Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2009 07 22, 10:10)
o jums mergaites yra buve, kad kaistu kojos viduje, neilgai ir nedideliam plote pasidaro taip silta silta g.gif

man rankai buna. Bet is pradziu kaista, ir iskart pradeda salt. Idomus jausmas. O geriausiai kai nieztet pradedavo doh.gif Kasaisi, ir niekaip negali pasikasyti nes atrodo kad ta niezulio vieta pabega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 23, 09:50)
man rankai buna. Bet is pradziu kaista, ir iskart pradeda salt. Idomus jausmas. O geriausiai kai nieztet pradedavo doh.gif  Kasaisi, ir niekaip negali pasikasyti nes atrodo kad ta niezulio vieta pabega lotuliukas.gif

bet man greit praejo, bet is tiesu, idomus jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 07 20, 15:46)
Ar jums skauda kada tinsta?Man labai net nezinau ka jau leisti, bandziau Movali? g.gif

Skauda pati sąnarį ir odą tempia, tai kartais ir skauda, bet dažniausiai kai liečiu doh.gif šiandien jau vėl atsigauna. MB nupirko Dirvinių asiūklių žolės arbatos, šiek tiek geriau, jau koja normaliai lankstau apačioj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 07 20, 16:01)
o man pradejo skaudet prie kojos didziojo pirsto kauliuka, kartais net patinsta, parausta..nuejau i poliklinika- ir ka- artritas.... schmoll.gif taigi as dar ne sena bobute.... doh.gif

tai ir man manau kažkas panašaus doh.gif stosiu į bobučių klubą tuoj hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 23, 14:37)
Skauda pati sąnarį ir odą tempia, tai kartais ir skauda, bet dažniausiai kai liečiu doh.gif  šiandien jau vėl atsigauna. MB nupirko Dirvinių asiūklių žolės arbatos, šiek tiek geriau, jau koja normaliai lankstau apačioj 4u.gif
Papildyta:
tai ir man manau kažkas panašaus doh.gif  stosiu į bobučių klubą tuoj  hihihi.gif

Sveikos mergytes 4u.gif
o kokiu nors kompresu, itrinimu nebandei darytis?

Man lyg ir akis skaudet pradeda. Darosi sunku jas vartyti verysad.gif Kaip man visa tai nusibodo doh.gif reiks vel ant adatos su Neurorubinu sesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 26, 00:24)
Sveikos mergytes 4u.gif

Man lyg ir akis skaudet pradeda. Darosi sunku jas vartyti verysad.gif Kaip man visa tai nusibodo doh.gif  reiks vel ant adatos su Neurorubinu sesti doh.gif

Bandžiau visko doh.gif kai tik savaitgalis viskas ok, tik į darbą ateinu ir atrodo akyse sutinsta... bandysiu ir aš neurorubina pasileisti 4u.gif Melete sveik drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 25, 23:24)
Sveikos mergytes 4u.gif

Man lyg ir akis skaudet pradeda. Darosi sunku jas vartyti verysad.gif Kaip man visa tai nusibodo doh.gif  reiks vel ant adatos su Neurorubinu sesti doh.gif

Sveikos, man taip pat su akim kazkas ne taip. Uzeina raibsta, uzeina skauda, o dabar ne tik tai bet ir atsitupti bei pasilenkti negaliu, nes kai atsistoju iskart reik laikytis nes galva susisuka ir atrodo nukrisiu ir bloga pasidaro. doh.gif O blogiausia kad as alergiska neurorubinui. unsure.gif Ir net nzn kaip sau padeti nuo visos tos nemalonios busenos. O i darba eiti reik nes katik grizau is po vaiko auginimo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 07 20, 16:01)
o man pradejo skaudet prie kojos didziojo pirsto kauliuka, kartais net patinsta, parausta..nuejau i poliklinika- ir ka- artritas.... schmoll.gif taigi as dar ne sena bobute.... doh.gif

mano 2 metu duktereciai nusate kelio artrita... jis pavojingas tuom, kad gali isplisti i visus sanarius... vadinasi gali ir nevaikscioti sad.gif taip kd cia ne nuo amziaus tas artritas priklauso sad.gif
merginos o jus su IS deginates saulej? as praeita savaite buvau pajury, tai truputi saulej nusvilau ir jauciau rytais kaip pabundu su nutirpusia ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 07 27, 13:04)
Sveikos, man taip pat su akim kazkas ne taip. Uzeina raibsta, uzeina skauda, o dabar ne tik tai bet ir atsitupti bei pasilenkti negaliu, nes kai atsistoju iskart reik laikytis nes galva susisuka ir atrodo nukrisiu ir bloga pasidaro.  doh.gif  O blogiausia kad as alergiska neurorubinui.  unsure.gif  Ir net nzn kaip sau padeti nuo visos tos nemalonios busenos. O i darba eiti reik nes katik grizau is po vaiko auginimo.  verysad.gif

as ir patupejus ar pasedejus staigiau atsistoju, tai iskart galva apsisuka. Va sitas dalykas kaip erzina tai net nemoku apsakyti. Tavo sunus uz mano mergaite 3 dienom vyresnis. Maniske 05.11 gime ax.gif

