QUOTE(Eri-ka @ 2009 04 23, 15:01)
Sveikutes, oi kaip seniai nesirodziau, bet jau spejau perskaityti jusu susirasinejimus ir manau tos kurios norite leliuku galvokite greiciau kol dar organizmas jaunesnis ir atakas lengviau pernesa. Aisku nezinant kad sergi gimdyt lengviau, nes man paciai taip buvo. Po pirmos jau man buvo pablogejimai bet gydytojams buvo ne motais ir nesureiksmino taip ir praejo. Tada nusprendeme susilaukti antro ir po gimdymo 2men ir jau paumejimas ir tik tada suzinojau kad sergu. Zinoma jei buciau zinojusi kad sergu nebutu antro, bet kaip bebutu nesigailiu, nes jau laksto mazylis 2metukus ir smagu tai matyt ir juo rupintis.
Tai manau kurios neturite visai leliuku tai sutelkite jegas, stiprybe ir ryzta. Juk tada turesite dar labiau stengtis del ko gyventi ir dziaugtis gyvenimu.
Linkiu sekmes. O po gimdymo tik viena blogybe negalima maitinti, nes nualina leliukas mama ir gali greit paumeti.
Bukit stiprios
O man jau geriau ir tuo dziaugiuosi.
Jau galiu daugiau pavaiksciot ir i darba zadu grizt.
Dziaugiuosiu uz tave
o jei norime leliuko kuo anksciau tuo geriau, su metais ir taip tas imunitetas pradeda streikuoti, lengviau atsistatineti.bet aisku kiekvienam savaip. bet su musu dovanele jei nera siuo momentu blogai tai pirmyn....
Papildyta:
[quote=Talli,2009 04 21, 18:03]
Papildyta:
Talli gal abi kartu?
[/quote]
turbut
na as isteku geguzes menesi, o tada jau gaminsim, bet dar galvoju pasileisiu vaistu dar tris menesiukus, o tada planuosiu jau
[/quote]
Sveikinu su busima santuoka, as tekejau irgi geguzi.is principo visiems prietarams, nes tipo geguzi negerai, kazka buna negerai, bet praejo 11 metu ir nesuprantu kas turejo buti negerai. Tai nuo zmoniu priklauso, o ne nuo bobuciu pasaku.