Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 04 22, 15:56)
Taip norisi, angeliuko, bet baime didele...baime, kad neturesiu jegu, baime, kad liga po to nepradetu eiti spartesniu zingsniu...gaila, kad negali planuoti gyvenimo kaip sveikas zmogus..esi priklausomas nuo sveikatos ir nuo laiko....tikiuosi, visa baime dings ir atsiras jegu supuojant stebukleli. smile.gif

Jei labai norit ir nesijauciat blogai, reikia bandyt. bigsmile.gif Pasikonsultuokit su daktarais apie savo sveikatos galimybes ir tikimybes. daug kas gali nutikti arba nenutikti.yra tikimybe progresijai, bet tai galima valdyti ziurint kaip dabar jauciates. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 04 22, 13:31)
Jo sunku vienai, g.gif  viena turite tai gerai biggrin.gif , o kaip bus veliau gyvenimas parodys rolleyes.gif

Nenoriu daugiau, schmoll.gif vakar pas ginekologe buvau tai net del sterilizacijos klausiau, bet kad lietuvoj nedaro.....
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 23, 10:02)
Nenoriu daugiau,  schmoll.gif vakar pas ginekologe buvau tai net del sterilizacijos klausiau, bet kad lietuvoj nedaro.....

oi kaip nuskambejo verysad.gif o as tai labai noriu leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 23, 12:02)
Nenoriu daugiau,  schmoll.gif vakar pas ginekologe buvau tai net del sterilizacijos klausiau, bet kad lietuvoj nedaro.....

po tokiu drastisku priemoniu g.gif yra tikimybe paumejimui, geriau tada spyrales, kontraceptikai ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 04 23, 12:09)
oi kaip nuskambejo verysad.gif  o as tai labai noriu leliuko 4u.gif

cia kalba apie antra vaika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 04 23, 10:57)
po tokiu drastisku priemoniu g.gif  yra tikimybe paumejimui, geriau tada spyrales, kontraceptikai ir t.t
Papildyta:

cia kalba apie antra vaika  bigsmile.gif

tai supratau, bet eglema teisi, geriau jau spirale ar kitos priemones blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, oi kaip seniai nesirodziau, bet jau spejau perskaityti jusu susirasinejimus ir manau tos kurios norite leliuku galvokite greiciau kol dar organizmas jaunesnis ir atakas lengviau pernesa. Aisku nezinant kad sergi gimdyt lengviau, nes man paciai taip buvo. Po pirmos jau man buvo pablogejimai bet gydytojams buvo ne motais ir nesureiksmino taip ir praejo. Tada nusprendeme susilaukti antro ir po gimdymo 2men ir jau paumejimas ir tik tada suzinojau kad sergu. Zinoma jei buciau zinojusi kad sergu nebutu antro, bet kaip bebutu nesigailiu, nes jau laksto mazylis 2metukus ir smagu tai matyt ir juo rupintis. bigsmile.gif
Tai manau kurios neturite visai leliuku tai sutelkite jegas, stiprybe ir ryzta. Juk tada turesite dar labiau stengtis del ko gyventi ir dziaugtis gyvenimu. smile.gif Linkiu sekmes. O po gimdymo tik viena blogybe negalima maitinti, nes nualina leliukas mama ir gali greit paumeti. blink.gif Bukit stiprios thumbup.gif
O man jau geriau ir tuo dziaugiuosi. biggrin.gif Jau galiu daugiau pavaiksciot ir i darba zadu grizt. bigsmile.gif
Atsakyti
Eri-ka, smagu girdeti, kad geriau..judam, judam...krutam, krutam... smile.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 04 23, 15:01)
Sveikutes, oi kaip seniai nesirodziau, bet jau spejau perskaityti jusu susirasinejimus ir manau tos kurios norite leliuku galvokite greiciau kol dar organizmas jaunesnis ir atakas lengviau pernesa. Aisku nezinant kad sergi gimdyt lengviau, nes man paciai taip buvo. Po pirmos jau man buvo pablogejimai bet gydytojams buvo ne motais ir nesureiksmino taip ir praejo. Tada nusprendeme susilaukti antro ir po gimdymo 2men ir jau paumejimas ir tik tada suzinojau kad sergu. Zinoma jei buciau zinojusi kad sergu nebutu antro, bet kaip bebutu nesigailiu, nes jau laksto mazylis 2metukus ir smagu tai matyt ir juo rupintis.  bigsmile.gif
Tai manau kurios neturite visai leliuku tai sutelkite jegas, stiprybe ir ryzta. Juk tada turesite dar labiau stengtis del ko gyventi ir dziaugtis gyvenimu.  smile.gif  Linkiu sekmes. O po gimdymo tik viena blogybe negalima maitinti, nes nualina leliukas mama ir gali greit paumeti.  blink.gif  Bukit stiprios  thumbup.gif
O man jau geriau ir tuo dziaugiuosi.  biggrin.gif  Jau galiu daugiau pavaiksciot ir i darba zadu grizt.  bigsmile.gif

