praeita syki, nemazai zmoniu serganciu IS, visi tokie jauni... gal kas ir is jusu cia besilankanciu buvo blush2.gif (siandien pas Malciene).
Sekmes visiems 4u.gif wub.gif
Atsakyti
as naudojau ta injektoriu smile.gif is pradziu 2svirkstus sugadinau kol supratau kaip veikiai biggrin.gif kai leidau copaxone bo injektoriau turejau melyniu verysad.gif o kai ismokau su juo tai labai gerai ir visai neskausminga smile.gif nebijokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 26, 13:51)
as naudojau ta injektoriu smile.gif is pradziu 2svirkstus sugadinau kol supratau kaip veikiai biggrin.gif  kai leidau copaxone bo injektoriau turejau melyniu verysad.gif  o kai ismokau su juo tai labai gerai ir visai neskausminga smile.gif  nebijokit blush2.gif

na vakar ir as bandziau, tai isdrysau tik i sedyne rolleyes.gif MB leido, tai per anksti patrauke ir puse isbego ne ten kur reikia doh.gif bet lyg ir viska issiaiskinom su tuo reikalu, tik dar nzn ar gerai suprantu ta reguliavima ant galiuko kur skaiciai surasyti, ka jis reiskia ir ant kokio skaicaus reikia nureguliuot g.gif
o melynes man irgi istisai, todel bijau kur ir leisti, ypac kai nusimato koks baliukas kur reikes isirengti, nes vaizdelis nekoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 26 lapkričio 2008 - 13:58