Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 09 16, 11:03)
Sveikos, vaje kaip seniai cia pas jus lankiausi, darbas per daug laiko uzima, o kai griztu namo tik valgyt vaikams speju padaryt ir i lova kad nepervargciau. Man lyg kol kas su IS viskas normaliai, jokiu pakitimu.  thumbup.gif . Norejau paklausti simpatica tai sanatorija gausi nemokama ar dalinai nemokama, t.y ambulatorini kai uz proceduras nemoki o uz maista ir lova pats susimoki/  g.gif

gausiu nemokama,vaziuoju tipo su pablogejimu... g.gif dabar praeinu pirma reabilitacijos etapa poliklinikoj,o veliau i sanatorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 16 rugsėjo 2009 - 12:32
Sveikos, retai cia uzsuku, bet ir mane eme kamuoti vienas klausimas g.gif Jau 1.9 metu leidziuos copaxone, pablogejimu nera, bet vat su persalimais nesusitvarkau doh.gif tai mastau, ar as cia taip saves nepriziuriu, ar visgi vaistai daro savo, nes niekada nebuvau is tu, kuri istisai su varvancia nosim, skaudancia gerkle ir kosinti schmoll.gif o dabar... blink.gif jau per paskutini menesi antra syki sergu, sedziu surakinta nugara ir negaliu pajudet, priedo visa puokste kitu persalimo simptomu... ar kam nors taip, is vartojanciu vaistukus, yra, ar reikia ieskot kitur "skyliu" g.gif
Aciu, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 09 16, 14:39)
Sveikos, retai cia uzsuku, bet ir mane eme kamuoti vienas klausimas  g.gif  Jau 1.9 metu leidziuos copaxone, pablogejimu nera, bet vat su persalimais nesusitvarkau  doh.gif  tai mastau, ar as cia taip saves nepriziuriu, ar visgi vaistai daro savo, nes niekada nebuvau is tu, kuri istisai su varvancia nosim, skaudancia gerkle ir kosinti  schmoll.gif  o dabar...  blink.gif  jau per paskutini menesi antra syki sergu, sedziu surakinta nugara ir negaliu pajudet, priedo visa puokste kitu persalimo simptomu... ar kam nors taip, is vartojanciu vaistukus, yra, ar reikia ieskot kitur "skyliu"  g.gif
Aciu, kas atsakys  4u.gif

As nesileidziu, bet nemanau kad nuo to. Virusas kazkoks isimetes bjaurus. As nuo dukros uzsikreciau. Gerkle, sloga, kosulys, temperaturos nera. Pas mus ir taip imunine sistema silpnesne, ti manau kad tik organizma reikia stiprintis kuom nors.
Pernai visus sergancius letinemis ligomis skiepijo nuo gripo nemokamai. Tik nezinau vakcina kokia. Kuriam laikui. Idomu kaip siemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 16, 15:35)
As nesileidziu, bet nemanau kad nuo to. Virusas kazkoks isimetes bjaurus. As nuo dukros uzsikreciau. Gerkle, sloga, kosulys, temperaturos nera. Pas mus ir taip imunine sistema silpnesne, ti manau kad tik organizma reikia stiprintis kuom nors.
Pernai visus sergancius letinemis ligomis skiepijo nuo gripo nemokamai. Tik nezinau vakcina kokia. Kuriam laikui. Idomu kaip siemet g.gif

Sveikutes 4u.gif
teko girdeti, kad po skiepijimo nuo gripo, moteriai serganciai IS stipriai paumejo liga, teko atsidurti ratukuose. verysad.gif
As nerizikuoju. schmoll.gif
Nusprendusioms skiepytis siulyciau pasikonsultuoti su savo gydytoju.

sveikateles visoms 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės, visos sanatorinatės, kaip smagu 4u.gif o aš darbais užsivertus baisiai.. siaubas kažkoks ta krizė... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2009 09 16, 15:53)
Sveikutes 4u.gif
teko girdeti, kad po skiepijimo nuo gripo, moteriai serganciai IS stipriai paumejo liga, teko atsidurti ratukuose. verysad.gif
As nerizikuoju. schmoll.gif
Nusprendusioms skiepytis siulyciau pasikonsultuoti su savo gydytoju.

