QUOTE(Meletė @ 2009 10 05, 12:03)
tai manau tiktai tomografas ir liko jums. Punkcijos tikrai nedarys. O siaip, israsys vaiustuku kokiu ir viskas. Na, nebent dar paguldyti gali kad hormonus palasinti. Daug cia nieko nepridarysi. Laiko klausimas tik kiek tesis.
Sveiki, o kada skiria interferonus?Nelabai ką ir žinau ,nepykit , kad tokia smalsi,juk nesu blogais ketinimais. Kada skiria prednizolonus?
Papildyta:
QUOTE(baltuke @ 2009 10 05, 12:16)
Sveiki, siulau pradziai pamegint pagert kazka is kraujotaka gerinanciu ir neskubet su harmonais.
Per paumejimus as geriu sermiona su ksantinoliu ir padeda. Sergu IS 17 metu.
Laikykites ir kantrybes!
Sveiki, ačiū už palaikymą...O kaip jūsų sveikatėlė,ar dirbat?Pradedu suprasti, kad is tikrai kažkiek valdoma dgn.Duokit patarimų ,labai prašau, matau , kad stipruolės esate
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 10 04, 02:38)
manau tik neurologai gali pasakyti, ir ne provincijos, o centruose-Kaune, Vilniuj...cia jau nera ko laukt ir tiketis pagalbos neprofesonalios....as irgi vargau, kol neradau geros, nuostabios neurolges kaune-is pradziu Malcienes, po to Mickevicienes..Vilniuj, kiek zinau vaziuoja pas Packeviciu(lygtais), o Kizlaitiene tai man iki siol siauba kelia prisiminus....nors-cia kaip kam pasiseka rast gydytoja-vieniem patinka kiteim ne-cia mano asmenine nuomone..tikiuosi, pades..as ir pati sergu, ir pas mus draugija serganciuju stipri, turim nuostabu pirmininka,jis jau virs 20 m serga, domisi, vazinejam po seminarus, taip kad ziniu daug..is kur jus? jei ka placiau- i az
Sveiki labai norėčiau sužinoti plačiau apie jūsų draugiją.Iš kur jūs ,aš jau rašiau,kad mes iš Panevėžio r.Labai prašyčiau patarimo jūsų apie IS, mielai išklausyčiau ir seminarą apie IS,jeigu žinoma įmanoma.Atleiskit už įkyrumą...