Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

buvau 2 kartus "Draugystes" sanatorijoj,apie ja galiu papasakot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, aciu, aciu visiems uz palaikyma. 4u.gif Na va liko viena naktele ir teks atsisveikint su seimynele 3 savaitem. Jau pradedu gailetis kad nusprendziau isvaziuoti, bet kaip man visi sako gal sustipresiu ir artejancios sventes bus mielesnes. bigsmile.gif Kai busiu uz savaites sanatorijoj, butinai nuleksiu prie interneto ir parasysiu kaip man sekasi. Iki greito... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 11 09, 18:49)
Ką galite pasakyti apie "Eglė" Druskininkų sanatorija? Kaip ten procedūros, daktarai bigsmile.gif

Sveiki,
buvau, bet su komerciniu kelialapiu, tai proceduros patiko, o apie daktarus neturiu nuomones, nes ju nereikejo. 4u.gif
Atsakyti
Pailsėkit Eri-ka ,aš kaip nuvažiuosiu irgi pasidalinsiu ispūdžiais nors irgi begalo sunku šeimą palikti kol nebūsiu.Verksiu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2008 11 09, 22:02)
buvau 2 kartus "Draugystes" sanatorijoj,apie ja galiu papasakot  biggrin.gif  4u.gif

Sakykit o Draugystės sanatorijoje gal procedūros šiek tiek kitokios mane domina kinezaterapija bigsmile.gif ir šiaip kokios ten procedūros bent keletą pavardinkit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 09 lapkričio 2008 - 23:10
QUOTE(eglema @ 2008 11 10, 01:08)
Pailsėkit Eri-ka ,aš kaip nuvažiuosiu irgi pasidalinsiu ispūdžiais nors irgi begalo sunku šeimą palikti kol nebūsiu.Verksiu... biggrin.gif
Papildyta:
Sakykit o Draugystės sanatorijoje gal procedūros šiek tiek kitokios mane domina kinezaterapija bigsmile.gif ir šiaip kokios ten procedūros bent keletą pavardinkit .

O prie mūsų ligos kokios procedūros naudingiausios?Kas buvote gal žinote.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 11 10, 00:08)
Papildyta:

1karta kai buvau tai kineziterapija buvo grupese,kaip manksta.o antra karta jau individuali-30minuciu su manim dirbo,labai patiko smile.gif siaip tai patiko proceduros:masazas,ergoterapija,elektroterapija,povandeninis masazas.
Papildyta:
paskyre dar terpentino vonias,bet manau nelabai tinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2008 11 10, 13:20)
1karta kai buvau tai kineziterapija buvo grupese,kaip manksta.o antra karta jau individuali-30minuciu su manim dirbo,labai patiko smile.gif  siaip tai patiko proceduros:masazas,ergoterapija,elektroterapija,povandeninis masazas.
Papildyta:
paskyre dar terpentino vonias,bet manau nelabai tinka... g.gif

na as kai buvau pusyno kelio sanatorijoje, tai paskyre manksta baseine (tas man labiausiai pastiko mirksiukas.gif ), psichoterapija, kineziterapija, masaza, bei bemer terapija, ten reikejo guleti ant kilimelio tokio kur magnetines bangas skleidzia, bet reikejo primoketi 9lt, nes ta prosedura mokama. o tokios proceduros kaip purvo vonios mums netinka, o ir povandeninis masazas sake turi buti atitinkamos temperaturos vandenyje, nes karstis mums netinka, bet i pirti sake galima eiti, tik nepersikaitnti. bet as is tiesu karstoje vonioje negaliu guleti, nes silpna pasidaro doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar kam nors taip buvo...man suskauda smarkiai virsigulvi, jausmas lyg degintu....daktarui pasakiau....klausiu gal man skauda zidinius, nes skausmas toks gilus....jis sake, kad zidiniu skaudet negali, tau skauda raumeni....o ant galvos raumenu yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2008 11 11, 11:06)
Norejau paklausti ar kam nors taip buvo...man suskauda smarkiai virsigulvi, jausmas lyg degintu....daktarui pasakiau....klausiu gal man skauda zidinius, nes skausmas toks gilus....jis sake, kad zidiniu skaudet negali, tau skauda raumeni....o ant galvos raumenu yra? smile.gif

zinoma, visas musu kunas sudarytas is raumenu, kaulu, bei riebalu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
ka tik gryzau is gydytojos Malcienes. Ir ka galiu pasakyti, ji man pasirode tikrai super thumbup.gif (isivaizdavau, kad bus pagyvenusi moteriske blush2.gif ) I visus klausimus gavau atsakymus, absoliuciai i visus 4u.gif Dabar lankysiuos tik pas ja, sergantiems IS eiliu nera, kasdien paliekami talonai tokiems ligoniams. Tik penktadieni ji vis dar vaziuoja i Kauna. Zodziu, aciu tiems kas ja parekomendavo mirksiukas.gif wub.gif
P.S. tik labai liudna, kad man belaukiant atvyko dar dvi jos pacientes sergancios IS: viena invalido vezimelyje, kita su ramentais verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 12 lapkričio 2008 - 12:15
Sveiki,norejau jusu paklausti ar jus kamuoja dideli nugaros skausmai?Man kartais kyla itarimas,kad dar kokia begede liga nesiuojuos su savimi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UMA3: 12 lapkričio 2008 - 14:06
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 12, 14:03)
Sveiki,norejau jusu paklausti ar jus kamuoja dideli nugaros skausmai?Man kartais kyla itarimas,kad dar kokia begede liga nesiuojuos su savimi... g.gif

mane kamuoja, jau antras menuo unsure.gif siandien pasakiau gydytojai, sake pagerti ibufena 10 dienu... ziuresim ar pades, nes dar ir petys-sanarys skauda unsure.gif
Atsakyti