Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 04 21, 14:17)
Gretuteka, o kas tave stabdo del leliuko? smile.gif

Stabdo mintis, kad reikės nutraukti gydymą ir nežinau ar man nepablogės blush2.gif Bet manau greitai pasiryšiu tam 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 04 21, 14:57)
ir as noriu leliuko, tik baugoka kazkaip blush2.gif

Talli gal abi kartu? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Papildyta:
[/quote]

turbut mirksiukas.gif na as isteku geguzes menesi, o tada jau gaminsim, bet dar galvoju pasileisiu vaistu dar tris menesiukus, o tada planuosiu jau nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Talli,2009 04 21, 16:03]
Papildyta:
[/quote]
turbut mirksiukas.gif na as isteku geguzes menesi, o tada jau gaminsim, bet dar galvoju pasileisiu vaistu dar tris menesiukus, o tada planuosiu jau nestuke.gif
[/quote]

Tai sveikinu tave labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as kaip tik irgi planuoju dabar 05-25 d. eisiu pas gydytoja, o paskui jau planuosim manau, zinoma jei viskas bus OK blush2.gif
Atsakyti
Tai sveikinu tave labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as kaip tik irgi planuoju dabar 05-25 d. eisiu pas gydytoja, o paskui jau planuosim manau, zinoma jei viskas bus OK blush2.gif
[/quote]

aciu labai 4u.gif tai aisq bus viskas gerai, kitaip ir negalima galvoti ax.gif
Atsakyti
Visos būsim sveikos sveikutėlės ir labai labai laimingos 4u.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 21 balandžio 2009 - 18:07
Talli sveikinu 4u.gif
Na kiek zinau tai nei vienai moteriai nera pablogeje per nestuma (arba nesu susidurus su tokiom)
Svarbu, kad po to nepervargti su leliuku, kad butu kas padeda smile.gif nes jei be vaikiuko gyvent, tai... schmoll.gif
Bet antro tai nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 22, 08:45)
Talli sveikinu 4u.gif
Na kiek zinau tai nei vienai moteriai nera pablogeje per nestuma (arba nesu susidurus su tokiom)
Svarbu, kad po to nepervargti su leliuku, kad butu kas padeda smile.gif  nes jei be vaikiuko gyvent, tai... schmoll.gif

o kodel antro nenoretumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 04 22, 08:51)
o kodel antro nenoretumet? g.gif

Todel kad as issiskyrus, viena auginu savo brangiausia..ir siaip pagalvoju-atsitiktu man kas nors, kas ja pasirupintu...be to kai buvo mazyte man dar nebuvo IS bet jauciau pastovu nuovargy, vos gyva sliauziojau, stovedama miegojau, nors mano dukryte buvo auksine-nebuvo nei vienos nakteles kad nemiegociau..Bet tutbut jau IS savo pozymius rode, nors dar nezinojau kad ja turiu...
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 22, 10:45)
Talli sveikinu 4u.gif
Svarbu, kad po to nepervargti su leliuku, kad butu kas padeda smile.gif  nes jei be vaikiuko gyvent, tai... schmoll.gif

man pablogejo 5 men nestumo, tai dabar 1.5 m. mano vaikui dabar jau atsigavau.bet daug kam su musu beda nestumo metu nieko nesidaro ir po nestumo, bet 5-6 men po gimdymo yra tikimybe pablogeti, nes pradeda hormonai audrintis tokiu metu mazdaug.bet kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 04 22, 13:15)
man pablogejo 5 men nestumo, tai dabar 1.5 m. mano vaikui dabar jau atsigavau.bet daug kam su musu beda nestumo metu nieko nesidaro ir po nestumo, bet 5-6 men po gimdymo yra tikimybe pablogeti, nes pradeda hormonai audrintis tokiu metu mazdaug.bet kiekvienam skirtingai.

As irgi esu girdejus kad po gimdymo gali islyst bjaurybe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 22, 14:09)
Todel kad as issiskyrus, viena auginu savo brangiausia..ir siaip pagalvoju-atsitiktu man kas nors, kas ja pasirupintu...be to kai buvo mazyte man dar nebuvo IS bet jauciau pastovu nuovargy, vos gyva sliauziojau, stovedama miegojau, nors mano dukryte buvo auksine-nebuvo nei vienos nakteles kad nemiegociau..Bet tutbut jau IS savo pozymius rode, nors dar nezinojau kad ja turiu...

Jo sunku vienai, g.gif viena turite tai gerai biggrin.gif , o kaip bus veliau gyvenimas parodys rolleyes.gif
Atsakyti
Taip norisi, angeliuko, bet baime didele...baime, kad neturesiu jegu, baime, kad liga po to nepradetu eiti spartesniu zingsniu...gaila, kad negali planuoti gyvenimo kaip sveikas zmogus..esi priklausomas nuo sveikatos ir nuo laiko....tikiuosi, visa baime dings ir atsiras jegu supuojant stebukleli. smile.gif
Atsakyti