Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 30, 23:26)
Tai gal laikinai, svarbiausia nenukabinti nosiuko mirksiukas.gif  bet koks sutapimas, mano irgi kairė pusė dažniausiai tirpsta, bet man labiau kojų padukų tirpimai būna, tiesa pasakius ir dabar šiek tiek yra doh.gif  bet išvysiu lauk kažkaip biggrin.gif 

is tikruju dziaugiuosi. Tegul tirpsta, o ne kas rimciau darosi. Dabar jau ne tik pirstus, bet ir ranka iki alkunes nusiimciau. Kazkokia ji man kaip svetima. Nu bet ka padarysi... po keletos savaiciu praeis. Balnyte paguldytu, bet nenoriu savaites is savo kaip mamos grafiko isbraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 31, 01:26)
is tikruju dziaugiuosi. Tegul tirpsta, o ne kas rimciau darosi. Dabar jau ne tik pirstus, bet ir ranka iki alkunes nusiimciau. Kazkokia ji man kaip svetima. Nu bet ka padarysi... po keletos savaiciu praeis. Balnyte paguldytu, bet nenoriu savaites is savo kaip mamos grafiko isbraukt biggrin.gif

Viskas bus OK. Man irgi kaip patirpdavo tai nuo pirstu pagalveliu kyla, net iki veido, bet pasiemu savo eziuka-kamuoliuka, dar mama nupirkus tokia stikline-gumine (patepu oda kremukiu, isiurbiu ir vazineju po visa oda nutirpusia smile.gif ) zinoma ir kontrastinis dusas tai vietai. Reikia tik laiko, tam slyksciam patirpimui, kaip tu sakai gerai, kad tik tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 31 rugpjūčio 2009 - 10:20
Svarbiausia, kad tik tirpimai mirksiukas.gif kažkada buvau labai stipriai nutirpus, tuomet buvau persigandus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 08 28, 14:30)
o yra vilnieciu moteriskiu, kurios jau pagimdziusios, turinciu savas ginekologes, kurios kazka nusimano apie musu liga?  ax.gif

Mane priziurejo Diana Ramasauskaite ir per gimdyma taip pat, dirba Antakalnio gimdymo namuose ir privaciai Northway medicinos centre.
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 08 31, 14:48)
Mane priziurejo Diana Ramasauskaite ir per gimdyma taip pat, dirba Antakalnio gimdymo namuose ir privaciai Northway medicinos centre.

ir kaip ji reagavo i jusu diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 08 31, 18:51)
ir kaip ji reagavo i jusu diagnoze?

Man Balnytė sakė, kad ginekologai labai bijo šios diagnozės, tai sakė ir klinikose susitiksime ne kartą 4u.gif siuntinės neurologams įvertinti būklę.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 09 01, 10:30)
Man Balnytė sakė, kad ginekologai labai bijo šios diagnozės, tai sakė ir klinikose susitiksime ne kartą 4u.gif siuntinės neurologams įvertinti būklę.

o as tyliai ramiai lotuliukas.gif kai po nestumo praejus 8 men atejau pas daktare (mane anksciau gyde Semeniene) tai nuo kedes vos nenuvirto moteriske lotuliukas.gif Sako: - " kaip tai pagimdei, negali buti" Ir paskui turejau jai visa savo nestuma pasakoti lotuliukas.gif tai gavos kad as KMUK buvau nesirodziusi 4 metus biggrin.gif Ir jokiu ten sekimu, nieko. Pas echoskopuotoja susitarta atejau tik 30 sav ir pasake kad gimdyciau ten.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 01, 10:44)
o as tyliai ramiai lotuliukas.gif  kai po nestumo praejus 8 men atejau pas daktare (mane anksciau gyde Semeniene) tai nuo kedes vos nenuvirto moteriske lotuliukas.gif  Sako: -  " kaip tai pagimdei, negali buti"  Ir paskui turejau jai visa savo nestuma pasakoti lotuliukas.gif tai gavos kad as KMUK buvau nesirodziusi 4 metus biggrin.gif  Ir jokiu ten sekimu, nieko. Pas echoskopuotoja susitarta atejau tik 30 sav ir pasake kad gimdyciau ten.

Na tu duodi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 09 01, 16:39)
Na tu duodi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

duodu, bet ne visiems mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai... Ko ten eiti jei gerai jautiesi g.gif Nekenciu tokiu vietu kaip KMUK. Pirma problema dar neiejus. Kur statyt automobili. Eiti toli tai nesinori. O babces ant vartu nevisada ileidzia, nors ir ant kavos duodi.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 09 01, 21:51)
duodu, bet ne visiems mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai... Ko ten eiti jei gerai jautiesi g.gif  Nekenciu tokiu vietu kaip KMUK. Pirma problema dar neiejus. Kur statyt automobili. Eiti toli tai nesinori. O babces ant vartu nevisada ileidzia, nors ir ant kavos duodi.

tas tiesa, dabar nelabai leidzia 4u.gif
patirpau siandien su padukais... doh.gif eisiu neurorubino....
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 09 02, 09:03)
patirpau siandien su padukais... doh.gif  eisiu neurorubino....

pamirsau Neuro nusipirkti. Per visus reikalus ner kada pagalvoti unsure.gif O ir siaip, skaudus jie bjaurybes- NENORIU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 09 02, 09:03)
patirpau siandien su padukais... doh.gif  eisiu neurorubino....

o jus rimtai i KMUK kiema ivaziuodavot? blink.gif niekad ne minties nebuvo prasytis... visad pasistatau toli toli ir su troleibusu sustojima pavaziuoju blush2.gif nes eit nuo rimi tolokoka smile.gif
Atsakyti