Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2009 03 27, 15:59)
Simpatica kaip tu ?Laikaisi nepaumejo? rolleyes.gif

tfu tfu tfu gerai thumbup.gif man dar senas paumejimas visiskai nepraejo,tai nenoriu kito schmoll.gif saugausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 03 27, 17:43)
tfu tfu tfu gerai thumbup.gif  man dar senas paumejimas visiskai nepraejo,tai nenoriu kito schmoll.gif  saugausi 4u.gif

smagu girdeti, kad nauju ataku nera thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , stai ir as jau galiu prisijungti prie jusu ir pabendrauti. smile.gif Simpatica - uzjauciu. verysad.gif .
Perskaicius jusu pasisakymus supratau kad mums visiems oras daro savo. Kai kas issilaiko o kai kas siek tiek pabyra. Siaip tai is ligonines grizau pries savaite, na issiprasiau, atsibodo ligonines kvapas, o praeita savaite vyras priziurejo kad guleciau ir nieko nedaryciau, o tai prigasdino kad isves atgal. biggrin.gif Galiu pasakyt kad jauciuosi tik geriau, bet dar ne pilnai, bet pagal gydytoja turetu ivykt pagerejimas jei tik pati daugiau ilsesiuos ir save lepinsiu. ax.gif Nes jei daugiau pavaikstineju tai ir kojom silpna ir galva sukasi, tai vaikstineju kiek tik galiu ir kojytes nuleidus nelaikau. biggrin.gif Tad palinkesiu visoms stiprybes kad tos oro salygos pageretu ir visiems sveikateles dadetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko visi taip ismire? g.gif Gal kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 04 01, 12:22)
Ko visi taip ismire?  g.gif  Gal kas atsitiko? unsure.gif

Mes cia.Eri-ka norejau paklausti tavo paumejimai visi deda per kojas ir koordinacija?Greit atsistato?Su interferonais ar dar kuom nors. g.gif
Atsakyti
labukas,o ka jus galvojate apie netradicine medicina? as sergu,kaskas panasaus i jusu liga,man buna ligos miego tarpas,kai bukle buna vienoda o kai kerta pablogejimas,tai labiausiai kerta per kojas,sunku net is lovos islipt.
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 04 02, 00:56)
labukas,o ka jus galvojate apie netradicine medicina? as sergu,kaskas panasaus i jusu liga,man buna ligos miego tarpas,kai bukle buna vienoda o kai kerta pablogejimas,tai labiausiai kerta per kojas,sunku net is lovos islipt.

Tai Jus sergat issetine ar ne? g.gif Patvirtino?Netradicine medicina ,ka turite omeny?Jei bites tai as uz, jei alergijos nera. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 02 balandžio 2009 - 07:41
QUOTE(eglema @ 2009 04 02, 09:40)
Tai Jus sergat issetine ar ne? g.gif Patvirtino?Netradicine medicina ,ka turite omeny?Jei bites tai as uz, jei alergijos nera. bigsmile.gif

man diagnozuotas demilizuojantis mielitas,tai pagrindiniuose stuburo smegenyse atsirandantys,neaiskios kilmes deriniai ir paumejimo metu sutrinka koju judesiai,atsiranda labai siprus uztirpimai,sumazeja jegos ir t. t. verysad.gif
nesenei suzinojau apie toki "dieduka" taip ji pavadinsiu,kuris gydo nervines ligas netradiciniais vaistais,jo deka jauna mergina,as ja asmeniskai pazystu,serganti IS per 2men. pajaute rysku pagerejima,daktarai ja vadino gyvu lavonu,nes ji negalejo netgi maisto nuryti, dabar ji judina rankas ir kojas,pasedi ir pati pavalgo smile.gif
gal yra teke kamnors kokius zolininkus ar kazka panasaus isbandyti?
Atsakyti
Sveikutes, malonu kad priemet smile.gif tik siandien uzmaciau, kad jau nauja tema doh.gif Pas gyd Malciene as gydziauso kaune, kol ji dar nebuvo isvaziavus i klaipeda. Dabar toooki baisu gripa turiu, bijau kad tik nepablogetu man po jo....Oras toks nuostabus, saulyte, o as gulu lovoj termpmetrais, laseliais ivairiais ir arbatom apsistacius verysad.gif
Mamytes, gal jus ka nors zinot apie cordiceps? Kazkada kazka esu skaicius, bet nepamenu...Ar ji galima mums vartoti, koks poveikis?
Papildyta:
Simpatica, labai tave uzjauciu, stiprybes tau
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 03, 15:16)
Sveikutes, malonu kad priemet  smile.gif tik siandien uzmaciau, kad jau nauja tema doh.gif Pas gyd Malciene as gydziauso kaune, kol ji dar nebuvo isvaziavus i klaipeda. Dabar toooki baisu gripa turiu, bijau kad tik nepablogetu man po jo....Oras toks nuostabus, saulyte, o as gulu lovoj termpmetrais, laseliais ivairiais ir arbatom apsistacius verysad.gif
Mamytes, gal jus ka nors zinot apie cordiceps? Kazkada kazka esu skaicius, bet nepamenu...Ar ji galima mums vartoti, koks poveikis?
Papildyta:
Simpatica, labai tave uzjauciu, stiprybes tau

Aciu.
As irgi girdejau apie cordicepsa.Bet ar kasnors vartoja?Ar tai vartot vietoj zuvu tauku ar galima ir ta ir ta?
Atsakyti
Labukas mergaitės, per darbus net nėra kada parašyti 4u.gif aš naudoju http://www.kordiceps...15/Default.aspx kol kas poveikio ypatingo nejaučiu, nes dar tik mėnuo, kai vartoju, bet mieguistumas mažesnis, mažiau pavargstu nei anskčiau 4u.gif

eglema naudojo jei neklystu? smile.gif ji dar ir sirupa gere, kiek pamenu atsiliepimai geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 05 balandžio 2009 - 17:19
o kur tu juos perki? Ir kokia kaina? Nes nuovargis tai ir mano pastovus draugas....As dabar dalyvauju vaistu studijoj, tai bijau ka ir sakyt, bet savijauta lyg ir siek tiek geresne...aisku dar bijau vertint, dar tik pirmas menesis, ir gripas per ta laika uzpuole, bet vis tik smile.gif
Atsakyti