Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(UMA3 @ 2008 11 18, 00:07)
TAi butent.O ji aiskina,kad sitie vaistai stipriams skausmui malsinti... unsure.gif Nezinau,nes negeriau.O del skausmo-jau buvau pas gine ir nieko...  unsure.gif

http://www.vaistai.l...ord=Nimesulidum

Cia tabletes nuo skausmo pati vartojau net nuo migreniniu skausmu , pabandyk.Aisku paklausk pas gydytoja jei nori. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglema @ 2008 11 18, 00:57)
http://www.vaistai.l...ord=Nimesulidum

Cia tabletes nuo skausmo pati vartojau net nuo migreniniu skausmu , pabandyk.Aisku paklausk pas gydytoja jei nori. smile.gif

Rašo kad su receptu, bet tikrai parsiduoda be. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2008 11 18, 00:49)
visiems labas vakaras!man buvo atsijungusi desine puse,jau 2men,bet pamazu vaikstau ir ranka jau juda.bet gal 3dienas desine ranka sutraukia,lyg meslungis ir po minutes atleidzia.skausmo nejauciu didelio,bet vistiek nemalonu.tai man blogeja ir tai gal raumenys atsigauna? g.gif

Rudeni visiems su IS blogeja, manau pamazu atsistatys.Man taip pat su kojom problemos ir rankos tirpsta schmoll.gif Vaziuoju i sanatorija gal atsigausiu. rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.aukselis.blogspot.com/

Ką manote apie šiuos papildus?Gal vartojate, žinote ar jie mums tinka? Noriu užsisakyt "sveikam žmoguje" apie juos visi kalba t.y tie kurie serga IS. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki visi! siandien grzau po gydytoju konsiljumo kaune, ir kokiom naujienom, nors tai gal ir geriau...
kai gydytoja malciene isejo i klaipeda, tai dabar kaune kiti gydojai nagrinejo mano ligos istorija, ir pasirodo jog tam kad gauciau toliau vaistus, man dar reikia atlikti punkcija doh.gif ji turejo buti atlikta jau pries du metus... g.gif
bet kad jus zinotumet kaip as bijau.... doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 11 18, 20:21)
sveiki visi! siandien grzau po gydytoju konsiljumo kaune, ir kokiom naujienom, nors tai gal ir geriau...
kai gydytoja malciene isejo i klaipeda, tai dabar kaune kiti gydojai nagrinejo mano ligos istorija, ir pasirodo jog tam kad gauciau toliau vaistus, man dar reikia atlikti punkcija doh.gif  ji turejo buti atlikta jau pries du metus... g.gif
bet kad jus zinotumet kaip as bijau.... doh.gif  cry.gif

nebijok smile.gif bent man tai neskaudejo,savaite ligoninei pragulejau ir paleido smile.gif kai dare tai visiskai nieko nejauciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 18, 20:12)
nebijok smile.gif  bent man tai neskaudejo,savaite ligoninei pragulejau ir paleido smile.gif kai dare tai visiskai nieko nejauciau smile.gif

o man sake, kad 5dieni paguldys, o pirmadieni jau namo galesiu vaziuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 11 18, 21:58)
o man sake, kad 5dieni paguldys, o pirmadieni jau namo galesiu vaziuot g.gif

as gulejau Lazdynu ligoninej,tai tyrimus siunte i santariskes,tai uztruko su atsakimu.man tada dar paumejimas buvo,gal todel ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 18, 21:12)
nebijok smile.gif  bent man tai neskaudejo,savaite ligoninei pragulejau ir paleido smile.gif kai dare tai visiskai nieko nejauciau smile.gif

o tau seniau nebuvo daryta?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 18, 23:16)
as gulejau Lazdynu ligoninej,tai tyrimus siunte i santariskes,tai uztruko su atsakimu.man tada dar paumejimas buvo,gal todel ilgiau smile.gif

vistiek labai bijau ir nervinuosi, nes maniau uztenka tik magneto, o dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2008 11 19, 10:21)
o tau seniau nebuvo daryta?

man tai niekad nedare, tik magnetini rezonansa g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 11 18, 00:30)

Ką manote apie šiuos papildus?Gal vartojate, žinote ar jie mums tinka? Noriu užsisakyt "sveikam žmoguje" apie juos visi kalba t.y tie kurie serga IS. biggrin.gif

Sveiki, eglema, jus turite galvoje GNLD papildus? ax.gif http://gnld.weebly.com/index.html
Jei tai sitie, tai apie juos pirma karta is jusu pasisakymo isgirdau. Butu visai neblogai isbandyti, tik klausimas, kuri rinktis? Man regis, sergant IS beveik visi jie tinka... Taip pagalvojau... arteja Kaledos.... gal sakau savo brangiajam dovanu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2008 11 18, 20:21)
kai gydytoja malciene isejo i klaipeda, tai dabar kaune kiti gydojai nagrinejo mano ligos istorija, ir pasirodo jog tam kad gauciau toliau vaistus, man dar reikia atlikti punkcija doh.gif  ji turejo buti atlikta jau pries du metus... g.gif
bet kad jus zinotumet kaip as bijau.... doh.gif  cry.gif

Talli, tik nebijokite, nieko skausmingo smile.gif , bet tik nesikelkite is lovos anksciau negu leis gydytojai. Atsimenu mano brangusis po punkcijos praejus porai valandu issleivojo i tualeta, tai po to pusantros savaites praleido lovoje del nezmonisko galvos skausmo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 11 19, 11:21)
vistiek labai bijau ir nervinuosi, nes maniau uztenka tik magneto, o dabar... doh.gif

Labas visiems,

Man dare punkcija du kartus, vienas neskaudejo smile.gif kitas nebuvo toks malonus doh.gif . Abu kartai buvo kaune (infekcineje ir klinikose). Stiprybes tau drasos ir neskausmingo punktavimo ir klausyk gydytoju del gulejimo po proceduros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaclovass: 19 lapkričio 2008 - 12:43
QUOTE(eglema @ 2008 11 17, 23:30)

As vartoju juos antras menuo ax.gif ir vaikams duodu 4u.gif
Geriu omega plus, flavanoidus. vaikams duodu karotinoidus dar ir zuvu taukus be plius smile.gif ka galiu pasakyt, ogi net nezinau g.gif tik tiek, kad kainuoja daug ir gerti ju reikia irgi daug doh.gif kaip sakau, prarasti neturiu ka, tai bandau vaikus stiprinti ir save, sako naturalus ir geri jie, ziuresim... 4u.gif
P.S. labai paskutiniu metu juos eme visi gerti ir siulyti, gal tik gera reklamine akcija, nzn g.gif
Atsakyti