Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikutės biggrin.gif , o aš Neurorubino leistis negaliu, iškart spaudimą pakelia ir silpnumas kažkoks atsiranda, tad vartoju žuvies taukus ir pabandžiau geriamus B grupės vitaminus, blogo poveikio neatsirado tai ir toliau pavartosiu. mirksiukas.gif O del neaiškios sveikatėlės tai siūlyčiau tikrai lėkt pas gydytojus ir aplenkt visas atakas. 4u.gif . Stiprybės. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laikykitės,širdelės. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na va,buvau siandien pasirodyti daktarei. Tyrimai. Siandien pas neurookuliste, ketvirtadieni pas oto. Akiu dugne yra pakitimu. Ziures del ko svaigimas. Ar del vestib. aparato, ar kitoks. Ko gero vel Prednizolona "vanosiu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 22, 16:56)
sveikos 4u.gif
na va,buvau siandien pasirodyti daktarei. Tyrimai. Siandien pas neurookuliste, ketvirtadieni pas oto. Akiu dugne yra pakitimu. Ziures del ko svaigimas. Ar del vestib. aparato, ar kitoks. Ko gero vel Prednizolona "vanosiu"  doh.gif

Vargsyte...tik laikykis, napergyvenk labai smile.gif jei ir paumejo bjaurybe, tai tikiuosi viskas greit praeis, ir vel begiosi kaip nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 09 22, 18:03)
Vargsyte...tik laikykis, napergyvenk labai smile.gif jei ir paumejo bjaurybe, tai tikiuosi viskas greit praeis, ir vel begiosi kaip nauja 4u.gif

tame ir reikalas, - nepergyvenu. Zinau, atejo- praeis, niekur nesides biggrin.gif Bet, aciu uz palaikyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 22, 19:50)
tame ir reikalas, - nepergyvenu. Zinau, atejo- praeis, niekur nesides biggrin.gif  Bet, aciu uz palaikyma ax.gif

Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu va, kaip ir numaniau. Paumejimas isprovokuotas infekcijos. Dare tyrima del vestib. aparato- dirginimas is CNS. Jau nuo vakar geriau. Dar vaistuku pagerti reikes, bet aciu Dievuliui ne Prednizolono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 13:21)
Nu va, kaip ir numaniau. Paumejimas isprovokuotas infekcijos. Dare tyrima del vestib. aparato- dirginimas is CNS. Jau nuo vakar geriau. Dar vaistuku pagerti reikes, bet aciu Dievuliui ne Prednizolono biggrin.gif

svarbu, kad gereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 12:21)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pamirsau pasakyti: man daktare leido skiepytis nuo gripo. Sake kad gali isprovokuoti paumejima, bet jei pernai ramiai viskas praejo, tai galiu tada. Ir vitaminus leido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 24, 13:21)

o tai tau.. infekcija pakišo koją... doh.gif na svarbu, kad jau viskas į gerąją eina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 26, 12:57)
Sveikos 4u.gif
pamirsau pasakyti: man daktare leido skiepytis nuo gripo. Sake kad gali isprovokuoti paumejima, bet jei pernai ramiai viskas praejo, tai galiu tada. Ir vitaminus leido ax.gif

Džiaugiuos už tave, kad viskas tvarkosi ir gerėja. thumbup.gif O man kažkaip nuotaika dingusi jau savaitę. verysad.gif Ir atrodo lyg viskas gerai na tik darbe šiokių tokių problemėlių, bet nuotaikos vis nėr ir silpnumas kažkoks, visad atrodo kad aš neišsimiegojusi. doh.gif Gal kažkoks lengvas paūmėjimas? g.gif Bet šiaip tai gerai jaučiuosi. smile.gif
Atsakyti