Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(saaulute @ 2009 07 02, 19:26)
noras1, apie tyrimus atliktus ar vaikai paveldejo liga, niekad neesu girdejus, bet ne vienas daktaras man irodinejo, kad liga tikrai nera paveldima, tiktais polinkis ja susirgti didesnis nei kitu, bet tai irgi nereiskia, kad tas polinkis bus paveldetas....

Ačiū, labai tokie žodžiai nuramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 02, 12:40)
mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  Nestumas ne liga, o IS ne priezastis... reikia tiketis geriausio  ax.gif  Pasidairykim aplink, visi mirsta nuo vezio...  unsure.gif  taip kad gyvenkim ir dziaukimes, o apie IS negalvokim smile.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , ir taip nezinia kiek kartu drinks_cheers.gif Jei visos sedesit ir saves gailesit, galvosit tik apie save,nieko doro nebus. Atsipalaiduokit. Nu buvo ataka, praejo... gyvenam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, o jus, kuri nors domejotes savo ranku linijom (chiromantija) ar astrologija siuo klausimu, t.y. sveikata, ir t.t.? vat pagal mano rankele, tai nieko gero nesimato (aisku, cia mano mokslas lotuliukas.gif ) bet esu uzsirasius pas astrologa, tai labai idomu ar jie ka nors mato ir pasako del busimos sveikatos, nes tiek rebusu siuo gyvenimo laikotarpiu sprendziu ir, aisku, IS visai ne i tema man butu rolleyes.gif todel ji nustumta i paskutini plana ir keliausiu pas astrologa geresniu naujienu, tikiuos, isklausyt wub.gif
P.S. kai grysiu papasakosiu ar verta (po 07.08)
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 02, 20:54)
Mergytes, o jus, kuri nors domejotes savo ranku linijom (chiromantija) ar astrologija siuo klausimu, t.y. sveikata, ir t.t.? vat pagal mano rankele, tai nieko gero nesimato (aisku, cia mano mokslas  lotuliukas.gif ) bet esu uzsirasius pas astrologa, tai labai idomu ar jie ka nors mato ir pasako del busimos sveikatos, nes tiek rebusu siuo gyvenimo laikotarpiu sprendziu ir, aisku, IS visai ne i tema man butu  rolleyes.gif  todel ji nustumta i paskutini plana ir keliausiu pas astrologa geresniu naujienu, tikiuos, isklausyt  wub.gif
P.S.  kai grysiu papasakosiu ar verta (po 07.08)

Lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 02, 20:54)
Mergytes, o jus, kuri nors domejotes savo ranku linijom (chiromantija) ar astrologija siuo klausimu, t.y. sveikata, ir t.t.? vat pagal mano rankele, tai nieko gero nesimato (aisku, cia mano mokslas  lotuliukas.gif ) bet esu uzsirasius pas astrologa, tai labai idomu ar jie ka nors mato ir pasako del busimos sveikatos, nes tiek rebusu siuo gyvenimo laikotarpiu sprendziu ir, aisku, IS visai ne i tema man butu  rolleyes.gif  todel ji nustumta i paskutini plana ir keliausiu pas astrologa geresniu naujienu, tikiuos, isklausyt  wub.gif
P.S.  kai grysiu papasakosiu ar verta (po 07.08)

niekada savo gyvenimui uz akiu neuzbeginesiu. Dar kokiu nesamoniu prisnekes,- stogas nuvaziuos... As palieku savieigai viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 03, 09:21)
niekada savo gyvenimui uz akiu neuzbeginesiu. Dar kokiu nesamoniu prisnekes,- stogas nuvaziuos...  As palieku savieigai viska biggrin.gif

pritariu jums visom keturio mirksiukas.gif thumbup.gif as irgi taip gyvenu, o ateityje kaip bus taip erai, juk vistiek nieko nepakeisim 4u.gif
Atsakyti
Visoms linkiu pacio geriausio ir smagiausio savaitgalio vacation4.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=noras1,2009 07 02, 19:03]
Del paveldimumo teiravausi , pries antra vaikeli , nes su pirmu dar nezinojau, tai sake man kad sergant abiem tikimybe paveldeti polinki ligai yra 0.06 proc.Tik polinki i liga , nes siaip si liga yra nepaveldima , o "uzdirbama" ax.gif
Papildyta:
Gero savaitgalio visoms, as svesiu brolio 30 m. manau bus smagu. ax.gif Vaikiukai bus priziureti, manau pailsesim biski. g.gif g.gif
Atsakyti
liudnas musu savaitgalis, musu tetis isvaziuoja siandien, kita savaite tik griz. Uztat uz poros savaiciu dvejos krikstynos laukia thumbup.gif Musu dukros, ir vyro brolio sunaus biggrin.gif
Skambino jau nebe mano daktare pasakyti kad man magnetas bus antradieni. O jis padarytas kovo menesi. Pikta as ant jos, bet kartu ir dziaugiuosi kad ji mane ant vitaminu laike. Kadangi truko epizodu- neskyre vaistu, o kad neskyre tai thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif kažkur skaičiau, kad paveldti šią ligą vaikui yra vos 0.098 proc. tikimybė, t.y. laaaaaaabaaaaai maža, galite būti ramios drinks_cheers.gif Nors pagal statistiką šia liga suserga 1 iš 1000 žmonių, tai nežinia kam tai teks.. schmoll.gif

Šiandien padarėm avariją Kėdainiuose, tai kurį laiką nenorėsiu ten išvis važiuoti doh.gif doh.gif doh.gif gerai, kad visi sveiki, mašinai nėra didelės labai žalos, džiaugiuos kad yra KASKO, tai ir finansiškai nenukentėsim.. tik teks kurį laiką be mašinos pagyventi, kol viską pakeis meistrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 04 liepos 2009 - 17:18
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 04, 18:16)
Šiandien padarėm avariją Kėdainiuose

console.gif svarbu visi sveiki. O ten- metalo gabalas. Noooooooooorrrrrrrsssssss... jei mano metalo gabalui kas nors atsitiktu mega_shok.gif cray.gif

Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 07 04, 19:21)
console.gif  svarbu visi sveiki. O ten- metalo gabalas. Noooooooooorrrrrrrsssssss... jei mano metalo gabalui kas nors atsitiktu mega_shok.gif  cray.gif

Pradžioj taip jos gailėjau, dar naujas mašiniukas, su salono garantiniu... doh.gif ... bet svarbiausia mes visi.. iš to streso namo važiuodama net nulūžau mašinoj.. hihihi.gif

O mano kojų sutinimą kai pamatė vaistininkė Megoj - tai klausė po kokios aš traumos.... unsure.gif sakiau, kad nieko kaip ir nebuvo, bet matyt greičiausiai sąnarių uždegimas.. davė tepaliuką ir nemisilio, bet šiandien kai susnervinau vėl "gražuolės", ypač viena.. kadangi teks imti laisvą dieną ir tvarkytis mašiniuko remonto reikalus, tai ir pas gydytoją šeimos pabandysiu nubėgti.
Atsakyti