buvau 2 kartus "Draugystes" sanatorijoj,apie ja galiu papasakot
Aciu, aciu, aciu visiems uz palaikyma. Na va liko viena naktele ir teks atsisveikint su seimynele 3 savaitem. Jau pradedu gailetis kad nusprendziau isvaziuoti, bet kaip man visi sako gal sustipresiu ir artejancios sventes bus mielesnes. Kai busiu uz savaites sanatorijoj, butinai nuleksiu prie interneto ir parasysiu kaip man sekasi. Iki greito...
QUOTE(eglema @ 2008 11 09, 18:49)
Ką galite pasakyti apie "Eglė" Druskininkų sanatorija? Kaip ten procedūros, daktarai
Sveiki,
buvau, bet su komerciniu kelialapiu, tai proceduros patiko, o apie daktarus neturiu nuomones, nes ju nereikejo.
Pailsėkit Eri-ka ,aš kaip nuvažiuosiu irgi pasidalinsiu ispūdžiais nors irgi begalo sunku šeimą palikti kol nebūsiu.Verksiu...
Papildyta:
Sakykit o Draugystės sanatorijoje gal procedūros šiek tiek kitokios mane domina kinezaterapija ir šiaip kokios ten procedūros bent keletą pavardinkit .
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2008 11 09, 22:02)
buvau 2 kartus "Draugystes" sanatorijoj,apie ja galiu papasakot
Sakykit o Draugystės sanatorijoje gal procedūros šiek tiek kitokios mane domina kinezaterapija ir šiaip kokios ten procedūros bent keletą pavardinkit .
QUOTE(eglema @ 2008 11 10, 01:08)
Pailsėkit Eri-ka ,aš kaip nuvažiuosiu irgi pasidalinsiu ispūdžiais nors irgi begalo sunku šeimą palikti kol nebūsiu.Verksiu...
Papildyta:
Papildyta:
O prie mūsų ligos kokios procedūros naudingiausios?Kas buvote gal žinote.
QUOTE(eglema @ 2008 11 10, 00:08)
Papildyta:
Papildyta:
1karta kai buvau tai kineziterapija buvo grupese,kaip manksta.o antra karta jau individuali-30minuciu su manim dirbo,labai patiko siaip tai patiko proceduros:masazas,ergoterapija,elektroterapija,povandeninis masazas.
Papildyta:
paskyre dar terpentino vonias,bet manau nelabai tinka...
QUOTE(simpatica @ 2008 11 10, 13:20)
1karta kai buvau tai kineziterapija buvo grupese,kaip manksta.o antra karta jau individuali-30minuciu su manim dirbo,labai patiko siaip tai patiko proceduros:masazas,ergoterapija,elektroterapija,povandeninis masazas.
Papildyta:
Papildyta:
na as kai buvau pusyno kelio sanatorijoje, tai paskyre manksta baseine (tas man labiausiai pastiko ), psichoterapija, kineziterapija, masaza, bei bemer terapija, ten reikejo guleti ant kilimelio tokio kur magnetines bangas skleidzia, bet reikejo primoketi 9lt, nes ta prosedura mokama. o tokios proceduros kaip purvo vonios mums netinka, o ir povandeninis masazas sake turi buti atitinkamos temperaturos vandenyje, nes karstis mums netinka, bet i pirti sake galima eiti, tik nepersikaitnti. bet as is tiesu karstoje vonioje negaliu guleti, nes silpna pasidaro
Norejau paklausti ar kam nors taip buvo...man suskauda smarkiai virsigulvi, jausmas lyg degintu....daktarui pasakiau....klausiu gal man skauda zidinius, nes skausmas toks gilus....jis sake, kad zidiniu skaudet negali, tau skauda raumeni....o ant galvos raumenu yra?
QUOTE(saaulute @ 2008 11 11, 11:06)
Norejau paklausti ar kam nors taip buvo...man suskauda smarkiai virsigulvi, jausmas lyg degintu....daktarui pasakiau....klausiu gal man skauda zidinius, nes skausmas toks gilus....jis sake, kad zidiniu skaudet negali, tau skauda raumeni....o ant galvos raumenu yra?
zinoma, visas musu kunas sudarytas is raumenu, kaulu, bei riebalu
Sveiki,
ka tik gryzau is gydytojos Malcienes. Ir ka galiu pasakyti, ji man pasirode tikrai super (isivaizdavau, kad bus pagyvenusi moteriske ) I visus klausimus gavau atsakymus, absoliuciai i visus Dabar lankysiuos tik pas ja, sergantiems IS eiliu nera, kasdien paliekami talonai tokiems ligoniams. Tik penktadieni ji vis dar vaziuoja i Kauna. Zodziu, aciu tiems kas ja parekomendavo
P.S. tik labai liudna, kad man belaukiant atvyko dar dvi jos pacientes sergancios IS: viena invalido vezimelyje, kita su ramentais
ka tik gryzau is gydytojos Malcienes. Ir ka galiu pasakyti, ji man pasirode tikrai super (isivaizdavau, kad bus pagyvenusi moteriske ) I visus klausimus gavau atsakymus, absoliuciai i visus Dabar lankysiuos tik pas ja, sergantiems IS eiliu nera, kasdien paliekami talonai tokiems ligoniams. Tik penktadieni ji vis dar vaziuoja i Kauna. Zodziu, aciu tiems kas ja parekomendavo
P.S. tik labai liudna, kad man belaukiant atvyko dar dvi jos pacientes sergancios IS: viena invalido vezimelyje, kita su ramentais
Sveiki,norejau jusu paklausti ar jus kamuoja dideli nugaros skausmai?Man kartais kyla itarimas,kad dar kokia begede liga nesiuojuos su savimi...
QUOTE(UMA3 @ 2008 11 12, 14:03)
Sveiki,norejau jusu paklausti ar jus kamuoja dideli nugaros skausmai?Man kartais kyla itarimas,kad dar kokia begede liga nesiuojuos su savimi...
mane kamuoja, jau antras menuo siandien pasakiau gydytojai, sake pagerti ibufena 10 dienu... ziuresim ar pades, nes dar ir petys-sanarys skauda