Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Man manau gripas irgi padėjo pastoviai į darbą su t-ra vaikščiojau, bet pastovi nervinė įtampa, bei stresai paskutinius dešimt metų davė savo. schmoll.gif Šiaip sudėjus viską tai vaikystės normalios nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 10 15, 13:06)
Man manau gripas irgi padėjo pastoviai į darbą su t-ra vaikščiojau, bet pastovi nervinė įtampa, bei stresai paskutinius dešimt metų davė savo. schmoll.gif Šiaip sudėjus viską tai vaikystės normalios nebuvo.

Jeigu gerai jus supratau, tai siuos veido aptirpimus jums ir suklele stresas netekus artimo draugo? Ar tai buvo jau paskutinis lasas pripildes taure (turiu omeny gripo komplikacija, itampa ir t.t)?
Atsakyti
manau isvis virusai, infekcijos ir stresas yra musu didieji priesai verysad.gif
Atsakyti
Svarbiausia nesijaudinti, tiktai nesijaudinti (is an. filmuko apie Karlsona)
Atsakyti
QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 15, 17:42)
Svarbiausia nesijaudinti, tiktai nesijaudinti (is an. filmuko apie Karlsona)

thumbup.gif
Atsakyti
Po savaitės vartojimo PREDNISOLON pirma karta visą nakti ramiai ismiegojau. Daug mažiau skauda raumenys. Duok dieve kad pagaliau atitiko vaistai. O kokiu ligų nebuvo nustate ir kokių vaistų tik negėriau o sveikata vis ritos žemyn. Žiūrėsiu kaip jausiuos rytoj, bet tikiu kad bus geriau.
Atsakyti
Siandien visiems labanaktis! Eisiu ziureti daktara Hausa, gal jis ka naujasnio atrado. Iki!
Atsakyti
QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 15, 20:17)
Siandien visiems labanaktis! Eisiu ziureti daktara Hausa, gal jis ka naujasnio atrado. Iki!

keista kad jus prednizolonas taip veikia, juk jis viso labo tik hormonas g.gif
o daktara hausa ir as ziuriu, geras filmas, tik pas toki pakliuvusi tikrai neapsidziaukciau jo bendravimu doh.gif , bet pakliuti vistiek noreciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2008 10 15, 18:38)
Jeigu gerai jus supratau, tai siuos veido  aptirpimus jums ir suklele stresas netekus artimo draugo? Ar tai buvo jau paskutinis lasas pripildes taure  (turiu omeny gripo komplikacija, itampa ir t.t)?

Manau, kad aptirpimus sukėlė nervukai netekus artimo draugo. O visą kitą- IS pasirodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2008 10 15, 21:48)
keista kad jus prednizolonas taip veikia, juk jis viso labo tik hormonas g.gif
o daktara hausa ir as ziuriu, geras filmas, tik pas toki pakliuvusi tikrai neapsidziaukciau jo bendravimu doh.gif , bet pakliuti vistiek noreciau... ax.gif

Na, man nenuostabu , kad sis hormonas duoda tokius reiskinius - bjaurus vaistas. Mano vienam seimos nariui po gana ilgo prednizolono vartojimo kaip komplikacija issivyste cukrinis diabetas. Tad kai vyrui suleido smugine doze, tai labai bijojau, bet jam atsipirko tik daznu vaiksciojimu i tualeta lotuliukas.gif
P.S. Prisijungiu prie visu tu, kurie megsta ziuret daktara Housa. Deja deja jau paziurejau visa sezona iki galo ir laukiu kol internete atsiras naujas smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Tai kam tada mums ta Prednizolona skiria jeigu tai tik hormonas? Dar doze iskart 12 tableciu. Vakar dziaugiaus kad geriau, bet siandien vel prastai. Man anksciau irgi nutirpimai buvo kol neapeme viso kuno, bet pernai nutirpimai perejo i skausmus, ateme kalba. Ligoninej pragulejau 4 men.
Atsakyti
QUOTE(ARTAS39 @ 2008 10 16, 19:14)
Sveiki! Tai kam tada mums ta Prednizolona skiria jeigu tai tik hormonas? Dar doze iskart 12 tableciu. Vakar dziaugiaus kad geriau, bet siandien vel prastai. Man anksciau irgi nutirpimai buvo kol neapeme viso kuno, bet pernai nutirpimai perejo i skausmus, ateme kalba. Ligoninej pragulejau 4 men.

na bet jau kaip man gydytoja aiskino, kad musu liga yra autoimunine, o prednizolonas slopina imuniteta paumejimu metu unsure.gif
Atsakyti