sveikateles visoms 4u.gif

nu kad metai iprastai praejo. I tirpimus laikinus demesio nekreipiu. Daktaras mano ir "iprudijo" ta skiepa. Kazkodel nemanau kad butent del vakcinos paumejo. Tada musu- letiniu, neskiepytu schmoll.gif Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
o man atvirksciai,siais metais nesirgau gripu,neturejau nei kosulio,nei gerkle neskaudejo,gal kelias dienas tik is nosies bego smile.gif bet dazniau islenda herpis doh.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif o man taip pat kaip citrute vartoju Copaxone ir kazkaip tik vaikai mano suserga ir as iskart neatsilieku. doh.gif Va ir dabar tik dukrytei gerkle pradejo skaudet ispaskos ir as. Bet va arbatelem gydziausi ir jau lyg i pabaiga. O gal cia del to mes imlesnes kad mazai imuniteto teturim g.gif . Bandysime laikytis ir viska stengsimes nugaleti thumbup.gif
Atsakyti
As pernai ir ramiai prasitrypiau. Na bet daba... Nosis bega, gerkle skauda unsure.gif Reikia gal kokio antigripino unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 09 17, 08:48)
Labas visoms  4u.gif  o man taip pat kaip citrute vartoju Copaxone ir kazkaip tik vaikai mano suserga ir as iskart neatsilieku.  doh.gif  Va ir dabar tik dukrytei gerkle pradejo skaudet ispaskos ir as. Bet va arbatelem gydziausi ir jau lyg i pabaiga. O gal cia del to mes imlesnes kad mazai imuniteto teturim  g.gif . Bandysime laikytis ir viska stengsimes nugaleti  thumbup.gif

Nu vat, as ir nuo vaiku... tik vaikai, as is paskos doh.gif pirmus metus viskas ok buvo, bet siemet... visgi duriu ant tu vaistu, netikiu, kad as tokia istizus tapau be priezasties g.gif Nors issisuku be rimtu vaistu, tik arbateles, bet tokia busena "neveza" blush2.gif Plius irgi herpesas doh.gif
Vakar jau pripirko MB neurorubino, reiks vel kokius stebuklingus papildus megint gerti unsure.gif paskutiniai, kuriuos man siule - transferfaktoriai... meginsim 4u.gif o gal kuri jau meginot ir neverta pinigu kisti, nes nepigu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 09 16, 14:39)
Sveikos, retai cia uzsuku, bet ir mane eme kamuoti vienas klausimas  g.gif  Jau 1.9 metu leidziuos copaxone, pablogejimu nera, bet vat su persalimais nesusitvarkau  doh.gif  tai mastau, ar as cia taip saves nepriziuriu, ar visgi vaistai daro savo, nes niekada nebuvau is tu, kuri istisai su varvancia nosim, skaudancia gerkle ir kosinti  schmoll.gif  o dabar...  blink.gif  jau per paskutini menesi antra syki sergu, sedziu surakinta nugara ir negaliu pajudet, priedo visa puokste kitu persalimo simptomu... ar kam nors taip, is vartojanciu vaistukus, yra, ar reikia ieskot kitur "skyliu"  g.gif
Aciu, kas atsakys  4u.gif

labas,
as irgi leidziuosi Copaxone ir su persalimais, ar ju simptomais, nuolat turiu reikalu:-( manau, cia musu nusilpus imunine sistema ikisa savo nagucius:-)
o nuo gripo skiepus leidausi 2 metus is eiles, jokiu pablogejimu nuo to nepastebejau schmoll.gif manau, skiepas yra geriau nei pasigauti tikra virusa, jis tai tikrai gali pridaryti problemu blink.gif
Atsakyti
Jau 3 ar4 dienos svaigsta galva. Mastau ar nuo slogos, ar "drauge" apsireike g.gif
Atsakyti