Labas visiems,
Man kazkaip jau kelios dienos pecio sanarys skaudena, tai priskyriau suputimui ar kokiam uzdegimu, tepiau fastum 1 karta ir nimesil pora kartu isgeriau ir va taisosi .
Sekmes ir sveikatos visiems
Slykstyne ta IS O kiek kartu per diena gerti?papasakok,nes ir as ji geriu,bet ne pastoviai-kai jau visai negaliu iskesti...Ypac skausmas sustipreja nakti
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 12, 16:03)
Sveiki,norejau jusu paklausti ar jus kamuoja dideli nugaros skausmai?Man kartais kyla itarimas,kad dar kokia begede liga nesiuojuos su savimi...
Mane kamuoja labai, bet gal dar esate plokčiapėdė ? Ibufeną galima gerti kas 4-6 val į parą jei daugiau nevartojat vaistų kur ieina paracetamolis.
QUOTE(eglema @ 2008 11 13, 19:46)
Mane kamuoja labai, bet gal dar esate plokčiapėdė ? Ibufeną galima gerti kas 4-6 val į parą jei daugiau nevartojat vaistų kur ieina paracetamolis.
Nesu.Ir sakyk man tu
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 14, 13:04)
Nesu.Ir sakyk man tu
Nugaros skausmas prie IS lygtai normalu, gal nevisiems, gerk vaistus tipo ibuprom, ibuprofen kokiu 400 mg t.Turetu palengvint. Kitiems leidžia eufiliną, bet kiek zinau lygtai nelabai galima prie IS. Kiek daktarų tiek nuomonių
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2008 11 11, 00:14)
na as kai buvau pusyno kelio sanatorijoje, tai paskyre manksta baseine (tas man labiausiai pastiko ), psichoterapija, kineziterapija, masaza, bei bemer terapija, ten reikejo guleti ant kilimelio tokio kur magnetines bangas skleidzia, bet reikejo primoketi 9lt, nes ta prosedura mokama. o tokios proceduros kaip purvo vonios mums netinka, o ir povandeninis masazas sake turi buti atitinkamos temperaturos vandenyje, nes karstis mums netinka, bet i pirti sake galima eiti, tik nepersikaitnti. bet as is tiesu karstoje vonioje negaliu guleti, nes silpna pasidaro
O kodel purvo vonios mums netinka, gal gali paaiskinti? Gal kad kaitina ar kaip?
QUOTE(eglema @ 2008 11 14, 23:46)
Nugaros skausmas prie IS lygtai normalu, gal nevisiems, gerk vaistus tipo ibuprom, ibuprofen kokiu 400 mg t.Turetu palengvint. Kitiems leidžia eufiliną, bet kiek zinau lygtai nelabai galima prie IS. Kiek daktarų tiek nuomonių
Papildyta:
O kodel purvo vonios mums netinka, gal gali paaiskinti? Gal kad kaitina ar kaip?
Papildyta:
Geriu ibuprofena 400,bet man nepadeda... Bet gal del to,kad as ji geriu,tik kai jau visai nebegaliu kenteti,o jei pagerciau kokia sav,tai gal padetu... Gydytoja israse kitokiu,tai nusipirkau,o paskui paskaiciau notacija ir padejau...Baisu...
Purvo vonios-karstis.O tai mums nerekomenduojama
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 15, 21:06)
Geriu ibuprofena 400,bet man nepadeda... Bet gal del to,kad as ji geriu,tik kai jau visai nebegaliu kenteti,o jei pagerciau kokia sav,tai gal padetu... Gydytoja israse kitokiu,tai nusipirkau,o paskui paskaiciau notacija ir padejau...Baisu...
Gal pas tave koks radikulitas ar daktarė sako kad nuo IS?Nu šiaip skauda nugara būna bet jau ne taip nežmoniškai.Būna labai smarkiai bet pora dienu, aš čia kalbu apie save.Yra dar tokios zvakes bet neatsimenu pavadinimo kai tik suzinosiu parasysiu.
[/quote]
butent todel, kad kaitina, na man taip aiskino gydytoja
QUOTE(eglema @ 2008 11 15, 23:11)
Gal pas tave koks radikulitas ar daktarė sako kad nuo IS?Nu šiaip skauda nugara būna bet jau ne taip nežmoniškai.Būna labai smarkiai bet pora dienu, aš čia kalbu apie save.Yra dar tokios zvakes bet neatsimenu pavadinimo kai tik suzinosiu parasysiu.
Nu bet ar gali radikulitas testis kelis men?Jau vyras ir vaistuku kursa suleido,nes nepajegiau is skausmo is lovos islipti... Beje,tie vaistai kur israse vadinasi Gordios.Neemiau nei vienos kapsules,nes nedrasu paskaicius anotacija...Gal kam teko vartoti,nes gydytoja pabreze israsydama,kad jie skiriami tam tikro pobudzio skausmams...
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 17, 11:46)
Nu bet ar gali radikulitas testis kelis men?Jau vyras ir vaistuku kursa suleido,nes nepajegiau is skausmo is lovos islipti... Beje,tie vaistai kur israse vadinasi Gordios.Neemiau nei vienos kapsules,nes nedrasu paskaicius anotacija...Gal kam teko vartoti,nes gydytoja pabreze israsydama,kad jie skiriami tam tikro pobudzio skausmams...
Šitų vaistų nežinau ir apie jos negirdėjau, tik paskaičius anotacija nelabai suprantu jie jums prie ko Suprantu kad mažina tam tikros rūšies skausmą , bet ... yra kitokių .Nu žinok prie IS skauda nugara kartais labai labai, bet ne kelis mėnesius.Ar buvo kam taip pat ? Gal aš neteisi? O tau pilvo apačios neskauda? Gal čia su ginekologija susijęs dalykas
QUOTE(eglema @ 2008 11 17, 12:40)
Šitų vaistų nežinau ir apie jos negirdėjau, tik paskaičius anotacija nelabai suprantu jie jums prie ko Suprantu kad mažina tam tikros rūšies skausmą , bet ... yra kitokių .Nu žinok prie IS skauda nugara kartais labai labai, bet ne kelis mėnesius.Ar buvo kam taip pat ? Gal aš neteisi? O tau pilvo apačios neskauda? Gal čia su ginekologija susijęs dalykas
TAi butent.O ji aiskina,kad sitie vaistai stipriams skausmui malsinti... Nezinau,nes negeriau.O del skausmo-jau buvau pas gine ir nieko...
visiems labas vakaras!man buvo atsijungusi desine puse,jau 2men,bet pamazu vaikstau ir ranka jau juda.bet gal 3dienas desine ranka sutraukia,lyg meslungis ir po minutes atleidzia.skausmo nejauciu didelio,bet vistiek nemalonu.tai man blogeja ir tai gal raumenys atsigauna?