Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2009 04 17, 13:56)
Tai saunu, o as vakar kalbejau su vienu zmoguciu, sake leidosi situs vaistus tai jam labai netiko....Dabar visiem labai idomu tie mano vaistukai smile.gif siandien pagooglinau ir radau, bet tik anglu kalba, tai jei kam idomu paieskokit laquinimod.

Svarbiausia, kad tau jie tiktu thumbup.gif zinai, visi nori to kitokio stebuklingo gydymo.. manau ateity vistiek isras kazka tokio, kad net isgydys musu liga 4u.gif
kiek kalbejau su skirtingais medikais, sake man keisti nepatartina, nes jei sitiek laiko jokiu ataku, tai reikia tik jais dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti
Tai faktas, svarbu kad gerai jautiesi drinks_cheers.gif man ir be vaistu budavo mazdaug viena ataka i metus, kartais taip silpnai kad net be mediku apseidavau, tiesiog daugiau ilsedavausi, vitaminukai ir praeidavo. Nors kelios buvo kad galvojau jau viskas-chana man doh.gif tai cia kai regos nervo uzdegimas buvo, ir kitas kartas kai abi plastakos nutirpo nieko nejauciau kaip su bokso pirstinem buvau ir kartu dar pilvo presa taip sutrauke, as net issitiest negalejau....va tada man buvo baisu.....o kitos siaip-pirstas nutirpsta, koja lengvai pasilpsta, lermitas nugara purto-smulkmenos zodziu...aisku nuovargis ir galva pasvaigsta, bet cia jau ne ataka, o pastovi busena smile.gif Na bet as ir prirasau laiskus, oho doh.gif
Atsakyti
Mano tik viena didele buvo, kai akytes vyzdys nusisuko, tai taip ir diagnozavo, atsigavau gal per du menesius tik, t.y. pradejau normaliai matyti. buna zinoma, kad kojos padukas patirpsta, bet taip silpnai, kad kartais net nepastebiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 18 balandžio 2009 - 20:32
Jo tokia dovana turim doh.gif kiekvienam daug kas buna skirtingai, bet simptomatika vienoda schmoll.gif Ar migrena daug ka ir daznai kamuoja?
Atsakyti
pas mane karta buvo nepakenciamas galvos skausmas,pykindavo kiekviena diena,laselines statydavo.truko gal dvi savaites.tai atsitiko kai buvau sanatorijoj.galvoju kad apsinuodijau vaistais,nes per diena 12tableciu gerdavau doh.gif daktare sake kad kazkoks skystis kaupiasi galvoje.bet kai grizau namo,po poros dienu viskas praejo...be jakiu vaistu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 18, 20:30)
Mano  tik viena didele buvo, kai akytes vyzdys nusisuko, tai taip ir diagnozavo, atsigavau gal per du menesius tik, t.y. pradejau normaliai matyti. buna zinoma, kad kojos padukas patirpsta, bet taip silpnai, kad kartais net nepastebiu  blush2.gif

O tau po vienos atakos diagnozavo ir net vaistus skyre?...As 5 metus iki diagnozes musiausi doh.gif
Sekmadieny buvom su dukra atvelykio sventej, taip gerai jauciausi, net gryzus namo dar ir pyraga iskepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 20, 18:39)
O tau po vienos atakos diagnozavo ir net vaistus skyre?...As 5 metus iki diagnozes musiausi doh.gif
Sekmadieny buvom su dukra atvelykio sventej, taip gerai jauciausi, net gryzus namo dar ir pyraga iskepiau lotuliukas.gif

Man diagnozavo 2005 08 men, bet nieko neskyre, tik B grupes vitaminus sake pagerti. Po to, man vis islysdavo patirpimai ir kartodavosi kas tris menesius, tai 2007 03 30 gavau vaistukus. 4u.gif Smagu, kad gerai jautiesi thumbup.gif mes labai maziuko norim, nes dar neturim, tai reiks kazkaip apsispresti kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 20, 21:22)
Man diagnozavo 2005 08 men, bet nieko neskyre, tik B grupes vitaminus sake pagerti. Po to, man vis islysdavo patirpimai ir kartodavosi kas tris menesius, tai 2007 03 30 gavau vaistukus.  4u.gif  Smagu, kad gerai jautiesi  thumbup.gif  mes labai maziuko norim, nes dar neturim, tai reiks kazkaip apsispresti  kada blush2.gif

Oi as tai dziaugiuosi kad jau turiu ir paaugus jau, padeda supranta uzjaucia....i ligonine su migrena kai isveze, tai jinai man po to visa tase daiktu sudejo, nes tevas tai nieko nebutu atvezes...Nors nezinau ar ryzciausi jei dabar reiktu..bet vaikelio tai butinai reikia, aisku cia net kalbu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 21, 09:05)
Oi as tai dziaugiuosi kad jau turiu ir paaugus jau, padeda supranta uzjaucia....i ligonine su migrena kai isveze, tai jinai man po to visa tase daiktu sudejo, nes tevas tai nieko nebutu atvezes...Nors nezinau ar ryzciausi jei dabar reiktu..bet vaikelio tai butinai reikia, aisku cia net kalbu nera smile.gif

Dziugu, kad turi paguoda thumbup.gif ir as labai noriu savos leles blush2.gif
Atsakyti
Smagu kai vaikiukus turi, del ju ir norisi kuo ilgiau likti stipriai ir naudingai. biggrin.gif Svarbu silta ir jauki aplinka namuose i kuria turetu prisijungti ir vyras. bigsmile.gif
Atsakyti
Gretuteka, o kas tave stabdo del leliuko? smile.gif
Atsakyti
ir as noriu leliuko, tik baugoka kazkaip blush2.gif
Atsakyti