Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 09 29, 13:07)
Džiaugiuos už tave, kad viskas tvarkosi ir gerėja.  thumbup.gif  O man kažkaip nuotaika dingusi jau savaitę.  verysad.gif  Ir atrodo lyg viskas gerai na tik darbe šiokių tokių problemėlių, bet nuotaikos vis nėr ir silpnumas kažkoks, visad atrodo kad aš neišsimiegojusi.  doh.gif  Gal kažkoks lengvas paūmėjimas?  g.gif  Bet šiaip tai gerai jaučiuosi.  smile.gif

tau reiktu Milanini pagerti menesiuka - skatina mielanino atstatyma, greiciau simptomai praeina. Labai geras daiktas, bent jau man mirksiukas.gif
o as pvz, negaliu gerti B vitamino, is karto koju nebepavelku. apskritai as nelabai zinau, kokius vitaminus galima, o kokiu ne. tai labai glumina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aquaminerali @ 2009 09 30, 08:46)
tau reiktu Milanini pagerti menesiuka - skatina mielanino atstatyma, greiciau simptomai praeina. Labai geras daiktas, bent jau man  mirksiukas.gif
o as pvz, negaliu gerti B vitamino, is karto koju nebepavelku. apskritai as nelabai zinau, kokius vitaminus galima, o kokiu ne. tai labai glumina doh.gif

Aciu uz pasiulymus, bet perskaiciau apie si preaparata tai jo pats nusipirkt negali, reikia recepto, o tai padare nuo 2009-07-01. verysad.gif Bandysiu atsistatyti avo jegomis. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man pagerejo, bet kad nebutu per gerai, vistiek kazkas blogo yra. Velniskai kartu burnoje, net valgyt nesinori, nes viskas apkarte. Nesamone vienu zodziu schmoll.gif
O nuotaikos tai beveik visada nebuna. Ir vis pamirstu su daktare pasneketi apie kokius vaistus nervukams. Nes kartais atrodo kad mano kelio galas psichiatrineje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 02, 10:49)
Sveikos 4u.gif
man pagerejo, bet kad nebutu per gerai, vistiek kazkas blogo yra. Velniskai kartu burnoje, net valgyt nesinori, nes viskas apkarte. Nesamone vienu zodziu schmoll.gif
O nuotaikos tai beveik visada nebuna. Ir vis pamirstu su daktare pasneketi apie kokius vaistus nervukams. Nes kartais atrodo kad mano kelio galas psichiatrineje unsure.gif

Sveika,
gal tau nuo vaistu kartumas burnoj? man ir kazkada irgi buvo, tik nepamenu nuo ko... gal nuo antibiotiku... gali skrandis vaistu truputi netoleruoti, tai zodziu viska ligai nenurasyk smile.gif
o del nervuku, tai... pilnatis biggrin.gif mane ji visad veikia, mane per ja nemiga kankina ir irgi tokia jautresne bunu, turiu as ir raminamuju, bet negeriu... vis save tikinu kad susitvarkysiu ir be vaistu... nors mielasis mano tai biski ir kencia nuo mano nuotaiku svyravimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 10 02, 13:45)
Sveika,
gal tau nuo vaistu kartumas burnoj? man ir kazkada irgi buvo, tik nepamenu nuo ko... gal nuo antibiotiku... gali skrandis vaistu truputi netoleruoti, tai zodziu viska ligai nenurasyk smile.gif
o del nervuku, tai... pilnatis biggrin.gif mane ji visad veikia, mane per ja nemiga kankina ir irgi tokia jautresne bunu, turiu as ir raminamuju, bet negeriu... vis save tikinu kad susitvarkysiu ir be vaistu... nors mielasis mano tai biski ir kencia nuo mano nuotaiku svyravimu  blush2.gif

Sveiki sakau visoms šnekutėms.Norėčiau susipažinti su jumis visomis ir pasidalinti tomis pačiomis bėdomis,deja liga užklupo mano vyrą o ne mane, bet aš pergyvenu ne mažiau, kaip kad pati sirgčiau. Jam 38 m.1999m.nustatyta dgn.,bet atakų iki šiol nebuvo.Dabar nusilpo kairė koja ,pasirodėm neurologui,laukiam tomografo Magneto negal, nes raktikaulyje po operacijos palikta kabė metalinė.Patarkite kaip gyventi ir gydytis toliau ar čia atsistatys tas kojos silnumas ir spastika ar ne?Kaip manote? Kur kreiptis geriausia dė gydymo?Kur turėtų būti pradžia?Ir ką galėčiau taikyti iš vaistų be gydytojo?Labai laukiu atsakymo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 03, 17:43)
Sveiki sakau visoms šnekutėms.Norėčiau susipažinti su jumis visomis ir pasidalinti tomis pačiomis bėdomis,deja liga užklupo mano vyrą o ne mane, bet aš pergyvenu ne mažiau, kaip kad pati sirgčiau. Jam 38 m.1999m.nustatyta dgn.,bet atakų iki šiol nebuvo.Dabar nusilpo kairė koja ,pasirodėm neurologui,laukiam tomografo Magneto negal, nes raktikaulyje po operacijos palikta kabė metalinė.Patarkite kaip gyventi ir gydytis toliau ar čia atsistatys tas kojos silnumas ir spastika ar ne?Kaip manote? Kur kreiptis geriausia dė gydymo?Kur turėtų būti pradžia?Ir ką galėčiau taikyti iš vaistų be gydytojo?Labai laukiu atsakymo... rolleyes.gif

