sveikutes buvau pas savo seimos gydytoja,tai duoda man kelialapi i sanatorija tik savaite turiu pavaiksciot i poliklinika ten masazams,ergoterapijai o veliau siuncia i Druskininkus
QUOTE(simpatica @ 2009 09 10, 09:51)
sveikutes buvau pas savo seimos gydytoja,tai duoda man kelialapi i sanatorija tik savaite turiu pavaiksciot i poliklinika ten masazams,ergoterapijai o veliau siuncia i Druskininkus
Laba
o tai tu gulejai stacionare? Vajei vajei kaip as noriu i sanatorija... Pagalvoju, kad gal ir i ligonine del jos atsigulciau
QUOTE(simpatica @ 2009 09 10, 09:51)
Sveikutes
bunant stacionare (kasmet praveda plazmafereziu kursa) pasiule i sanatorija ir galejau rinktis kur pageidauju. Buvau Palangoj. Po proceduru ir pliazo buvo paumejimas, bet dabar jauciuosi super!!! pailsejau nerealiai.
Jeigu tik yra galimybe butinai vaziuokit ir nesigazdinkit jei truputi paumes, pasirodo taip turi buti.
Sekmes ir sveikateles visom
[quote=baltuke,2009 09 10, 11:51]
Sveikutes
Taip praeita lapkriti buvau Druskininkuose "Eglej" man irgi paumejo. Ten gan nemazi atstumai nuo tasko iki tasko, ziurint kur apgyvendina, man buvo sunku.Grizau atsistaciau. O siaip labai sveika, jei namie nepalieki mazu vaiku ir apie juo pastoviai negalvoji.
Sveikutes
Taip praeita lapkriti buvau Druskininkuose "Eglej" man irgi paumejo. Ten gan nemazi atstumai nuo tasko iki tasko, ziurint kur apgyvendina, man buvo sunku.Grizau atsistaciau. O siaip labai sveika, jei namie nepalieki mazu vaiku ir apie juo pastoviai negalvoji.
man irgi po ligonines buvo skyre i sanatorija, bet as tai su darbu niekaip negaliu....kad ir ant biuletenio-viskas turi but padaryta, nera kas pavaduoja, tai pasiemiau alytaus profilaktoriume reabilitacija-nu nusibaigiau nerealiai-nuleki begte, ten kokia koja masazuoja, o jau telefonas plysta...nu ne reabilitacija o kosmaras...ir db kazko depresijos ima, raminanciu prirase, o dirbu... o taip noreciau kad ir savaite ligoninej pagulet atsijungus nuo visko....
as ligoninei negulejau,tiesiog paprasiau savo seimos gydytojos(turiu gera gydytoja,duoda ko prasau,kad tik man gera butu) sanatorija duoda tik paumejimo atveju,tai daktare ir parase kad man pablogejimas.savaite turiu i poliklinika pavaiksciot masazams,ergo ir kineziterapijai.ir veliau 20dienu i sanatorija
oi kaip as tau pavydziu...
QUOTE(Meletė @ 2009 09 15, 11:31)
sveika siandien metai nuo mano paskutinio baisiausio pablogejimo,tikrai bijosiu uzmigt sianakt
QUOTE(simpatica @ 2009 09 10, 12:42)
as ligoninei negulejau,tiesiog paprasiau savo seimos gydytojos(turiu gera gydytoja,duoda ko prasau,kad tik man gera butu) sanatorija duoda tik paumejimo atveju,tai daktare ir parase kad man pablogejimas.savaite turiu i poliklinika pavaiksciot masazams,ergo ir kineziterapijai.ir veliau 20dienu i sanatorija
Sveikos, vaje kaip seniai cia pas jus lankiausi, darbas per daug laiko uzima, o kai griztu namo tik valgyt vaikams speju padaryt ir i lova kad nepervargciau. Man lyg kol kas su IS viskas normaliai, jokiu pakitimu. . Norejau paklausti simpatica tai sanatorija gausi nemokama ar dalinai nemokama, t.y ambulatorini kai uz proceduras nemoki o uz maista ir lova pats susimoki/