Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 08 24, 09:07)
Sveikutes, nu geras...rado kur taupyti, ir taip ligoninej primoki, o jei ir musu kasdieninius sugalvotu atimt arba tektu ir cia primoketi doh.gif ...baisu, tikiuosi iki musu nedaeis... mega_shok.gif

Sveikos, tai jau nekokia zinia. verysad.gif Manau jei taip atsitiktu visos Vilniuj prie Seimo susitiktume ir pas prezidente lektume, nes tai neteisybe. Kam tada isvis gyventi jei Valstybe nenoretu selpti ir saugoti tokius ligonius kaip mes. blink.gif Net susinervinau. g.gif Na tikekimes musu valstybe nebus tokia ziauri. schmoll.gif
O kaip gyvuoja musu nestukes nestuke.gif ? Kiek mes cia ju turime?
O del storejimo taip pat kankinuosi. verysad.gif Nors ir valgau ne po daug ir sveikesni maista, bet kaip svoris po Prednisolono uzaugo taip ir laikosi. Visai begti riebaliukai nenori schmoll.gif O badauti bei ant dietos sedeti negalime. doh.gif Labai sunku i save tokia ziureti. O gal kuri laiketes kokios dietos ir dabar esate patenkinta? smile.gif
Atsakyti
as laikausi gerai, pilvukas auga kaip ant mieliu... thumbup.gif kazkaip del vaistu ir susirupinau...grisiu po gimdymo sakys, nera vaistuku...

Man teko prie pora meteliu nemazai prednizolono isgerti, atrodydavau kaip parsiukas, pilvas issiputes, pagurklis kaba, bet po poros savaiciu tfu tfu tfu grizta i savo vietas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 24 rugpjūčio 2009 - 12:25
QUOTE(juratema @ 2009 08 24, 09:53)
na, as tai jokiu sentimentu nestumui neturiu schmoll.gif
Praeita savaite musu  IS draugijos pirmininkas buvo serganciu saskrydyje Latvijoj, tai pasakojo kad ten labai nekas, del krizes vaistus nuimineja.....

as kazkodel isitikinusi kad pas mus jau nebebus taip baisiai. O gal g.gif Ai, geriau net negalvoti apie tai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 24, 12:48)
O del storejimo taip pat kankinuosi.  verysad.gif  Nors ir valgau ne po daug ir sveikesni maista, bet kaip svoris po Prednisolono uzaugo taip ir laikosi. Visai begti riebaliukai nenori  schmoll.gif  O badauti bei ant dietos sedeti negalime.  doh.gif  Labai sunku i save tokia ziureti. O gal kuri laiketes kokios dietos ir dabar esate patenkinta?  smile.gif

per puse metu numeciau 20 kg. Meciau uzkandziavimus, saldytuva atidarydavau kai eidavau mazajai valgyt ruost, valgydavau tik kas nuo jos likdavo. Buvo kad ir be pietu, ir be vakarienes palikdavo. Is pradziu labai buvo sunku, bet daba gerai. Svoris laikos. Noreciau kad dar pakristu, bet nekrenta. Nors ir gerai. Jau nelabai geda su maudymosi kostiumeliu pliaze buti biggrin.gif Labai daug skysciu geriau, geriau masito papilda. Viskas su daktaro palaiminimu, nieko blogo nesidaro. Viena auka nepasiteisino- nugara ir toliau skauda. O del nuotaikos tai thumbup.gif smagu i mergautinius drabuzius vel tilpti. Nesu, ir nebuvau isdziuvele. Esu auksta, bet tie buve 102 kg jau virs visko schmoll.gif Butent pries visus hormonus sveriau tiek kiek dabar.

bigsmile.gif Saaulute- sveikinu patapus nestuke.gif kazkaip praleidau sita linksma zinia. Gero vaiksciojimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 24 rugpjūčio 2009 - 12:41
Oi mergaites, sugadinau as jum nuotaika su tokiom naujienom blush2.gif Taigi latvijai jau bankrotas, kaip ir islandijai, o pas mus dar tik krize lotuliukas.gif aisku, manes tai neliecia, bet tikiuosi, kad nenuims kompensaciju tokiems reikalingiems vaistams..Zodziu nesinervuokim, sveikatai kenkia lotuliukas.gif
Saaulute-didziausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 25 rugpjūčio 2009 - 08:48
QUOTE(juratema @ 2009 08 25, 09:47)
Oi mergaites, sugadinau as jum nuotaika su tokiom naujienom blush2.gif Taigi latvijai jau bankrotas, kaip ir islandijai, o pas mus dar tik krize  lotuliukas.gif aisku, manes tai neliecia, bet tikiuosi, kad nenuims kompensaciju tokiems reikalingiems vaistams..Zodziu nesinervuokim, sveikatai kenkia lotuliukas.gif
Saaulute-didziausi sveikinimai thumbup.gif

