Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 08 27, 09:18)
Gretuteka, su nekantrumu laukiu prisijungiant thumbup.gif o koks tavo daktariukas, mane priziurinti yra Balnyte...

isikisiu, mane ir Balnyte gano ax.gif
Labas rytas 4u.gif

Merginos, gal susilaukusios ir jausites gerai g.gif Saaulute, kaip tau pradzia?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Džiugu, kad visoms einasi gerai thumbup.gif ir kad tiek gerų naujienų wub.gif
Labai tikiuos, kad susilaukusios visos jausitės puikiai, nes aš kol kas sėkmingai auginu du vaikučius, tikrai jaučiuos gerai smile.gif (3*tpfu)
Sekantį kartą, kai eisiu vaistukų, gydytoja žadėjo MR užsakyt, tai tikiuos, kad jis parodys tik gerus pakitimus ax.gif
Sėkmės visoms ir sveikatytės mums visoms wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 27, 10:31)
isikisiu, mane ir Balnyte gano ax.gif
Labas rytas 4u.gif

Merginos, gal susilaukusios ir jausites gerai g.gif  Saaulute, kaip tau pradzia?

Mano pradzia gera, pries nestuma jauciausiai gerai ir dabar taip pat gerai jauciuosi...tfu tfu tfu (cia is IS puses) smile.gif o is nestumo puses irgi gerai, tik zinai uzklumpa nezinomybe kai kada.....laukiuosi pirma karta, kiekvienas menkas sumaudimas baugina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 27, 11:35)
Mano pradzia gera, pries nestuma jauciausiai gerai ir dabar taip pat gerai jauciuosi...tfu tfu tfu (cia is IS puses) smile.gif  o is nestumo puses irgi gerai, tik zinai uzklumpa nezinomybe kai kada.....laukiuosi pirma karta, kiekvienas menkas sumaudimas baugina... smile.gif

nesibaugink mirksiukas.gif viskas bus gerai. IS leis isnesiot ir pagimdyt. Vienintelis minusas tas, kad man epiduros nedare. Tipo nenori kisti nagu prie nugaros smegenu. Bet ten pas mane sveika viskas g.gif Ir buvo rekomendacijos gimdyti KMUK. As 30 sav. ten ultragarso buvau, tai po jo ir pateike sita rekomendacija.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 27, 13:26)
nesibaugink mirksiukas.gif  viskas bus gerai. IS leis isnesiot ir pagimdyt. Vienintelis minusas tas, kad man epiduros nedare. Tipo nenori kisti nagu prie nugaros smegenu. Bet ten pas mane sveika viskas g.gif  Ir buvo rekomendacijos gimdyti KMUK. As 30 sav. ten ultragarso buvau, tai po jo ir pateike sita rekomendacija.

Man irgi KMUK ginekologas pasake, kad kitur ir nebandyt gimdyt...o gal pameni pas ka teko gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 27, 15:18)
Man irgi KMUK ginekologas pasake, kad kitur ir nebandyt gimdyt...o gal pameni pas ka teko gimdyt?

gimdziau su savo akusere pas Rita Smailiene (atrodo taip) Akusere dirba klinikoje kur as prisirasiusi. Tai su ja ir sutariau, o daktare jau ji susiorganizavo. Bet esme ta, kad akusere visa darba atlieka. Daktare tik salia stovejo. Jos ten nelabai ir reikejo lotuliukas.gif
As tokios nuomones kad akusere geriau rinktis. Aisku jei gimdymas geras nusimato.
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 27, 09:18)
Gretuteka, su nekantrumu laukiu prisijungiant thumbup.gif o koks tavo daktariukas, mane priziurinti yra Balnyte...

Mane gydytoja Mickevičienė, labai maloni moteris 4u.gif o su Balnyte tik šį kartą teko pabendrauti, bet taip pat labai šiltas žmogutis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2009 08 27, 10:59)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Džiugu, kad visoms einasi gerai  thumbup.gif  ir kad tiek gerų naujienų  wub.gif
Labai tikiuos, kad susilaukusios visos jausitės puikiai, nes aš kol kas sėkmingai auginu du vaikučius, tikrai jaučiuos gerai smile.gif (3*tpfu)
Sekantį kartą, kai eisiu vaistukų, gydytoja žadėjo MR užsakyt, tai tikiuos, kad jis parodys tik gerus pakitimus  ax.gif
Sėkmės visoms ir sveikatytės mums visoms  wub.gif  drinks_cheers.gif

Nuoširdžiai tau ačiū už visus gražius žodžius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 08 27, 15:57)
gimdziau su savo akusere pas Rita Smailiene (atrodo taip) Akusere dirba klinikoje kur as prisirasiusi. Tai su ja ir sutariau, o daktare jau ji susiorganizavo. Bet esme ta, kad akusere visa darba atlieka. Daktare tik salia stovejo. Jos ten nelabai ir reikejo lotuliukas.gif 
As tokios nuomones kad akusere geriau rinktis. Aisku jei gimdymas geras nusimato.

Na kai lauksiuos pradesiu rinktis ir as 4u.gif mano viena kolege, tai sake man nesvarbu pas ka, tai ir pagimde atsitiktinai pas eiline daktare kuri tuo metu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 27, 23:15)
Na kai lauksiuos pradesiu rinktis ir as  4u.gif  mano viena kolege, tai sake man nesvarbu pas  ka, tai ir pagimde atsitiktinai pas eiline daktare kuri tuo metu buvo biggrin.gif

man buvo geriau kad kazkas is mediku zino viska apie mane ax.gif Nemazai mano pazistamu irgi nesitarusios pagimde, ir prieziura puiki buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 28, 10:05)
man buvo geriau kad kazkas is mediku zino viska apie mane ax.gif  Nemazai mano pazistamu irgi nesitarusios pagimde, ir prieziura puiki buvo biggrin.gif

aš turbūt norėčiau kaip ir tu, turėti iš anksto pas ką 4u.gif
Atsakyti
o yra vilnieciu moteriskiu, kurios jau pagimdziusios, turinciu savas ginekologes, kurios kazka nusimano apie musu liga? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
einu, nusisuksiu kaires rankos pirstus biggrin.gif Uztirpo bjaurybes, kartais net gelia. Jauciu vel reiks badytis su Neurorubinu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 08 28, 13:30)
o yra vilnieciu moteriskiu, kurios jau pagimdziusios, turinciu savas ginekologes, kurios kazka nusimano apie musu liga?  ax.gif

O gal jau gandriukai skraido? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 08 29, 11:32)
Sveikos 4u.gif
einu, nusisuksiu kaires rankos pirstus biggrin.gif  Uztirpo bjaurybes, kartais net gelia. Jauciu vel reiks badytis su Neurorubinu... verysad.gif

Tai gal laikinai, svarbiausia nenukabinti nosiuko mirksiukas.gif bet koks sutapimas, mano irgi kairė pusė dažniausiai tirpsta, bet man labiau kojų padukų tirpimai būna, tiesa pasakius ir dabar šiek tiek yra doh.gif bet išvysiu lauk kažkaip biggrin.gif
Turiu iš Zepter elektrinį masažuoklį, kartais man jis padeda blush2.gif

Gal kuri buvot užsisakiusios iš JAV vitaminų? kažkaip įdomu pasidarė, nes labai merginos iš ten perka, tai gal ir sau pasiimsiu kokio magnio, gal geresnis koks bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 30 rugpjūčio 2009 - 22:28