Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 07 07, 20:55)
mergaites,pamirsau paklausti: ar buvo kuriai kad isbertu delnus? isberia, nusikasau, po to uzgyja, ir veliau vel nuo pradziu. Odos dr nesupranta kame reikalas,man kartojas jau kokie 6- 7 metai. Kol laukiausi buvo gerai. Dabar vel.

man budavo berimai bet ranku, ne delnu, tai gydytojai dermatologai vis dermatitus paisydavo, bet as manau, kad tie berimai man jau nuo avonexo buvo, nes uzeidavo kas kokius 3-4 menesius, bet dabar nebuvo dar ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
man kazkas buvo minejes nervine egzema. Bet kazkada kai tyre sake kad jos nera. Kita vertus,as ir per nestuma nebuvau rami- o nebuvo. Darviena varianta masciau,ir jis tiketinas- masinos vairas. Nes grynai ta vieta kuri su vairu daugiausia lieciasi. O kita ranka: bevardis pirstas vos auksciau ziedo. I ten pavaru svirtis remiasi. Finale nieko nesuprantu, tepu Flucinaru kai niezti, nuo jo oda dar labiau ploneja, ir s....gaunas cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, senokai neberasiau.... noreciau kreiptis i eglema. Jei gerai pamenu, jus planavote isbandyti vakcinacija Imunolitoje. Ar pabandete? Ir jei taip, tai kaip sekesi? Gal pasakytumete, kokia kaina ( galite man i Az parasyti )... Is anksto dekoju....
Ir dar klausimeli turiu, ar kuri nors is jusu vaistu leidimo vietose jauciate skausma? Jei taip, gal galite patarti, kaip su tuo kovoti? Vyrui jau kelintas menuo skauda kojas, nors ten Rebif'o nebeleidziame.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 07, 21:55)
mergaites,pamirsau paklausti: ar buvo kuriai kad isbertu delnus? isberia, nusikasau, po to uzgyja, ir veliau vel nuo pradziu. Odos dr nesupranta kame reikalas,man kartojas jau kokie 6- 7 metai. Kol laukiausi buvo gerai. Dabar vel.

Gal tau kažkas sualergizuoja? g.gif nesi kam nors alergiška? man būna kartais nuo apelsinų ir braškių, bet matyt kai per daug. bet man išorinėj daly, ne delniukus

O šiaip sako jei niežti delną kairį - pinigų gausi, dešinį - sveikinsies hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Ir dar klausimeli turiu, ar kuri nors is jusu vaistu leidimo vietose jauciate skausma? Jei taip, gal galite patarti, kaip su tuo kovoti? Vyrui jau kelintas menuo skauda kojas, nors ten Rebif'o nebeleidziame.
[/quote]

as kaip leisdavausi rebifa, kazkaip nejauciau skausmo didelio leidziantis, gal po leidimo daugiau skaudedavo, bet iki kito leidimo praeidavo....man sesute minejo apie kazkoki tepala, kuri galima pasitepti, bet vel nepamenu ar pries ar po, ir pavadinimo neuzsirasiau, sake, kad jis padetu numalsinti skausma....nebent vaistine ka pasiulitu...
Atsakyti
Aciu Saaulute, pasakiau vyrui, kad kai eis pas gydytoja nepamirstu paklausti wink.gif Ach, tie vyrai, kai tik nueina manasis pas gyd. Kizlaitiene tai viska pamirsta ir baimes biggrin.gif. Viena karta net rasteli buvau surasius, bet ir ta pamirso ir kisenes issiimt biggrin.gif
Atsakyti
formica, su vyrais cia naturalus-normalus dalykas biggrin.gif kol neparodysi ar uz juos nepasakysi, tol tvarkos nebus smile.gif mane vyras del to ir vadina savo vadybininke, viska susakau, sureguliuoju ir tt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 08, 17:56)
Gal tau kažkas sualergizuoja? g.gif  nesi kam nors alergiška? man būna kartais nuo apelsinų ir braškių, bet matyt kai per daug. bet man išorinėj daly, ne delniukus

O šiaip sako jei niežti delną kairį - pinigų gausi, dešinį - sveikinsies  hihihi.gif  flirt.gif

visalaik griztu prie vairo ir pavaru perjungejo. Zinai, kavianskas vairavimo stilius lotuliukas.gif
O siaip, nemalonus tas nieztejimas jau. Nebenoriu nei pinigu, nei sveikintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 07 08, 15:49)
Sveikos, merginos, senokai neberasiau.... noreciau kreiptis i eglema. Jei gerai pamenu, jus planavote isbandyti vakcinacija Imunolitoje. Ar pabandete? Ir jei taip, tai kaip sekesi? Gal pasakytumete, kokia kaina ( galite man i Az parasyti )... Is anksto dekoju....

Sorry tik dabar pamaciauir issiunciau i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 07 09, 15:20)
Sorry tik dabar pamaciauir issiunciau i AZ bigsmile.gif

Gal galetumet i cia parasyt, manau visoms butu idomu kaip ten ta vakcinacija, arba parasykit man i az, labai prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 07 10, 18:16)
Gal galetumet  i cia parasyt, manau visoms butu idomu kaip ten ta vakcinacija, arba parasykit man i az, labai prasau ax.gif

o kokia cia vakcinacija g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 09, 09:54)
visalaik griztu prie vairo ir pavaru perjungejo. Zinai, kavianskas vairavimo stilius lotuliukas.gif
O siaip, nemalonus tas nieztejimas jau. Nebenoriu nei pinigu, nei sveikintis lotuliukas.gif

Taip kaip aš tinstančių kojų... verysad.gif bet šiandien kojytės plonutės, gražios 4u.gif
Atsakyti