labas rytas 4u.gif
kad as jau kazkaip tos krizes nesibaidau- nusibodo. Labai labai. Kiekkviena ryta Delfi paskaitau, ir siek tiek optimistikai nuteikia. Rusijos, Anglijos BVP nekrenta, i lENKIJA dabar visas rimtumas ateina, nes jau lietuvaiciai ten beveik nesilanko ir nekelia ju ekonomikos biggrin.gif Na nieko, dar pakentet, ir viskas bus gerai.
Kazkaip pakiliai nusiteikusi siandien esu. Jausmu patosas biggrin.gif Eisiu su dukreke i lauka nervu pasigadint biggrin.gif
Atsakyti
per puse metu numeciau 20 kg. Meciau uzkandziavimus, saldytuva atidarydavau kai eidavau mazajai valgyt ruost, valgydavau tik kas nuo jos likdavo. Buvo kad ir be pietu, ir be vakarienes palikdavo. Is pradziu labai buvo sunku, bet daba gerai. Svoris laikos. Noreciau kad dar pakristu, bet nekrenta. Nors ir gerai. Jau nelabai geda su maudymosi kostiumeliu pliaze buti biggrin.gif Labai daug skysciu geriau, geriau masito papilda. Viskas su daktaro palaiminimu, nieko blogo nesidaro. Viena auka nepasiteisino- nugara ir toliau skauda. O del nuotaikos tai thumbup.gif smagu i mergautinius drabuzius vel tilpti. Nesu, ir nebuvau isdziuvele. Esu auksta, bet tie buve 102 kg jau virs visko schmoll.gif Butent pries visus hormonus sveriau tiek kiek dabar.

Del taves dziaugiuosi kad gali sau iskelusi galva vaikscioti ir didziuotis kad viska iveikei. thumbup.gif O va as dar liudziu, nors visi palaiko ir sako kad sveika geriau but nei liekna ir su ligoninem. verysad.gif Na dabar bandysiu nors siek tiek pamesti svorio, nes nusipirkau papildu lieknejimui. Gal pavyks/ g.gif
Saaulute - i tave paziurejus nepasakytum kad isvis tu galetum papilnet na isskyrus dabar. nestuke.gif Pas tave sunkiai uzliptu tie riebaliukai. Tu tokia grazi, kad galima tik pavydeti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 25 rugpjūčio 2009 - 11:56
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 25, 12:55)
Saaulute - i tave paziurejus nepasakytum kad isvis tu galetum papilnet na isskyrus dabar.  nestuke.gif  Pas tave sunkiai uzliptu tie riebaliukai. Tu tokia grazi, kad galima tik pavydeti.  bigsmile.gif

Aciu, Eri-ka, uz komplimentus blush2.gif Geriau nusispjauk tris kartus... biggrin.gif paskui po nestuke.gif skusiuos, kad negaliu ju nuosaves nukabinti, nes dabar svoris lipte lipa ant manes, tikiuosi medziagu apykaita nepasikeis... smile.gif

Aciu visoms uz sveikinimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 25 rugpjūčio 2009 - 12:38
QUOTE(saaulute @ 2009 08 25, 13:37)
Aciu, Eri-ka, uz komplimentus blush2.gif  Geriau nusispjauk tris kartus... biggrin.gif paskui po  nestuke.gif skusiuos, kad negaliu ju nuosaves nukabinti, nes dabar svoris lipte lipa ant manes, tikiuosi medziagu apykaita nepasikeis... smile.gif

Aciu visoms uz sveikinimus...

mes dabar kartu su tavim lauksimes nestuke.gif o po to ir pagimdysim drauge biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Aciu uz palaikyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 25, 15:36)
biggrin.gif Aciu uz palaikyma biggrin.gif

Labai jau laukiam tavo dziaugsmu po gimdymo kai laikysi kudikeli savo rankose ir pagalvosi kad pasielgei gerai, nugalejai baime ir ryzaisi susilaukti. thumbup.gif 4u.gif Sekmes.
Atsakyti
Labutis mergaičiukės 4u.gif

Pirmiausia - saulute sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif Manau greitai prisijungsiu ir aš prie tavęs nestuke.gif
Pirmadienį, kai grįšom iš kelionės, buvau klinikose, nutraukiau vaistukus, nes pasiryžau būti mama biggrin.gif kadangi mano daktarės nebuvo, kalbėjau su daktare Balnyte, tai ji užtikrino, kad po gimdymo ir kai baigsiu maitinti, man vaistukus iš karto duos ir tikrai nereikės jokių eilių laukti, taigi mamytės nesigasdinkit - nepaveiks mūsų ta krizė mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 26, 23:07)
Labutis mergaičiukės 4u.gif

Pirmiausia - saulute sveikinu sveikinu sveikinu  4u.gif  Manau greitai prisijungsiu ir aš prie tavęs  nestuke.gif
Pirmadienį, kai grįšom iš kelionės, buvau klinikose, nutraukiau vaistukus, nes pasiryžau būti mama  biggrin.gif  kadangi mano daktarės nebuvo, kalbėjau su daktare Balnyte, tai ji užtikrino, kad po gimdymo ir kai baigsiu maitinti, man vaistukus iš karto duos ir tikrai nereikės jokių eilių laukti, taigi mamytės nesigasdinkit - nepaveiks mūsų ta krizė mirksiukas.gif

Gretuteka, su nekantrumu laukiu prisijungiant thumbup.gif o koks tavo daktariukas, mane priziurinti yra Balnyte...
Atsakyti