juratema, o kokius vaistukus leidziates?
QUOTE(eglema @ 2009 04 01, 16:06)
Mes cia.Eri-ka norejau paklausti tavo paumejimai visi deda per kojas ir koordinacija?Greit atsistato?Su interferonais ar dar kuom nors.
Taip mano paumejimai deda per kojas ir pusiausvyra, o si karta jauciu silpnuma. Tokiais atvejais man leidzia solumedroli o po to prednisolona. Aisku ir leidziuosi Copaxone. Bet si karta kojos nelabai nori taisytis. Jei tik valandele pavaikstau iskart aptirpsta ir atrodo kad jos tokios sunkios kad paeit negaliu.
O cardisepsa ir as vartoju, kol kas nieko nejauciu tik girdejau kad mums i nauda tad bandau savu kailiu.
QUOTE(juratema @ 2009 04 06, 12:06)
o kur tu juos perki? Ir kokia kaina? Nes nuovargis tai ir mano pastovus draugas....As dabar dalyvauju vaistu studijoj, tai bijau ka ir sakyt, bet savijauta lyg ir siek tiek geresne...aisku dar bijau vertint, dar tik pirmas menesis, ir gripas per ta laika uzpuole, bet vis tik
Man juos gavo pussesere, nes pati geria nuo migrenos
QUOTE(juratema @ 2009 04 03, 16:16)
Sveikutes, malonu kad priemet tik siandien uzmaciau, kad jau nauja tema Pas gyd Malciene as gydziauso kaune, kol ji dar nebuvo isvaziavus i klaipeda. Dabar toooki baisu gripa turiu, bijau kad tik nepablogetu man po jo....Oras toks nuostabus, saulyte, o as gulu lovoj termpmetrais, laseliais ivairiais ir arbatom apsistacius
Mamytes, gal jus ka nors zinot apie cordiceps? Kazkada kazka esu skaicius, bet nepamenu...Ar ji galima mums vartoti, koks poveikis?
Papildyta:
Simpatica, labai tave uzjauciu, stiprybes tau
Mamytes, gal jus ka nors zinot apie cordiceps? Kazkada kazka esu skaicius, bet nepamenu...Ar ji galima mums vartoti, koks poveikis?
Papildyta:
Simpatica, labai tave uzjauciu, stiprybes tau
Vartojau Cordiseps ir kapsules ir skysti kartu, man jautesi poveikis, bet min reikia 3 men.Geriau daresi net ne nuo IS siptomu ir siaip zarnyno .
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 04 03, 20:21)
Aciu.
As irgi girdejau apie cordicepsa.Bet ar kasnors vartoja?Ar tai vartot vietoj zuvu tauku ar galima ir ta ir ta?
As irgi girdejau apie cordicepsa.Bet ar kasnors vartoja?Ar tai vartot vietoj zuvu tauku ar galima ir ta ir ta?
Zuvu taukus su bet kuom turbut galima vartoti, aisku ziuret gal kad ne penkis kartus ta pati.
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 04 06, 14:06)
o kur tu juos perki? Ir kokia kaina? Nes nuovargis tai ir mano pastovus draugas....As dabar dalyvauju vaistu studijoj, tai bijau ka ir sakyt, bet savijauta lyg ir siek tiek geresne...aisku dar bijau vertint, dar tik pirmas menesis, ir gripas per ta laika uzpuole, bet vis tik
Kaina pakuotes apie 100 lt., o perkant didmena t.y."optom"3 men kursas 1050 lt.Man mano neurologas parupindavo, o siaip Vilniuje senamiesti yra ju istaiga, nes vaistinese nenusipirksi.
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 04 06, 17:18)
Taip mano paumejimai deda per kojas ir pusiausvyra, o si karta jauciu silpnuma. Tokiais atvejais man leidzia solumedroli o po to prednisolona. Aisku ir leidziuosi Copaxone. Bet si karta kojos nelabai nori taisytis. Jei tik valandele pavaikstau iskart aptirpsta ir atrodo kad jos tokios sunkios kad paeit negaliu.