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 27, 14:39)
mano 2 metu duktereciai nusate kelio artrita... jis pavojingas tuom, kad gali isplisti i visus sanarius... vadinasi gali ir nevaikscioti sad.gif taip kd cia ne nuo amziaus tas artritas priklauso sad.gif
merginos o jus su IS deginates saulej? as praeita savaite buvau pajury, tai truputi saulej nusvilau ir jauciau rytais kaip pabundu su nutirpusia ranka  doh.gif

gal nepatogiai laikai? Man nuo nepatogios padeties nutirpsta. Su tuo tirpimu nera nieko bendra. O del deginimosi- anksciau ir saule, ir soliariumas; ir nieko. Dabar tik ant saules bunu. Gal kita savaite prie juros sausim. Tai tada pagulinesiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 26, 14:22)
Bandžiau visko doh.gif  kai tik savaitgalis viskas ok, tik į darbą ateinu ir atrodo akyse sutinsta... bandysiu ir aš neurorubina pasileisti 4u.gif  Melete sveik  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif tu ir pasistiprink truputuka su vitaminais. O gal avalyne kokia netinkama?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 27, 20:53)

gal nepatogiai laikai? Man nuo nepatogios padeties nutirpsta. Su tuo tirpimu nera nieko bendra. O del deginimosi- anksciau ir saule, ir soliariumas; ir nieko. Dabar tik ant saules bunu. Gal kita savaite prie juros sausim. Tai tada pagulinesiu rolleyes.gif

nu man kai IS diagnozavo, tai nuo kaires rankos tirpimas ir prasidejo... kai nepatogiai paguli, kelios minutes ir praeina, o cia rytais stipriai jauciasi, diena truputi atslugsta, bet nepraeina...
Atsakyti
[quote=Meletė,2009 07 27, 19:53]
as ir patupejus ar pasedejus staigiau atsistoju, tai iskart galva apsisuka. Va sitas dalykas kaip erzina tai net nemoku apsakyti. Tavo sunus uz mano mergaite 3 dienom vyresnis. Maniske 05.11 gime ax.gif
na tai galesim suporuoti. biggrin.gif O sauleje tai deginausi jau sia vasara net pora kartu ir nusvylau ir nusilupau, tik va leidziamos vietos paraude buvo bet praejo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 27, 14:39)
merginos o jus su IS deginates saulej? as praeita savaite buvau pajury, tai truputi saulej nusvilau ir jauciau rytais kaip pabundu su nutirpusia ranka  doh.gif

as irgi sia vasara deginausi,bet naudojau visokius kremus pries ir po deginimosi thumbup.gif tai ir stipriai nenusvylau smile.gif prie juros buvom kaip tik ta karsta savaite 4u.gif
vakar buvau vaistu santariskese,laukiaiu dvi valandas doh.gif snekejau su dviem moteriskem irgi su IS.viena tai viskuo nepatenkinta,viskas jai blogai,nieko nepadeda,tik zoleles geria.o kita susirgo 58metu!!!atrodo puikiai thumbup.gif dar i darba ruosiasi smile.gif pirma karta taip buvo kad iejau,paklause kaip jauciuosi,israse vaistu ir viso gero,nieko netikrino schmoll.gif

Atsakyti
[quote=Eri-ka,2009 07 28, 07:59]
[quote=Meletė,2009 07 27, 19:53]
na tai galesim suporuoti. biggrin.gif O sauleje tai deginausi jau sia vasara net pora kartu ir nusvylau ir nusilupau, tik va leidziamos vietos paraude buvo bet praejo. rolleyes.gif
[/quote]
aisku. Man vaistu neduoda, tai ikyriai ju ir neprasau ax.gif

[quote=simpatica,2009 07 28, 09:38]
vakar buvau vaistu santariskese,laukiaiu dvi valandas doh.gif snekejau su dviem moteriskem irgi su IS.viena tai viskuo nepatenkinta,viskas jai blogai,nieko nepadeda,tik zoleles geria.
[/quote]
jei viskuom nepatenkinta, tai greitai ir susibaigs.
Atsakyti