QUOTE(Talli @ 2008 11 19, 13:30)
man tai niekad nedare, tik magnetini rezonansa
Man neskaudejo tik poto siek tiek nugara, reikia keleta valandu nesijudinti ir nesikelti is lovos.
Papildyta:
QUOTE(formica @ 2008 11 19, 14:32)
Sveiki, eglema, jus turite galvoje GNLD papildus?
http://gnld.weebly.com/index.html
Jei tai sitie, tai apie juos pirma karta is jusu pasisakymo isgirdau. Butu visai neblogai isbandyti, tik klausimas, kuri rinktis? Man regis, sergant IS beveik visi jie tinka... Taip pagalvojau... arteja Kaledos.... gal sakau savo brangiajam dovanu
Papildyta:
Talli, tik nebijokite, nieko skausmingo
, bet tik nesikelkite is lovos anksciau negu leis gydytojai. Atsimenu mano brangusis po punkcijos praejus porai valandu issleivojo i tualeta, tai po to pusantros savaites praleido lovoje del nezmonisko galvos skausmo.
Taip turiu omeny GNLD papildus , juos platina platintojai is tos firmos gavau du emeilus galesiu persiusti jei domina.Tik ju kaina apie 300 lt 2 mėn. jie parenka kokiu reikia.Bet tai mazdaug kaip suprantu Omega rugštys ir naturalus produktai.Mums tinka ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2008 11 19, 18:06)
Sveiki
, stai as dabar Birstono Versmes sanatorijoj, tikrai poilsio daug bet ir poceduru uztenka. Galvojau kad man duos tik 16d pabuvot, bet man gydytoja Malciene taip sutvarke dokumentus kad kelialapi gavau 24d. Aciu jai. O proceduros tai individualiai kineziterija, masazas, ergoterapija, keturkamerine - perline vonia galunems, perline - mineraline vonia, baseinas, psihoterapija, na zodziu uztenka visai dienai. Proceduros net iki 15,30val, tai jau esu po proceduru ir vakaras skirtas poilsiui. Smagu ir nakti nereik prie mazylio keltis, miegu kaip uzmusta, tik kas bus kai grisiu. Dabar tai ilsiuosi ir ilsiuosi.
Punkcija ir man dare Kauno klinikose net studente dare, bijojau, bet kai padave lapus pasirasyti tai net neperskaicius pasirasiau, o po to kai suzinojau kas galejo nutikt, tai siaubas. O as nepaklausiau gydytojos ir po keliu valandu atsistojau ir ka teko visas 10d praguleti ligoninej ir lasino lyg ir NaCl kad taip neskaudetu, bet susitvarke.
Siaip savijauta gereja, tik sirduka skauda nes seima namie o as cia ju nematau. Kasdien save raminu kad sulauksiu ir as tos dienos kai grisiu namo ir sventes galesim svesti geresnes nuotaikos.
Gerai kad sveikstat as pirmadieni irgi vaziuosiu.