manau tik neurologai gali pasakyti, ir ne provincijos, o centruose-Kaune, Vilniuj...cia jau nera ko laukt ir tiketis pagalbos neprofesonalios....as irgi vargau, kol neradau geros, nuostabios neurolges kaune-is pradziu Malcienes, po to Mickevicienes..Vilniuj, kiek zinau vaziuoja pas Packeviciu(lygtais), o Kizlaitiene tai man iki siol siauba kelia prisiminus....nors-cia kaip kam pasiseka rast gydytoja-vieniem patinka kiteim ne-cia mano asmenine nuomone..tikiuosi, pades..as ir pati sergu, ir pas mus draugija serganciuju stipri, turim nuostabu pirmininka,jis jau virs 20 m serga, domisi, vazinejam po seminarus, taip kad ziniu daug..is kur jus? jei ka placiau- i az
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 10 04, 01:38)
pas mus draugija serganciuju stipri, turim nuostabu pirmininka,jis jau virs 20 m serga, domisi, vazinejam po seminarus,

Ar apie draugiją galit plačiau? Pirmą kartą išgirdau, kad ji yra. Kur ji?
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 03, 17:43)

tik nenusiminkit 4u.gif Praeina paumejimai. Man kaire puse puse susilpnejus, per keleta savaiciu atsistate. O siap jei arciau Kaunas, tai cia galima. Daktares Mickeviciene ir Balnyte mumis uzsiima. O siaip, gyvenam normalu gyvenima. Jei seniai diagnozuota, ir paumejimu pas jusu vyra nebuvo, tai lai tik maziau galvoja apie tai, ir nepasiduoda niurioms mintims mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 10 04, 02:38)
manau tik neurologai gali pasakyti, ir ne provincijos, o centruose-Kaune, Vilniuj...cia jau nera ko laukt ir tiketis pagalbos neprofesonalios....as irgi vargau, kol neradau geros, nuostabios neurolges kaune-is pradziu Malcienes, po to Mickevicienes..Vilniuj, kiek zinau vaziuoja pas Packeviciu(lygtais), o Kizlaitiene tai man iki siol siauba kelia prisiminus....nors-cia kaip kam pasiseka rast gydytoja-vieniem patinka kiteim ne-cia mano asmenine nuomone..tikiuosi, pades..as ir pati sergu, ir pas mus draugija serganciuju stipri, turim nuostabu pirmininka,jis jau virs 20 m serga, domisi, vazinejam po seminarus, taip kad ziniu daug..is kur jus? jei ka placiau- i az

Papildyta:

Ačiū už patarimus .Mes iš Panevėžio raj.O kokiuos tyrimai būtini atlikti, kad paskirtų gydymą, nes magneto daryti negalime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 04, 18:39)
Ačiū už patarimus .Mes iš Panevėžio raj.O kokiuos tyrimai būtini atlikti, kad paskirtų gydymą, nes magneto daryti negalime? smile.gif

tai manau tiktai tomografas ir liko jums. Punkcijos tikrai nedarys. O siaip, israsys vaiustuku kokiu ir viskas. Na, nebent dar paguldyti gali kad hormonus palasinti. Daug cia nieko nepridarysi. Laiko klausimas tik kiek tesis.
Atsakyti
QUOTE(aidatela @ 2009 10 04, 18:39)
Papildyta:

Sveiki, siulau pradziai pamegint pagert kazka is kraujotaka gerinanciu ir neskubet su harmonais.
Per paumejimus as geriu sermiona su ksantinoliu ir padeda. Sergu IS 17 metu.
Laikykites ir kantrybes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 05, 12:03)
tai manau tiktai tomografas ir liko jums. Punkcijos tikrai nedarys. O siaip, israsys vaiustuku kokiu ir viskas. Na, nebent dar paguldyti gali kad hormonus palasinti. Daug cia nieko nepridarysi. Laiko klausimas tik kiek tesis.
Sveiki, o kada skiria interferonus?Nelabai ką ir žinau ,nepykit , kad tokia smalsi,juk nesu blogais ketinimais. Kada skiria prednizolonus? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(baltuke @ 2009 10 05, 12:16)
Sveiki, siulau pradziai pamegint pagert kazka is kraujotaka gerinanciu ir neskubet su harmonais.
Per paumejimus as geriu sermiona su ksantinoliu ir padeda. Sergu IS 17 metu.
Laikykites ir kantrybes! 4u.gif
Sveiki, ačiū už palaikymą...O kaip jūsų sveikatėlė,ar dirbat?Pradedu suprasti, kad is tikrai kažkiek valdoma dgn.Duokit patarimų ,labai prašau, matau , kad stipruolės esate 4u.gif

Papildyta:
Sveiki labai norėčiau sužinoti plačiau apie jūsų draugiją.Iš kur jūs ,aš jau rašiau,kad mes iš Panevėžio r.Labai prašyčiau patarimo jūsų apie IS, mielai išklausyčiau ir seminarą apie IS,jeigu žinoma įmanoma.Atleiskit už įkyrumą... ax.gif
Atsakyti