Sveikutės , o aš Neurorubino leistis negaliu, iškart spaudimą pakelia ir silpnumas kažkoks atsiranda, tad vartoju žuvies taukus ir pabandžiau geriamus B grupės vitaminus, blogo poveikio neatsirado tai ir toliau pavartosiu. O del neaiškios sveikatėlės tai siūlyčiau tikrai lėkt pas gydytojus ir aplenkt visas atakas. . Stiprybės.
Laikykitės,širdelės.
QUOTE(Meletė @ 2009 09 22, 16:56)
sveikos
na va,buvau siandien pasirodyti daktarei. Tyrimai. Siandien pas neurookuliste, ketvirtadieni pas oto. Akiu dugne yra pakitimu. Ziures del ko svaigimas. Ar del vestib. aparato, ar kitoks. Ko gero vel Prednizolona "vanosiu"
na va,buvau siandien pasirodyti daktarei. Tyrimai. Siandien pas neurookuliste, ketvirtadieni pas oto. Akiu dugne yra pakitimu. Ziures del ko svaigimas. Ar del vestib. aparato, ar kitoks. Ko gero vel Prednizolona "vanosiu"
Vargsyte...tik laikykis, napergyvenk labai jei ir paumejo bjaurybe, tai tikiuosi viskas greit praeis, ir vel begiosi kaip nauja
QUOTE(juratema @ 2009 09 22, 18:03)
Vargsyte...tik laikykis, napergyvenk labai jei ir paumejo bjaurybe, tai tikiuosi viskas greit praeis, ir vel begiosi kaip nauja
tame ir reikalas, - nepergyvenu. Zinau, atejo- praeis, niekur nesides Bet, aciu uz palaikyma
QUOTE(Meletė @ 2009 09 22, 19:50)
tame ir reikalas, - nepergyvenu. Zinau, atejo- praeis, niekur nesides Bet, aciu uz palaikyma
Saunuole
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 13:21)
Nu va, kaip ir numaniau. Paumejimas isprovokuotas infekcijos. Dare tyrima del vestib. aparato- dirginimas is CNS. Jau nuo vakar geriau. Dar vaistuku pagerti reikes, bet aciu Dievuliui ne Prednizolono
svarbu, kad gereja
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 12:21)
Nu va, kaip ir numaniau. Paumejimas isprovokuotas infekcijos. Dare tyrima del vestib. aparato- dirginimas is CNS. Jau nuo vakar geriau. Dar vaistuku pagerti reikes, bet aciu Dievuliui ne Prednizolono
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 13:21)
o tai tau.. infekcija pakišo koją... na svarbu, kad jau viskas į gerąją eina
QUOTE(Meletė @ 2009 09 26, 12:57)
Sveikos
pamirsau pasakyti: man daktare leido skiepytis nuo gripo. Sake kad gali isprovokuoti paumejima, bet jei pernai ramiai viskas praejo, tai galiu tada. Ir vitaminus leido
pamirsau pasakyti: man daktare leido skiepytis nuo gripo. Sake kad gali isprovokuoti paumejima, bet jei pernai ramiai viskas praejo, tai galiu tada. Ir vitaminus leido
Džiaugiuos už tave, kad viskas tvarkosi ir gerėja. O man kažkaip nuotaika dingusi jau savaitę. Ir atrodo lyg viskas gerai na tik darbe šiokių tokių problemėlių, bet nuotaikos vis nėr ir silpnumas kažkoks, visad atrodo kad aš neišsimiegojusi. Gal kažkoks lengvas paūmėjimas? Bet šiaip tai gerai jaučiuosi.