O cardisepsa ir as vartoju, kol kas nieko nejauciu tik girdejau kad mums i nauda tad bandau savu kailiu.
laikykis ne taip greitai atsistatineja, men ar du kam kaip pati zinai, as bandysiu dar plius akupunktura, laukiu tik finansavimo.
o as Cordicepsa ir vaistinei maciau... Gintarine vaistine.kaina apie 30lt. tik nezinau kiek kapsuliu...Man tai kazkaip pavasaris i nauda atejo jauciusi daug geriau bet vistiek bijau kad koki ryta atsikelsiu ir bus kazkas netaip
QUOTE(simpatica @ 2009 04 07, 17:02)
o as Cordicepsa ir vaistinei maciau... Gintarine vaistine.kaina apie 30lt. tik nezinau kiek kapsuliu...Man tai kazkaip pavasaris i nauda atejo jauciusi daug geriau bet vistiek bijau kad koki ryta atsikelsiu ir bus kazkas netaip
Man atrodo kad ten ne tas Cordicepsas, as maciau kopija kazkokioj vaistinej, bet tai ne tas.gal dabar jau parduoda vaistinej , bet kaina neatitinka
QUOTE(saaulute @ 2009 04 06, 13:27)
juratema, o kokius vaistukus leidziates?
As nesileidziu, gavau tokius bandomus geriamus vaistus-kapsules
As pirkau eurovaistiej Cardisepsa, tai kainavo 100kapsuliu, 120Lt.
Jau ir as galiu pasidziaugti jau trecia diena kaip jauciuosi geriau ir kojytes kazkaip nepavargsta. Tikiuosi kad kuo toliau tuo bus geriau ir galesiu gal viena jau iseit pasivaiksciot i lauka. Taip grazu lauke ir silta.
Papildyta:
Ai dar yra cardisepso mazom dozem 30kapsuliu 30Lt
Jau ir as galiu pasidziaugti jau trecia diena kaip jauciuosi geriau ir kojytes kazkaip nepavargsta. Tikiuosi kad kuo toliau tuo bus geriau ir galesiu gal viena jau iseit pasivaiksciot i lauka. Taip grazu lauke ir silta.
Papildyta:
Ai dar yra cardisepso mazom dozem 30kapsuliu 30Lt
QUOTE(juratema @ 2009 04 08, 09:10)
As nesileidziu, gavau tokius bandomus geriamus vaistus-kapsules
Gavai bandomuosius geriamus? Gal is kliniku Kaune?
QUOTE(Aushrute* @ 2009 04 08, 16:14)
Gavai bandomuosius geriamus? Gal is kliniku Kaune?
Taip Kaune, gruody pasigulde mane ir pasiule po to dalyvaut. O as ka-sutikau aisku tai va 2 magnetinius padare su kontrastu, tyrimus kas men krauja, slapima daro, manau kad labai gerai Mano seimos gyd tai tik rankom ploja, kai as jai tyrimus nesu, nes tokiu placiu man niekad nera daryta
sveikos merginos! seniai jau buvau pas jus uzsukusi. paskutinemis naujienomis tai grizau is kauno kliniku, dare pakartotine punkcija, nes pirma mano gydytoja mane apgavo, tai teko kartoti, na ilga istorija cia . paskaicius jusu pokalbius, matau kad visai neblogai laikotes, vis delto pavasaris
QUOTE(Talli @ 2009 04 10, 10:15)
sveikos merginos! seniai jau buvau pas jus uzsukusi. paskutinemis naujienomis tai grizau is kauno kliniku, dare pakartotine punkcija, nes pirma mano gydytoja mane apgavo, tai teko kartoti, na ilga istorija cia . paskaicius jusu pokalbius, matau kad visai neblogai laikotes, vis delto pavasaris
oi kaip as tave uzjauciu As po punkcijos pora men negalejau atsigaut...O kaip tu laikaisi po sios siaubingos proceduros?