Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 11, 09:00)
Taip kaip aš tinstančių kojų... verysad.gif  bet šiandien kojytės plonutės, gražios  4u.gif

o gal skysčių tau per daug? Ar grynai prie sąnarių tinsta?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 07 10, 18:16)
Gal galetumet  i cia parasyt, manau visoms butu idomu kaip ten ta vakcinacija, arba parasykit man i az, labai prasau ax.gif

gal tikrai eglema galetum pasidalinti patirtimi, jei ka daret su vakcina ax.gif labai jau knieti suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 07 11, 19:03)
gal tikrai eglema galetum pasidalinti patirtimi, jei ka daret su vakcina ax.gif labai jau knieti suzinoti  rolleyes.gif

Laba , laba sias dienas nelabai buvau prisijungus, tai neatsakinejau ir nerasiau.Ziauriai skauda kojos gal oras durnas kaltas plius aisku musu dovanele.
Nelabai noriu apie tai garsiai kalbeti nors nuo siu metu liepos labai viskas oficialu. Arba man i az parasykit atsakysiu visoms jau kazka labai konkretaus.
O siaip vakcina daroma is asmens kraujo, geriausia paimti paumejimo laikotarpiu.iseina nuo 2- 12 vakcinu ,kiekvienam individualiai. Kaina kokia dabar tiksli tikrai nzn, bet siaip keli tukstanciai litu.
Salutiniu poveikiu nera, reikia laiko ir kantrybes iskart viskas neiseina.IS stadija turetu buti kad ir recidyvuojanti, bet vaikscioti kazkiek ir galeti kazkiek kazka reikia. g.gif .Svarbu tiketi ka darai ir kuo maziau stresiuku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 11, 09:35)
o gal skysčių tau per daug? Ar grynai prie sąnarių tinsta?

Sutinsta būtent per pačius sąnarius apačioje, tada ir visa pėda nuo to, bet labiausiai sąnarys baisiai atrodo, bet tfu tfu visą savaitgalį kojos gražios thumbup.gif pastebėjau, kad kai būnu darbe tai ir tinsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 12 liepos 2009 - 17:39
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 12, 19:38)
Sutinsta būtent per pačius sąnarius apačioje, tada ir visa pėda nuo to, bet labiausiai sąnarys baisiai atrodo, bet tfu tfu visą savaitgalį kojos gražios  thumbup.gif pastebėjau, kad kai būnu darbe tai ir tinsta  doh.gif

Ar jums skauda kada tinsta?Man labai net nezinau ka jau leisti, bandziau Movali? g.gif
Atsakyti
o man pradejo skaudet prie kojos didziojo pirsto kauliuka, kartais net patinsta, parausta..nuejau i poliklinika- ir ka- artritas.... schmoll.gif taigi as dar ne sena bobute.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 07 20, 17:01)
o man pradejo skaudet prie kojos didziojo pirsto kauliuka, kartais net patinsta, parausta..nuejau i poliklinika- ir ka- artritas.... schmoll.gif taigi as dar ne sena bobute.... doh.gif

dabar jau artritai kuo jaunesnem buna kiek girdziu aplinkui. g.gif
Atsakyti
o jums mergaites yra buve, kad kaistu kojos viduje, neilgai ir nedideliam plote pasidaro taip silta silta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 07 22, 09:10)
o jums mergaites yra buve, kad kaistu kojos viduje, neilgai ir nedideliam plote pasidaro taip silta silta g.gif

Laba, buna man taip tik ranku pirstams ir koks nemalonus jausmas. g.gif Atrodo lyg ta vieta ugnis degintu tai pradedu trinti, masazuoti ir praeina. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 07 22, 11:48)
Laba, buna man taip tik ranku pirstams ir koks nemalonus jausmas.  g.gif  Atrodo lyg ta vieta ugnis degintu tai pradedu trinti, masazuoti ir praeina.  rolleyes.gif

man tik dabar uzejo, gal pora dienu taip, bet nepastoviais, uzeina ir greitai praeina. o kazin nuo ko cia taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 07 22, 10:10)

man taip buna kai tirpimai ateina.ryte atsikeli,koja uztirpusi ir taip jau degina is vidaus,kelnes negali nesiot,po kaldra miegot negalejau.trunka gal 3dienas.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 07 22, 12:39)
man taip buna kai tirpimai ateina.ryte atsikeli,koja uztirpusi ir taip jau degina is vidaus,kelnes negali nesiot,po kaldra miegot negalejau.trunka gal 3dienas.

man tai gal kokias 5 minutes ir praeina, tada kitoja vietoje, arba ten pat, bet tik po kurio laiko blush2.gif
Atsakyti