Dziaugiuosiu uz tave biggrin.gif o jei norime leliuko kuo anksciau tuo geriau, su metais ir taip tas imunitetas pradeda streikuoti, lengviau atsistatineti.bet aisku kiekvienam savaip. bet su musu dovanele jei nera siuo momentu blogai tai pirmyn.... ax.gif
Papildyta:
[quote=Talli,2009 04 21, 18:03]
Papildyta:
Talli gal abi kartu? drinks_cheers.gif
[/quote]
turbut mirksiukas.gif na as isteku geguzes menesi, o tada jau gaminsim, bet dar galvoju pasileisiu vaistu dar tris menesiukus, o tada planuosiu jau nestuke.gif
[/quote]
Sveikinu su busima santuoka, as tekejau irgi geguzi.is principo visiems prietarams, nes tipo geguzi negerai, kazka buna negerai, bet praejo 11 metu ir nesuprantu kas turejo buti negerai. Tai nuo zmoniu priklauso, o ne nuo bobuciu pasaku.
Atsakyti
Sveikinu su busima santuoka, as tekejau irgi geguzi.is principo visiems prietarams, nes tipo geguzi negerai, kazka buna negerai, bet praejo 11 metu ir nesuprantu kas turejo buti negerai. Tai nuo zmoniu priklauso, o ne nuo bobuciu pasaku.
[/quote]

aciu mirksiukas.gif tai ir mums sake ta pritara, bet cia rusu prietaras, o ne lietuviu, taip kad.... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip smagu kai musu tiek daug vel cia. Labai dziaugiuosi del taves Erika, kad vis geriau jauties thumbup.gif O mes su Talli turbut po metuku jau ir foto Jums parodysim mazyliu wub.gif O del prietaru... mano sese tekejo geguzes menesi ir nieko... o vede jau 12 ar 13 metu, Lietuvoj tokiu nereikia klausyt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 23, 18:04)
Sveikutes 4u.gif  Kaip smagu kai musu tiek daug vel cia. Labai dziaugiuosi del taves Erika, kad vis geriau jauties  thumbup.gif  O mes su Talli turbut po metuku jau ir foto Jums parodysim mazyliu  wub.gif  O del prietaru... mano sese tekejo geguzes menesi ir nieko... o vede jau 12 ar 13 metu, Lietuvoj tokiu nereikia klausyt..  4u.gif

oi kaip butu smagu 4u.gif dar saaulute labai leliaus nori, tai musu jau ne tiek mazai cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
as cia ne i tema parasysiu bet noriu pasigirti 4u.gif Lapkricio menesi man nustate 20% darbingumo ir dave kompensacija transporto priemonei(nes sunkiai vaiksciojau). verysad.gif ir po 5menesiu jauciuosi daug geriau,nusipirkom automobili,gavau 4000lt kompensacija ir davolna sau vazineju 4u.gif biggrin.gif
O del leliuko tai as irgi noriu blush2.gif bet manau dar ankstoka...man ir mano berniukui tik 20metu 4u.gif mes patys dar vaikai wub.gif manau dar kelis metukus palauksim smile.gif
Atsakyti