QUOTE(Eri-ka @ 2008 10 25, 16:29)
O as tik draugauju su koja ir sedyne, nes i pilva ir i ranka bijau. Buvo kad i koja tik susileidau is 4 karto bet i sedyne kol kas problemu nebuvo.
Buvau sia savaite pas Malciene Klaipedoj tai vargse viska daro viena, net seseles dar neturi ir liepe jei kils klausimu jai tiesiogiai skambint.
Buvau sia savaite pas Malciene Klaipedoj tai vargse viska daro viena, net seseles dar neturi ir liepe jei kils klausimu jai tiesiogiai skambint.
Klaipedos ligonineje, ambulatoriniuose skyriuose, gydytojai seseliu neturi, telefono, kuriuo jiems skambinti taip pat Visi geranoriski gydytojai duoda savo asmeninius telefonus, o kiti, kurie dirba dar skyriuose, skyriaus telefonus. Ir viskas taip kad ji ne vargse, o papuole i tokia sistema...
http://tv.delfi.lt/video/LNAIeD0q/
apie vaistus..gal skaitet
apie vaistus..gal skaitet
QUOTE(husmor @ 2008 10 26, 14:36)
Aciu uz info Suteikia vilties, bet 4 metai yra vistiek daug, nes padeda tik ankstyvoje stadijoje... bet tikekimes, kad ta ankstyvoji stadija pas mus uzsites ilgai ilgai...
eglema, taip man tik pernai pirma kart dave IIIgr metams, o jau siemet duos 2metams.
deja Kaune problematiska einant invalidumo komisija.
man taip pat yra problemu su kaire koja ir kuo toliau tuo maziau ja valdyt galiu, tad gulsiuos i Klaipeda o po to i Birstono sanatorija. Nes pernai po sanatorijos buvo geriau, gal del to kad poilsis ten vien o namie vaikai, gyvenimo ivairus rupesteliai ner kada pailset
deja Kaune problematiska einant invalidumo komisija.
man taip pat yra problemu su kaire koja ir kuo toliau tuo maziau ja valdyt galiu, tad gulsiuos i Klaipeda o po to i Birstono sanatorija. Nes pernai po sanatorijos buvo geriau, gal del to kad poilsis ten vien o namie vaikai, gyvenimo ivairus rupesteliai ner kada pailset
QUOTE(eglema @ 2008 10 26, 13:40)
Gal kam iš jūsų darė plazmofereze, kraujo perpylimą? Ar padėjo?
Labas, as esu Formicos vyras. Man dare plazmaforeze praeita savaite, bet nieko tas nepadejo. Gal ir turetu padeti, nes man diagnozuota IS RR, bet greiciausiai nepadejo todel, kad per velai kreipiausi, po keliu men po atakos pradzios. Dabar man skyre Prednizolona geriama tabletemis, tai jauciu pagerejima ir tuo paciu jegu antpludi
O pati plazmaforezes procedura tai neskausminga (reliatyviai), nes ima krauja is venos, ji iscentrifuguoja kol atsiskiria plazma nuo eritrocitu, ta plazma pila lauk, o eritrocitus praskiedzia NaCl tirpalu ir supila per ta pacia vena ir laseline atgal. mazdaug pusantros valandos guli ir snaudi...
QUOTE(formica @ 2008 10 26, 22:09)
Labas, as esu Formicos vyras. Man dare plazmaforeze praeita savaite, bet nieko tas nepadejo. Gal ir turetu padeti, nes man diagnozuota IS RR, bet greiciausiai nepadejo todel, kad per velai kreipiausi, po keliu men po atakos pradzios. Dabar man skyre Prednizolona geriama tabletemis, tai jauciu pagerejima ir tuo paciu jegu antpludi
O pati plazmaforezes procedura tai neskausminga (reliatyviai), nes ima krauja is venos, ji iscentrifuguoja kol atsiskiria plazma nuo eritrocitu, ta plazma pila lauk, o eritrocitus praskiedzia NaCl tirpalu ir supila per ta pacia vena ir laseline atgal. mazdaug pusantros valandos guli ir snaudi...
O jums šia procedūra darė Santariškėse? Neurologas siuntė? Ir ar tai mokama?
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 10 26, 16:36)
Dėkui už i-cija labai norisi bandyti , bet su mūsų medicina tai jaučiu , kad tie 4 metai virs į 14 m. Tokius straipsnius skaitai su didele viltimi
[quote=eglema,2008 10 26, 23:42]
Dare Santariskese, siunte neurologe, procedura nemokama.
Dare Santariskese, siunte neurologe, procedura nemokama.
QUOTE(eglema @ 2008 10 24, 12:06)
Tai kas bandėt parašykit apie tuos "Lyrica" į daktarą reikia kreiptis?
reik recepto, siaip jie atpalaiduojantys, padeda kai yra raumenu spazmai, tirpimai ir pan., mane jie migdo, pradzioje, kol pripranta organizmas, taciau yra ganetinai brangus, 75Lt 28 tabl.
QUOTE(dalmatinas @ 2008 10 27, 17:10)
reik recepto, siaip jie atpalaiduojantys, padeda kai yra raumenu spazmai, tirpimai ir pan., mane jie migdo, pradzioje, kol pripranta organizmas, taciau yra ganetinai brangus, 75Lt 28 tabl.
Tai čia su kompencaniu tiek kainuoja ar su paprastu receptu? Tiksliau kaip jus pati pirkote.
QUOTE(formica @ 2008 10 26, 20:09)
na smagu kai mokslas nestovi vietoje o plazmaferezes yra teke ir man atlikti, paumejimo metu, bet ju naudos tai as nesupratau ir zymau pagerejimo taip pat nepajutau