Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 04, 21:42)
Pradžioj taip jos gailėjau, dar naujas mašiniukas, su salono garantiniu... doh.gif ... bet svarbiausia mes visi..  iš to streso namo važiuodama net nulūžau mašinoj.. hihihi.gif

nu mano ne salonine, bet labai myliu ji uz didele ir stipria "sirdele" Kebulas supus, bet variklis neuzmusamas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 04, 22:15)
nu mano ne salonine, bet labai myliu ji uz didele ir stipria "sirdele" Kebulas supus, bet variklis neuzmusamas bus biggrin.gif

Tai mes ne tiesiai iš salono, bet iš firmos, na taip pasisekė su pirkiniu, jai kaip tik sueis 4 metukai už kelių dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 05, 10:24)
Tai mes ne tiesiai iš salono, bet iš firmos, na taip pasisekė su pirkiniu, jai kaip tik sueis 4 metukai už kelių dienų 4u.gif

Nukrypstant nuo temos: o tu turi grupe g.gif jei taip tai kiek procentu ax.gif Turiu 50, ir nezinau ka su jais veikti, isskyrus tai kad 20 savaitiniu valandu dirbt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 05, 16:20)
Nukrypstant nuo temos: o tu turi grupe g.gif  jei taip tai kiek procentu ax.gif  Turiu 50, ir nezinau ka su jais veikti, isskyrus tai kad 20 savaitiniu valandu dirbt g.gif

neturiu, kažkaip niekas nesiūlė, tai ir neprašiau blush2.gif kadangi man neblogėja, kažkaip net apie tai nepagalvojau g.gif nors sako, kad sergantiems IS, beveik visiems turėtų duoti.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 05, 21:43)
neturiu, kažkaip niekas nesiūlė, tai ir neprašiau blush2.gif  kadangi man neblogėja, kažkaip net apie tai nepagalvojau g.gif  nors sako, kad sergantiems IS, beveik visiems turėtų duoti.

kad duoda tai ir dariausi. Mano vidaus daktaras pasiūlė tvarkytis,iš pradžių laužiausi, bet pamaniau jei duoda, reikia imti biggrin.gif .Gerai gavos. Ir mano dekretiniai pinigai, ir grupę susitvarkiau. Dabar ramia sąžine trečius metus namie tupiu, nes dukrą į darželį leisiu tik kitą pavasarį. Patiko namie sėdėti, nors dirbau iki paskutinės dienos, ir pirmą pusmetį su vaiku ofise tupėjau. Dabar jau net nenoriu apie darbą pagalvoti. Nervai pačiuožę, gerklę kam nors perkąsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 05, 16:20)
Nukrypstant nuo temos: o tu turi grupe g.gif  jei taip tai kiek procentu ax.gif  Turiu 50, ir nezinau ka su jais veikti, isskyrus tai kad 20 savaitiniu valandu dirbt g.gif

na prailgintas atostogas dar duoda uz grupe smile.gif vietoj 28 dienu priklauso 35 smile.gif pasalpa duoda, o del tu darbo valandu... kazin ar darbdaviams tas patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 06, 21:42)
na prailgintas atostogas dar duoda uz grupe smile.gif vietoj 28 dienu priklauso 35 smile.gif pasalpa duoda, o del tu darbo valandu... kazin ar darbdaviams tas patiks smile.gif

Tai net visą savaitę galima ilgiau ilsėtis thumbup.gif kaip norėčiau, net silpna pasidarė nuo minties, kad tiek atostogų gaučiau... bet dėja, neturiu grupės, gal kai planuosiu eiti į dekretines reikės rimtai tuo užsiimti.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 07 06, 02:12)
kad duoda tai ir dariausi. Mano vidaus daktaras pasiūlė tvarkytis,iš pradžių laužiausi, bet pamaniau jei duoda, reikia imti biggrin.gif .Gerai gavos. Ir mano dekretiniai pinigai, ir grupę susitvarkiau. Dabar ramia sąžine trečius metus namie tupiu, nes dukrą į darželį leisiu tik kitą pavasarį. Patiko namie sėdėti, nors dirbau iki paskutinės dienos, ir pirmą pusmetį su vaiku ofise tupėjau. Dabar jau net nenoriu apie darbą pagalvoti. Nervai pačiuožę, gerklę kam nors perkąsiu biggrin.gif

o aš kiekvieną dieną vis labiau galvoju, kad tuoj sprogsiu darbe, nes kai krizė, tai ir ariam kaip už tris..o "ačiū" nesulauksi...nebent "ačiū" bus tavo darbo vieta..
ir aš laaaabai noriu kokią kukutę auginti namučiuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 06 liepos 2009 - 22:02
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 06, 23:01)
ir aš laaaabai noriu kokią kukutę auginti namučiuose  wub.gif

tai ir nestabdyk ax.gif Ryžkitės su vyru šiam bendram projektui, ir IS baisi nebeatrodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 07, 09:00)
tai ir nestabdyk ax.gif  Ryžkitės su vyru šiam bendram projektui, ir IS baisi nebeatrodys biggrin.gif

Jau beveik ir pasiryžau mirksiukas.gif rugpjūtį eisiu pas gydytoją ir greičiausiai nutrauksiu visus vaistukus, nes vabalo laaabai didelis noras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 07, 12:26)
Jau beveik ir pasiryžau  mirksiukas.gif  rugpjūtį eisiu pas gydytoją ir greičiausiai nutrauksiu visus vaistukus, nes vabalo laaabai didelis noras 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reikalas tas,kad paskui nuo kiekvienos smulkmenos nustoji krupcioti. Viska nurasai nuovargiui, o ne ligai. ax.gif
Atsakyti
mergaites,pamirsau paklausti: ar buvo kuriai kad isbertu delnus? isberia, nusikasau, po to uzgyja, ir veliau vel nuo pradziu. Odos dr nesupranta kame reikalas,man kartojas jau kokie 6- 7 metai. Kol laukiausi buvo gerai. Dabar vel.
Atsakyti
[quote=Meletė,2009 07 07, 21:55]
mergaites,pamirsau paklausti: ar buvo kuriai kad isbertu delnus? isberia, nusikasau, po to uzgyja, ir veliau vel nuo pradziu. Odos dr nesupranta kame reikalas,man kartojas jau kokie 6- 7 metai. Kol laukiausi buvo gerai. Dabar vel.
[/quot

Mano delnu niekada neberdavo, gal berimai nesusije su IS?
Atsakyti