Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 04 08, 13:44)
As pirkau eurovaistiej Cardisepsa, tai kainavo 100kapsuliu, 120Lt.
Jau ir as galiu pasidziaugti jau trecia diena kaip jauciuosi geriau ir kojytes kazkaip nepavargsta.  bigsmile.gif  Tikiuosi kad kuo toliau tuo bus geriau ir galesiu gal viena jau iseit pasivaiksciot i lauka.  biggrin.gif Taip grazu lauke ir silta.
Papildyta:
Ai dar yra cardisepso mazom dozem 30kapsuliu 30Lt

As Cordicepsa maciau Gintarinej, ten ne tas tikras. g.gif O Eurovaistinej ten toks pats kur cia nuoroda prikabinta? unsure.gif siek tiek anksciau.
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 09, 14:25)
Taip Kaune, gruody pasigulde mane ir pasiule po to dalyvaut. O as ka-sutikau aisku smile.gif tai va 2 magnetinius padare su kontrastu, tyrimus kas men krauja, slapima daro, manau kad labai gerai smile.gif  Mano seimos gyd tai tik rankom ploja, kai as jai tyrimus nesu, nes tokiu placiu man niekad nera daryta smile.gif

ar cia bandomi kazkokie nauji vaistai IS stabdyti? ar prie to vartoji interferone ar copaxona? gal gali papasakot daugiau, manau, ne vienai idomu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 04 10, 15:09)
ar cia bandomi kazkokie nauji vaistai IS stabdyti? ar prie to vartoji interferone ar copaxona? gal gali papasakot daugiau, manau, ne vienai idomu blink.gif

Kiek as esu girdejus is daktaro, tai sie bandomi vaistai lygus leidziamiems tik jie geriami. Tik bijau suklisti del ju vartojimo, lyg i savaite karta...nenoriu sumeluoti...cia senas straupsnis,man regis sitie

http://209.85.129.13...Z...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 04 10, 16:12)
Kiek as esu girdejus is daktaro, tai sie bandomi vaistai lygus leidziamiems tik jie geriami. Tik bijau suklisti del ju vartojimo, lyg i savaite karta...nenoriu sumeluoti...cia senas straupsnis,man regis sitie

http://209.85.129.13...Z...=clnk&gl=lt

aciu uz info mirksiukas.gif lauksime tavo pacios atsiliepimu apie si nauja vaista bigsmile.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, sveikinu su nuostabia pavasario svente: su Sv.Velykosm! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 04 12, 15:24)
aciu uz info mirksiukas.gif lauksime tavo pacios atsiliepimu apie si nauja vaista bigsmile.gif sekmes smile.gif

Sveikutes, su praejusia grazia pavasario svente smile.gif As tai nuo penktadienio pragulejau migrena apsikabinus, nes dar ir sita dziaugsma turiu verysad.gif sekmadieny i ligonine isveze, bet vakar issiprasiau kad isleistu, db sedziu darbe kaip slapiu maisu trenkta, bet jau lyg akyse svieseja...Taip kad velykos buvo be kiausiniu verysad.gif
Tie vaistukai panasiai kaip leidziami, tik kapsules ir reikia gert kiekviena diena. Ir dar nuo ju nebuna tokio baisaus pasalinio, kaip nuo leidziamu(kiek zinau ten temperaturos kyla) bet as taip ytariu kad man jie migrena prizadino, jau buvau as ja uzmirsus, o db per men antra karta...tai meginiu nusiramint, nesinervuot, gerai maitintis ir ilgai miegot-gal pades tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 14, 13:28)
Sveikutes, su praejusia grazia pavasario svente smile.gif As tai nuo penktadienio pragulejau migrena apsikabinus, nes dar ir sita dziaugsma turiu verysad.gif sekmadieny i ligonine isveze, bet vakar issiprasiau kad isleistu, db sedziu darbe kaip slapiu maisu trenkta, bet jau lyg akyse svieseja...Taip kad velykos buvo be kiausiniu verysad.gif
Tie vaistukai panasiai kaip leidziami, tik kapsules ir reikia gert kiekviena diena. Ir dar nuo ju nebuna tokio baisaus pasalinio, kaip nuo leidziamu(kiek zinau ten temperaturos kyla) bet as taip ytariu kad man jie migrena prizadino, jau buvau as ja uzmirsus, o db per men antra karta...tai meginiu nusiramint, nesinervuot, gerai maitintis ir ilgai miegot-gal pades tongue.gif

Sveikute 4u.gif na smagu, kad bandai kazka naujo ir be adatu thumbup.gif o as kasdien su jom... manau, kad gal migrena ne nuo to, man paskutiniu metu ji taip pat buvo islindus, i menesi po karta, taip buvo vasari ir kova, viena karta net su vemimais.. verysad.gif manau, cia metu laikas kaltas.. Neissigasdink ir viskas bus gerai, laikau kumstukus uz tave victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 14 balandžio 2009 - 20:54
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 14, 20:53)
Sveikute 4u.gif  na smagu, kad bandai kazka naujo ir be adatu  thumbup.gif  o as kasdien su jom... manau, kad gal migrena ne nuo to, man paskutiniu metu ji taip pat buvo islindus, i menesi po karta, taip buvo vasari ir kova, viena karta net su vemimais.. verysad.gif  manau, cia metu laikas kaltas.. Neissigasdink ir viskas bus gerai, laikau kumstukus uz tave  victory.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif Jau siandien geriau jauciuosi, atrodo "pareinu i save" smile.gif
O ka tu leidiesi? ar senai? ir kaip savijauta?
Atsakyti
Paziurekite, gal kam pravers...

http://beta.sveikasv...?execution=e1s1
Atsakyti
Visas su svente biggrin.gif graziu kiausinuku buvo, kad tik sveikateles butu 4u.gif girdejau apie siuos vaistus ir Santaruose, lygtai minejo kad "naujokai"(geriau tegu nebuna) juos gaus
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 15, 11:18)
Aciu uz palaikyma smile.gif Jau siandien geriau jauciuosi, atrodo "pareinu i save" smile.gif
O ka tu leidiesi? ar senai? ir kaip savijauta?

Labukas, as leidziuos Copaxone jau 2 metai (gavau juos 2007 03 30) 4u.gif Bet man jie matyt tinka, nes jokio pasalinio poveikio drinks_cheers.gif dariausi ir kepenu fermentu ir kraujo tyrima gruodi, sake viskas thumbup.gif jokiu pakitimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 16 balandžio 2009 - 18:07
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 16, 18:07)
Labukas, as leidziuos Copaxone jau 2 metai (gavau juos 2007 03 30)  4u.gif Bet man jie matyt tinka, nes jokio pasalinio poveikio  drinks_cheers.gif  dariausi ir kepenu fermentu ir kraujo tyrima gruodi, sake viskas  thumbup.gif  jokiu pakitimu.

Tai saunu, o as vakar kalbejau su vienu zmoguciu, sake leidosi situs vaistus tai jam labai netiko....Dabar visiem labai idomu tie mano vaistukai smile.gif siandien pagooglinau ir radau, bet tik anglu kalba, tai jei kam idomu paieskokit laquinimod.
Atsakyti