QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 18, 22:23)
Pirmi simptomai dar92 m. prasidėjo. Svaigo galva, tirpo pirstai - tai įtarė kad kraujotaka ir išoperavo kaklo kraujagysles. 3 metus sunkiai jaučiaus, nevaldžiau d. rankos. Paskui 10 metų pas gydytojus nesilankiau nes stipriu sveikatos pablogėjimų nebuvo, net su sveikuoliais jūroj maudydavaus žiema. Prieš 4 metus po apendicito operacijos vėl pradėjo svaigti galva, tirpti pirstai ir kuo toliau vis smarkiau. Vėl gėriau visokius vaistus nuo kraujotakos, bet sveikata tik prastėjo. Na kaip ir sakiau penai lapkriti visai atjungė. Paguldė į Klaipėdos lig.. Padarė visus tirimus su kraujotaka ir pasirodo net operuoti nereikėjo. Itarė IS pagal simptomus, bet MR nieko nerodė. Perkelė į afektiniu ligų skyriu, bet psichiatrai iš savo pusės ligų nerado. Likau visiškoj nežinioj, o skausmai, nuovargis ir t. t. vis didėjo, kol negavau siuntimo į Kauną pas gyd. Malcienę. Padarė VEB, Bera, akių dugno tirimus kurie rodo pakitimus, bet MR vėl nieko nerodo - tai dabar stebi kaip jausiuos po hormonų.
Įdomu , keista, gal ištikrųjų stuburo MR tegu daro, nes simptomai panašūs, bet be židinukų negali ir nereikia, jei nėra konstatuoti IS. Linkiu jums sveikti ir pasveikti.
Aš pati dažnai susimastau, gal kiek keistai ar durnai skamba tegu man atleidžia kiti žmonės, bet lyginu IS su vėžiu, aišku stadija stadijai nelygu, bet nuo vėžiuko kartais galima pagyti, o nuo IS- ne. kai toks Š...... įsiauga, net bloga .Bet turim būti stiprūs, valdytis ir laukti vadinamų "stebuklų". Aš vistiek tikiu kad bus išeitis medicininė, kuri išgelbės ne vieną žmogų.
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2008 10 19, 11:39)
idomus pasebejimas apie vaikyste
esu ne vienoje vietoje uztikusi, kad serganciu IS vaikyste nebuvo rozine
o su stresais tai tikrai, esu patyrus savo kailiu, reikia kiek galima atsargiau
bet i kokona neilysi, nuo pasaulio neuzsidarysi, neuzdrausi sau myleti, liudeti ir visu kitu maloniu ir nelabai maloniu dalyku
tiesiog kasdieniam gyvenime reik buti kiek galima labiau atsipalaidavusiais
Sutinku, stengiuosi kiek įmanydama, bet kartais žinot sunku kaip jus rašot "į kokoną neįlysi"