QUOTE(Insomnia @ 2008 09 24, 16:31)
Talli, malonu susipažinti
Jejau, kokia tu jauna
O vaistus kokius nors vartoji?
O aš šiandien buvau NDNT. Kabinėjosi, kodėl nedirbu
Na bet visvien galiausiai tuos pačius 50% davė
Man tai svarbiausia, kad sveikatos draudimas būtų, o ta "pensija" tai juokinga
4 metai kaip leidziuosi avonexa, ie jokiu paumejimu nebuvo, gyvenau labai aktyvu normalu gyvenima, tol kol neprasidejo ausu uzdegimas is kazkur, va tada ir paumejimas islindo. paralyzavo puse veido, bet pagulde iskart i ligonine, lasino solumedroli ir atstate, nors veidas dar kreivas, tai dabar po visokias reabilitacijas lakstau, darau veido manksta, veliau bandysiu pakliuti i sanatorija. tai tikuosi atsistatys viskas ir toliau gyvensiu kaip visada, tik gal tempus reikes siek tiek mazinti. Anksciau tai kaip sesija universitete, taip kojos tirpdavo, bet kai pradejau leistis avonexa, tai viskas saunu, kojos patirpinejo per tuos keturis metus, bet tai tik mano jutimai, kaip paumejimas nebuvo fiksuojamas. Tai taip pabaigiau bakalaura dienini, ir dirbau, siuo metu studijuoju magistrantura dieniniam ir dirbu, o dirbu kaune, gyvenu vilniuje, kiekviena diena vazineju i kauna i darba. Tai tokie mano tempai
reikes mazinti
Papildyta:
siuo metu ir as tvarkausi dokumentus del grupes, vis truputi duos pinigeliu, nes man skaiciuoja kaip vaikui, nes susirgau budama 12 klaseje. nors ta grupe man nereikalinga, bet gydytoja pasiule ir sutikau.