Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 07 29, 11:06)
O mano ir anyta ir mociute vis klausineja na ar geriau gal jau pasveikai.  doh.gif  Ir vel nuo pradziu, tai jau pasakau kad geriau ir laiminos. O siaip tai daug zmoniu sulygina su pensininkes skleroze net ir jauni.  unsure.gif  O mes tokios grazios, jaunos ir visai su skleroze.  thumbup.gif

Tai va ir manęs 10 kartų paklausia ar pasveikau ir kada pasveiksiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 07 30, 13:54)
Jums gerai, o as va darbe sedziu ir šuntu  cool.gif Gal ištversiu dienele su tokiu karščiu.  g.gif 
Bet va dziugina tai kad jau ryt penktadienis o po to savaitgalis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Eri-ka aš su tavim kartu darbe sedėsiu drinks_cheers.gif Mano šią ir kitą savaitę darbo grafikas nelabai džiuginantis... šią iki 17:40 val. darbe ir dar šeštadienį, o kitą iki 18:30 val. doh.gif bet atostogos neužkalnų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 30, 15:59)
Tai va ir manęs 10 kartų paklausia ar pasveikau ir kada pasveiksiu... 4u.gif

kad neklausinetu, tai iskart pasakau kad pas mane letine, neisgydoma. Bet tada prasideda: o gal gydosi, gal pastangu mazai dedi, 21 amziaus medicina visagale, ir t.t...
Atsakyti

Eri-ka aš su tavim kartu darbe sedėsiu drinks_cheers.gif Mano šią ir kitą savaitę darbo grafikas nelabai džiuginantis... šią iki 17:40 val. darbe ir dar šeštadienį, o kitą iki 18:30 val. doh.gif bet atostogos neužkalnų thumbup.gif
[/quote]
O as jau po 2 metu atostogu grizau i darba tad ilgai ir nuobodziai teks dirbti ir dirbti. bigsmile.gif O atostogu planuojuos imti ant Kaledu kad nereiktu savo gimtadienio daryti darbe ir tureti dideliu islaidu, nes jau 30 ant nosies. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 07 30, 17:24)
kad neklausinetu, tai iskart pasakau kad pas mane letine, neisgydoma. Bet tada prasideda: o gal gydosi, gal pastangu mazai dedi, 21 amziaus medicina visagale, ir t.t...

Uzjauciu, zinau ka tai reiskiair kaip sunku isaiskint. cool.gif
Atsakyti
Viskas mergaitės, jau nebegaliu išsėdėti darbe.... doh.gif liko dar dvi valandos...reikia atostogų, nes viskas nebemiela daros... verysad.gif
Atsakyti
nors nedirbu, bet stogas važiuoja. Nuo 17 d. i Palangą jau nusiteikiau lėkti. Ir visiškai nesvarbu kad niekas kartu nevažiuos. Vyras dirba, mama dirba, važiuosim dviese su mažiuke. rolleyes.gif
Atsakyti
oi kaip pavydziu Melete smile.gif Buvau karta siemet prie juros ir dar labai noriu..gal pavyks kaip nors rugpjucio pabaigoj istrukt? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip jau esu buvusi siemet prie juros, bet tik 3dieneles. Kazkaip dar norisi. ax.gif O man rugpjučio 17d reiks vykt i Klaipeda nes vaistai baiginejasi, tai prie to pacio isleksiu 15d nes bus sestadienis, pabusiu ir prie juros ir pas gydytoja nueisiu vaistuku. bigsmile.gif Tai smagu bus... thumbup.gif

O jums taip nebuvo, kad vaistininkai israsinedami vaistus - ampules kazkaip neapskaiciuoja dienas? Nes man net ne i galva kad reik pries tai paciai pasiskaiciuot iki kada, o kai reikia ju pritrukau tai dienai. Pagal komp.pasa man turi uztekti iki 17d o kai pati pasiskaiciuoju tai turejo iki 12d tik uztekt. O vartoju copaxone ir leistis kasdien. doh.gif Gerai kad is anksciau kai bijodavau leistis praleidau tai dabar rezervo turejau ir teks visas sunaudoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 04, 11:48)
Sveikos, as taip jau esu buvusi siemet prie juros, bet tik 3dieneles. Kazkaip dar norisi.  ax.gif  O man rugpjučio 17d reiks vykt i Klaipeda nes vaistai baiginejasi, tai prie to pacio isleksiu 15d nes bus sestadienis,  pabusiu ir prie juros ir pas gydytoja nueisiu vaistuku.  bigsmile.gif  Tai smagu bus...  thumbup.gif

