Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 07, 12:19)
planuosim vaikelį nestuke.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif linkiu kad is pirmu kartu pasisektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 07, 14:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  linkiu kad is pirmu kartu pasisektu mirksiukas.gif

Ačiukas, labai jau to noriu blush2.gif Visos mamos viską mažiukam perką, man net pavydu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 08, 09:52)
Ačiukas, labai jau to noriu blush2.gif  Visos mamos viską mažiukam perką, man net pavydu 4u.gif

nieko, palauk, pirksi ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 13:35)
Sėkmės greičiau tapti  nestuke.gif  ir tureti kuo dziaugtis.  thumbup.gif
Papildyta:
Dar noreciau pasiguosti jog man nekokie rezultatai citologinio tepinelio. Pradejo visai blogeti ir gresia operacija.  verysad.gif

Laikykis laikau uz tave spygas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 08, 10:52)
Ačiukas, labai jau to noriu blush2.gif  Visos mamos viską mažiukam perką, man net pavydu 4u.gif

Sekmes biggrin.gif is bendru bobuciu pasaku girdejau, kad "daznumas"- mergaitei, o "reciau"(turiu omeny ne kiekviena diena)- berniukui. Tai patyriau savo kailiu, bet manau tai tik pasakos, lytis nuo vyro priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 08 08, 14:13)
lytis nuo vyro priklauso. g.gif

bet kaip ta tinkama chromosomu kombinacija parinkt biggrin.gif g.gif Kazkur teko skaityti kad pagal kraujo atsinaujinima (tipo kurio kraujas anksciau atsinaujino, tokia lytis ir bus) po to jei dominuoja moteriskos lasteles-mergaite... O man mergaite gavos pries pat M. Pastojimas buvo liepos galo, o vyra namie buvo 29- 31 d.(kitu neturejau) lotuliukas.gif Ir 31 M prasidejo. Suprask kaip nori g.gif biggrin.gif

Eri- ka- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kumstukus laikom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 09 rugpjūčio 2009 - 00:12
as noreciau pasidalint dziaugsmu 4u.gif esiu mokytis,mane prieme nors negalesiu rasyt thumbup.gif busiu ekonomiste,krizes laikais tai kaip tik smile.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man ir problemos su rasymu unsure.gif rankos nelabai klauso. Bet galvoju kad gal atpratau per 2 metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 08 09, 15:41)
as noreciau pasidalint dziaugsmu 4u.gif  esiu mokytis,mane prieme nors negalesiu rasyt thumbup.gif  busiu ekonomiste,krizes laikais tai kaip tik smile.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , man taip pat kazkiek nelabai gerai su pirsukais, bet kai dabartiniais laikais rasome su kompu tai galima ir padirbeti. biggrin.gif Svarbu noras yra. thumbup.gif
Man si savaitgali kazko kojos nelabai nori klausyti doh.gif gal tai nuo karscio? g.gif Siandien is ryto ir buvo nelabai bet dabar kazkiek geriau. rolleyes.gif Gal nieko baisaus.
Atsakyti
Laikykis laikau uz tave spygas  smile.gif
Papildyta:
Sekmes biggrin.gif is bendru bobuciu pasaku girdejau, kad "daznumas"- mergaitei, o "reciau"(turiu omeny ne kiekviena diena)- berniukui. Tai patyriau savo kailiu, bet manau tai tik pasakos, lytis nuo vyro priklauso. g.gif

Iš tikrųjų nesvarbu kas bus, svarbu sveikas vabaliukas 4u.gif Žinoma, labiau gal ir mergytės norėčiau... blush2.gif Šiandien jau beveik vos nenusipirkom kelionės, bet.. pasimečiau ir nebežinau ką daryt.. paskambino MB ir pasakė, kad darbe kelis etatus panaikino, taip pat ir jam doh.gif tai dabar sėdžiu visa pasimetus ir nebežinau ką daryti verysad.gif Liks tik mano atlyginimas ir jo doktorantūros stipendija.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 12:35)
Sėkmės greičiau tapti  nestuke.gif  ir tureti kuo dziaugtis.  thumbup.gif
Papildyta:
Dar noreciau pasiguosti jog man nekokie rezultatai citologinio tepinelio. Pradejo visai blogeti ir gresia operacija.  verysad.gif

Ir aš kumštukus už Tave laikau stipriai stipriai suspaudus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 08 09, 16:41)
as noreciau pasidalint dziaugsmu 4u.gif  esiu mokytis,mane prieme nors negalesiu rasyt thumbup.gif  busiu ekonomiste,krizes laikais tai kaip tik smile.gif

Kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Aš baigiau ekonomiką ir magistrą finansus, tai jei reiks, rašyk drąsiai, gal kokios info reikės, lyg ir turiu išsisaugojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 10 rugpjūčio 2009 - 12:53
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 12:35)

Pirmoje eilėje nusiramink. Kokie tepinėlio tyrimai? Pas ką ir kada planuojiesi operuotis? Kuo greičiau operacija tuo geriau. Man konizacija buvo atlikta prieš du metus, nuo to laiko visi tyrimai geri.

Tik dabar kita bėda dar pilnai neatsistačius po eilinio IS paūmėjimo dariausi vėl citologinį tyrimą, nes 2 sav. bėgyje laukia operacija miomos. Tikiuosi, kad po operacijos vėl viskas bus gerai.

Miomą būtina operuotis, nes labai žemas hemoglobinas ir negali pradėti gydymo paskirtais interferonais. Pries savaitę buvo konsiliumas ir man vaistus paskyrė (deja negali jų dabar duoti dėl anemijos). Aišku visos tos operacijos daug nervų kainuoja, bet tikėkimės viskas bus gerai. smile.gif

Bus gerai ir jum, ir man. Ane? smile.gif Juk nepasiduosim biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Laikykis laikau uz tave spygas  smile.gif
Papildyta:

man kaip zirafai blush2.gif kol praeina per ilga kakla lotuliukas.gif as savo vyra per menesi kokias 4-5 dienas matydavau (daba dazniau) ta menesi kai pastojau- wub.gif 3 kartus. Tai pagal bobutes turejo buti berniukas lotuliukas.gif o turiu mergaite biggrin.gif Daug kas sako, kad mergytei reikia juvelyro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 08 10, 13:06)
Pirmoje eilėje nusiramink. Kokie tepinėlio tyrimai? Pas ką ir kada planuojiesi operuotis? Kuo greičiau operacija tuo geriau. Man konizacija buvo atlikta prieš du metus, nuo to laiko visi tyrimai geri.

Tik dabar kita bėda dar pilnai neatsistačius po eilinio IS paūmėjimo dariausi vėl citologinį tyrimą, nes 2 sav. bėgyje laukia operacija miomos. Tikiuosi, kad po operacijos vėl viskas bus gerai.

Miomą būtina operuotis, nes labai žemas hemoglobinas ir negali pradėti gydymo paskirtais interferonais. Pries savaitę buvo konsiliumas ir man vaistus paskyrė (deja negali jų dabar duoti dėl anemijos). Aišku visos tos operacijos daug nervų kainuoja, bet tikėkimės viskas bus gerai.  smile.gif

Bus gerai ir jum, ir man.  Ane? smile.gif Juk nepasiduosim  biggrin.gif  tongue.gif

Ačiū už palaikymą. 4u.gif Mano citologinis tyrimas buvo LSIL, dabar jau HSIL. Gydytojas Kauno Onkologiniam Skirpstūnas. Jis nori dar patempti iki spalio men o tada paziures koks tyrimas ir jei toks pat o nesugrįžo į LSIL tai ir operuos.
Atsakyti