Mergytes, kur visos dinge? foruma apleidot? tikiuosi visos sveikos, grazios ir jums viskas gerai?
Mano mamyte ryt gula sanario keitimo operacijai, pergyvenam su dukrute labai...
mano broliui irgi operacija dare-zarnu nepraeinamumas.namo paleido ir vel blogai,vel pagulde,tai kiekviena diena i lazdynus vazinejam.atrodo geriau tik valgyt neduoda...po savaites gal paleis.lyg seimos prakeiksmas-as susirgau,veliau tevas mire,broliui operacija ir mamai dar spaudimas.
tai draugai mane veza savaitgali i Pailgi pailset ir oras turetu buti grazus,prasiblaskyt:)
tai draugai mane veza savaitgali i Pailgi pailset ir oras turetu buti grazus,prasiblaskyt:)
oi kaip smagu
Smagu, dziaugiuosi uz tave
man tai lasiniai auga, atrodo neka valgau o i rubus netelpu..manau kad cia man tie testuojami vaistai padeda, nes niekad dar tokia ponckute nebuvau...
man tai lasiniai auga, atrodo neka valgau o i rubus netelpu..manau kad cia man tie testuojami vaistai padeda, nes niekad dar tokia ponckute nebuvau...
QUOTE(juratema @ 2009 08 21, 20:48)
Smagu, dziaugiuosi uz tave
as nuo Prednizolono labai isplatejus buvau. Kursa pabaigiau su +10 kg. O dar virs ju dadejau apie 20 Na bet tu 20 jau nebera, noriu kad ir tu 10 nebebutu. Bet su musu sveikatom, ne i sveikata tokie dalykai.
as po prednizolono irgi buvau pora kilu priaugus, bet po to nukrito. O dabar kai nuo vasario geriu tuos testuojamus, ziurau kad svoris tik pirmyn eina...ir seniau jei kelias dienas "pataupau" kalorijas, jau ziurek ir jauciasi, o db-nieko..o gal-krize-atsargas kaupiam
QUOTE(juratema @ 2009 08 22, 11:38)
as po prednizolono irgi buvau pora kilu priaugus, bet po to nukrito. O dabar kai nuo vasario geriu tuos testuojamus, ziurau kad svoris tik pirmyn eina...ir seniau jei kelias dienas "pataupau" kalorijas, jau ziurek ir jauciasi, o db-nieko..o gal-krize-atsargas kaupiam
o paskui dar ir is bado tinti pradesim...
Sugalvojau durnyste. Kazkaip vasara uzeina noras antram vaikui. Kiba kita vasara reikia rizikuoti Bus tai bus, nebus- zinosiu kad bandziau
Kodel durnyste? Svarbu noro yra as tai
QUOTE(juratema @ 2009 08 23, 10:37)
Kodel durnyste? Svarbu noro yra as tai
man tas noras tik vasaromis uzeina Gal todel kad vasara savo pirmagimes lauktis pradejau
na, as tai jokiu sentimentu nestumui neturiu
Praeita savaite musu IS draugijos pirmininkas buvo serganciu saskrydyje Latvijoj, tai pasakojo kad ten labai nekas, del krizes vaistus nuimineja.....
Praeita savaite musu IS draugijos pirmininkas buvo serganciu saskrydyje Latvijoj, tai pasakojo kad ten labai nekas, del krizes vaistus nuimineja.....
QUOTE(juratema @ 2009 08 24, 09:53)
na, as tai jokiu sentimentu nestumui neturiu
Sveikutes, nu geras...rado kur taupyti, ir taip ligoninej primoki, o jei ir musu kasdieninius sugalvotu atimt arba tektu ir cia primoketi ...baisu, tikiuosi iki musu nedaeis...