O jums taip nebuvo, kad vaistininkai israsinedami vaistus - ampules kazkaip neapskaiciuoja dienas? Nes man net ne i galva kad reik pries tai paciai pasiskaiciuot iki kada, o kai reikia ju pritrukau tai dienai. Pagal komp.pasa man turi uztekti iki 17d o kai pati pasiskaiciuoju tai turejo iki 12d tik uztekt. O vartoju copaxone ir leistis kasdien.  doh.gif Gerai kad is anksciau kai bijodavau leistis praleidau tai dabar rezervo turejau ir teks visas sunaudoti.  unsure.gif

tokias klaidas turi istaisyti toje pacioje vaistineje, kurioje pasiimate vaistus, ir butu gerai, jog ir ta pati vaistininke ta klaida istaisytu. karta man tai buvo, tai mielai istaiso tokias klaidas, nes ne mes cia kaltos ax.gif
Atsakyti
man prednizolona atsimenu vaistineje skaiciavo biggrin.gif niekaip negalejo suskaiciuoti kiek jo skirti 10 dienu. Finale atsidariusi vaistus pradejo delioti kruvytem 10-10, 10- 9, 9-9, ir t.t...paskui subere vaistus atgal ir man kisa lotuliukas.gif Pareikalavau naujo buteliuko cool.gif
Atsakyti
http://ugnine.webs.com/

manau kad mūsų yra labai daug g.gif ir jei mes paaukotume visos po kelis litus , tai būtų kaip lietaus lašeliai į ištroškusia žemę, laukiami ir reikalingi. o kartais lietus būna laaaaaaaaaabai smarkus , tiesiog liūtis thumbup.gif
jei galit perkelkit į kitus forumus kuriuose lankotės dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 04, 12:48)
Sveikos, as taip jau esu buvusi siemet prie juros, bet tik 3dieneles. Kazkaip dar norisi.  ax.gif  O man rugpjučio 17d reiks vykt i Klaipeda nes vaistai baiginejasi, tai prie to pacio isleksiu 15d nes bus sestadienis,  pabusiu ir prie juros ir pas gydytoja nueisiu vaistuku.  bigsmile.gif  Tai smagu bus...  thumbup.gif

O jums taip nebuvo, kad vaistininkai israsinedami vaistus - ampules kazkaip neapskaiciuoja dienas? Nes man net ne i galva kad reik pries tai paciai pasiskaiciuot iki kada, o kai reikia ju pritrukau tai dienai. Pagal komp.pasa man turi uztekti iki 17d o kai pati pasiskaiciuoju tai turejo iki 12d tik uztekt. O vartoju copaxone ir leistis kasdien.  doh.gif Gerai kad is anksciau kai bijodavau leistis praleidau tai dabar rezervo turejau ir teks visas sunaudoti.  unsure.gif

Man kažkaip dar neteko susidurti su tuo, kad pritrūktų, visada gerai paskaičiuoja KMU vaistinėj 4u.gif Bet jau apsiprendžiau, man taip pat baigias 17 d., nebesitesiu, kelionei turiu iš aš dar rezervo kelioms dienoms, planuosim vaikelį nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 07 rugpjūčio 2009 - 11:20
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 07, 11:19)
Man kažkaip dar neteko susidurti su tuo, kad pritrūktų, visada gerai paskaičiuoja KMU vaistinėj 4u.gif  Bet jau apsiprendžiau, man taip pat baigias 17 d., nebesitesiu, kelionei turiu iš aš dar rezervo kelioms dienoms, planuosim vaikelį nestuke.gif

Sėkmės greičiau tapti nestuke.gif ir tureti kuo dziaugtis. thumbup.gif
Papildyta:
Dar noreciau pasiguosti jog man nekokie rezultatai citologinio tepinelio. Pradejo visai blogeti ir gresia operacija. verysad.gif
Atsakyti