Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 10 15, 11:06)
o is sodros gauni?Siemet ejau antra karta, nuo 55 gavau 50 porai metu.
nesileidau neurorubino. Neuromax turejau, tai tuos geriau kada prisimindavau biggrin.gif  bet butinai reikia susileisti. Negaliu prisiversti, skaudus zarazos  biggrin.gif  Sveik mergyt 4u.gif

Jau beveik sveika biggrin.gif skaudūs labai, aš šaldytuve irgi dar turiu, bet kai patirpo, nusipirkau geriamo, neįveikiau ir aš savęs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 15, 11:06)
o is sodros gauni?

jo gaunu, lyg 270lt, nepaziuriu normaliai...nesirkit, laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 15 spalio 2009 - 17:59
QUOTE(saaulute @ 2009 10 15, 18:59)
jo gaunu, lyg 270lt, nepaziuriu normaliai...nesirkit, laikykites 4u.gif

pas mane ir tiek. Galvojau kd tuos kelis litus irgi atima jei dirbi pilnu etatu ax.gif

Na va, tuoj temele pabaigsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 15, 20:38)
pas mane ir tiek. Galvojau kd tuos kelis litus irgi atima jei dirbi pilnu etatu ax.gif

Na va, tuoj temele pabaigsim biggrin.gif

o aš neturiu grupės g.gif gal reiktų.. vis šiek tiek į šeimos biudžetą.. vitaminams..
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 10 15, 23:54)
o aš neturiu grupės g.gif  gal reiktų.. vis šiek tiek į šeimos biudžetą.. vitaminams..

a tavo manymu kodel as dariausi biggrin.gif vis i kisene, o ne is biggrin.gif Jei priklauso mums, reik naudotis. Galu gale ir nera taip kad gydymas visai nemokamas butu. Vien zo: duoda imk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 16, 20:14)
a tavo manymu kodel as dariausi biggrin.gif  vis i kisene, o ne is biggrin.gif  Jei priklauso mums, reik naudotis. Galu gale ir nera taip kad gydymas visai nemokamas butu. Vien zo: duoda imk biggrin.gif

Reikes to pasiteirauti gydytojos 4u.gif
Šiandien kažkokia depresija.. verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos!
O man pries metus dave 20% darbingumo tai metus gaudavau po 500lt ir dar kompensacija automobiliui dave 4000lt,tai kodelgi nepasinaudot? 4u.gif jei duoda reikia imt,liga is musu irgi daug ima.Lapkriti vel eisiu del grupes,bet 20% jau tikrai negausiu.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 10 18, 14:33)
Labas merginos!
O man pries metus dave 20% darbingumo tai metus gaudavau po 500lt ir dar kompensacija automobiliui dave 4000lt,tai kodelgi nepasinaudot? 4u.gif jei duoda reikia imt,liga is musu irgi daug ima.Lapkriti vel eisiu del grupes,bet 20% jau tikrai negausiu.

oho blink.gif tai cia ta kaip pirma senoji g.gif rimtai cia tave sueme buvo blink.gif Na, bet saunu kad issilaikei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na va, pasiskiepijau nuo gripo siandien. Dabar ziuresiu kas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 19, 15:19)
Sveikos 4u.gif  na va, pasiskiepijau nuo gripo siandien. Dabar ziuresiu kas bus lotuliukas.gif

man siandien siule nemokamai pasiskiepyti... nesutikau, sakau gerai jauciuosi, apseisiu ir be skiepu biggrin.gif reik cia man visokiu paumejimu doh.gif o beto niekas ir nezino koks gripas bus, tai kam tuo brudu nuodytis blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti