Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Papildyta:
Sveiki, ačiū už palaikymą...O kaip jūsų sveikatėlė,ar dirbat?Pradedu suprasti, kad is tikrai kažkiek valdoma dgn.Duokit patarimų ,labai prašau, matau , kad stipruolės esate 4u.gif

As siemet apsigyniau magistra, dirbu ir nezinantys net neitaria, kad diagnozuota tokia liga. O buvo ivairiu ir netgi labai stipriu ligos ataku, bet nieko, viskas atsistate.
Jei domina kazkas daugiau rasykit i AZ.

SEKMES! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baltuke @ 2009 10 05, 13:35)
Papildyta:
Sveiki, ačiū už palaikymą...O kaip jūsų sveikatėlė,ar dirbat?Pradedu suprasti, kad is tikrai kažkiek valdoma dgn.Duokit patarimų ,labai prašau, matau , kad stipruolės esate 4u.gif

As siemet apsigyniau magistra, dirbu ir nezinantys net neitaria, kad diagnozuota tokia liga. O buvo ivairiu ir netgi labai stipriu ligos ataku, bet nieko, viskas atsistate.

SEKMES! 4u.gif

Sory, susidvigubino atsakymas su klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 10 04, 09:01)
Ar apie draugiją galit plačiau? Pirmą kartą išgirdau, kad ji yra. Kur ji?

o is kur jus?draugiju daug kuriuose miestuose yra
beje panevezy labai stipri draugija, jei domina-galiu atsiusti pirmininko numery- i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 05 spalio 2009 - 17:19
QUOTE(baltuke @ 2009 10 05, 14:37)
Papildyta:

SEKMES! 4u.gif
Papildyta:
Sory, susidvigubino atsakymas su klausimu doh.gif
Atleisit,man bukai ką tai reiškia AZ. Taip mane labai sudominot. Noriu kuo daugiau žinių apie tai.Dar kartą sory biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 05, 21:18)
Atleisit,man bukai ką tai reiškia AZ. Taip mane labai sudominot. Noriu kuo daugiau žinių apie tai.Dar kartą sory biggrin.gif

zinutes apacioj kairej pusej-raideles az-asmenine zinute, kad neterst forumo temos tarpusavio susirasinejimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 10 05, 19:16)
o is kur jus?draugiju daug kuriuose miestuose yra
beje panevezy labai stipri draugija, jei domina-galiu atsiusti pirmininko numery- i az
Ačiū iš anksto.Nesmagu kvailai pasirodyti ,bet nesuprantu kur man jūs atsiūsite, ką reiškia az.Dar kartą sory mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 05, 12:32)
Sveiki, o kada skiria interferonus?Nelabai ką ir žinau ,nepykit , kad tokia smalsi,juk nesu blogais ketinimais. Kada skiria prednizolonus? blush2.gif

interferonus skiria labai autoritetinga daktaru komisija biggrin.gif per metus turi buti ne maziau dvieju ataku. Jos turi buti dokumentuotos, su stacionaro israsais. Snekant apie mane,- daktare mato kad man ju reiketu, bet komisija neskyre nes as beveik 5 metus ligonineje negulejau., bet periodiskai kas nors islenda biggrin.gif
Atsakyti
kurgi mergytes prapuolet g.gif Tikiuosi viskas gerai, ir ramu pas jumi ax.gif As dalinai issikapsciau. Tik tirpimas dar nepraeina. Bet jau pripratau, tai diskomforto nejauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 13, 13:41)
kurgi mergytes prapuolet g.gif  Tikiuosi viskas gerai, ir ramu pas jumi ax.gif  As dalinai issikapsciau. Tik tirpimas dar nepraeina. Bet jau pripratau, tai diskomforto nejauciu biggrin.gif

as tai va isgastingai skaitau zinias internete, kad ryt baisi ziema su vetrom i lietuva ateis... mano masinukas tai dar su vasarinem padangom doh.gif jauciu reiks ryt i darba peciom pedint, tik kad ziemines striukes neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 10 13, 16:10)
as tai va isgastingai skaitau zinias internete, kad ryt baisi ziema su vetrom i lietuva ateis... mano masinukas tai dar su vasarinem padangom  doh.gif jauciu reiks ryt i darba peciom pedint, tik kad ziemines striukes neturiu  doh.gif

as visada spalio gale peraunu automobili. O dabar ir noredama neapausiu, nes ratai pas uosvius vasarojo. Ejau vaziuoti, tai vos nepasiplojau zengdama is laiptines ant asfalto. O ir masina labai jau sunkiai vaziuoja. Didele, sunki, bet vejas savo daro verysad.gif
Gal kuri turit grupe, arba tuose istatymuose musu nusimanot? Idomu kas butu jei as vietoje savo 20 sav valandu, dirbciau pilna darbo savaite g.gif
Atsakyti
Melete, as turiu darbinguma 55 proc, nieko senam darbdaviui nesakiau ir dirbau visas 9 val...dabar vis dar su tiek pat procentu dirbu kitame darbe, darbdavys viska zino, dirbu 8val...realiai, priklauso koks darbo pobudis...
Laikykites, mielosios, nesusilauzikite kaulu...tfu tfu tfu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 13, 13:41)
kurgi mergytes prapuolet g.gif  Tikiuosi viskas gerai, ir ramu pas jumi ax.gif  As dalinai issikapsciau. Tik tirpimas dar nepraeina. Bet jau pripratau, tai diskomforto nejauciu biggrin.gif

Aš pasigavau mergaitės kažkokį virusą doh.gif tai antra savaitė kaip namie, pirma diena kai akyse šviesiau.. 4u.gif o taip tai nei miegojau, nei kvepuot normaliai galėjau...
Kaip Melete su neurorubinu, pasileidai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 14 spalio 2009 - 19:18
QUOTE(saaulute @ 2009 10 14, 20:00)
Melete, as turiu darbinguma 55 proc, nieko senam darbdaviui nesakiau ir dirbau visas 9 val...dabar vis dar su tiek pat procentu dirbu kitame darbe, darbdavys viska zino, dirbu 8val...realiai, priklauso koks darbo pobudis...
Laikykites, mielosios, nesusilauzikite kaulu...tfu tfu tfu... smile.gif

o is sodros gauni?Siemet ejau antra karta, nuo 55 gavau 50 porai metu.

QUOTE(Gretuteka @ 2009 10 14, 20:18)
Aš pasigavau mergaitės kažkokį virusą doh.gif  tai antra savaitė kaip namie, pirma diena kai akyse šviesiau.. 4u.gif  o taip tai nei miegojau, nei kvepuot normaliai galėjau...
Kaip Melete su neurorubinu, pasileidai?

nesileidau neurorubino. Neuromax turejau, tai tuos geriau kada prisimindavau biggrin.gif bet butinai reikia susileisti. Negaliu prisiversti, skaudus zarazos biggrin.gif Sveik mergyt 4u.gif
Atsakyti