QUOTE(Talli @ 2009 07 28, 17:07)
tai mano anyta, nors ji nezino apie mano liga, bet viena karta kaizkaip issetine skleroze sulygino su elzhaimeriu, sake cia panasu labai
Gaila kad zmones neapsisviete, kol ju tai neliecia , kiti siaip domisi, daug skaito....., tai rodo zmogaus isprusimo busena
o jei nzn tai ir nesakyciau, nes anyta gali nenoreti to suprasti, o ateis laikas reikes suzinos.
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 07 27, 14:04)
Sveikos, man taip pat su akim kazkas ne taip. Uzeina raibsta, uzeina skauda, o dabar ne tik tai bet ir atsitupti bei pasilenkti negaliu, nes kai atsistoju iskart reik laikytis nes galva susisuka ir atrodo nukrisiu ir bloga pasidaro.
O blogiausia kad as alergiska neurorubinui.
Ir net nzn kaip sau padeti nuo visos tos nemalonios busenos. O i darba eiti reik nes katik grizau is po vaiko auginimo.
Jei neurorubinui alergiska, ir ziauriai vargina tas svaigimas siulyciau lengva homona dexametazona, man padeda jei reikia. 5-7 ampules po 1 mg i para, bet kaip taip karsta gali buti vistiek blogiau.
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 27, 15:39)
mano 2 metu duktereciai nusate kelio artrita... jis pavojingas tuom, kad gali isplisti i visus sanarius... vadinasi gali ir nevaikscioti
taip kd cia ne nuo amziaus tas artritas priklauso
merginos o jus su IS deginates saulej? as praeita savaite buvau pajury, tai truputi saulej nusvilau ir jauciau rytais kaip pabundu su nutirpusia ranka
Kai bunu daug laiko ant saules, nesijauciu labai gerai, nebent tik daug daug vandens.Stengiuosi nepiknaudziauti.