Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Cirtute, ir vel Jus kazkur pradingot smile.gif Nes mane persekioja labai rupimas klausimukas smile.gif Skaiciau sena IS foruma, kur Jus rasete, kad su pirmu leliuku teko guleti kelis kart ligonineje, jei nepaslaptis kas nutiko ir ka jie jums dare, per kuriuos nestumo men teko paguleti?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 07 01, 01:50)
o jus sauluteje nors kiek deginates?siandien buvo tokia sauleta diena biggrin.gif  taip norisi pasivoliot prie ezero,pasidegint... blush2.gif gal jei nedaug ir nedaznai tai nieko tokio?

Ir deginuosiu kazkiek ir biski sauleje bunu.Visko su norma tik i soliariuma neinu. schmoll.gif
Atsakyti
O man kažkaip neteko dar pasideginti, buvau tik soliariume blush2.gif bet šiaip tuo nepiknaudžiauju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
oho kiek jusu cia daug doh.gif
Ir prirase nemazai smile.gif Buvau prie juros, super patiko, bet truputy neapskaiciavau as savo jegu..persikaitinau saulej, plius pati uz vairo-pervargau...tai dabar visa nekokia, bet gerai kad atostogos prasidejo, tai meginsiu pailset truputy...aisku jei pavyks, nes namie uzmasciau remonta, ir turiu pati viska reguliuot-ir medziagas pirkt, vezt, darbams vadovaut-zodziu tapau tokia bobvyre lotuliukas.gif tikiuosi atlaikysiu smile.gif
Atsakyti
o as gyvenu visiskai normalu gyvenima. Jei buciau pradejus save del ko nors ribot, galvojus kas bus jeigu bus, tai buciau uzsigrauzus ir visiska ligone pasidarius. O dabar liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 07 01, 13:07)
Cirtute, ir vel Jus kazkur pradingot smile.gif Nes mane persekioja labai rupimas klausimukas smile.gif  Skaiciau sena IS foruma, kur Jus rasete, kad su pirmu leliuku teko guleti kelis kart ligonineje, jei nepaslaptis kas nutiko ir ka jie jums dare, per kuriuos nestumo men teko paguleti?

Sveikos 4u.gif
Ligonineje gulejau del gresiancio persileidimo (antram menesyje) ir del gresiancio isankstinio gimdymo (apie 5 menesi) (bet pagimdziau 10 dienu veliau blush2.gif ) Su IS, manau, nieko bendro, plius pirmas nestumas, pirma panika unsure.gif . Realiai, siais laikais del tokiu dalyku niekas i ligonines nebeguldo, o tada, neva, magni lasino, gulejimo rezimas g.gif Su antru tiksliai zinojau savo diagnoze del IS, bet viskas Ok, jokiu baimiu, didelis noras ir viskas buvo super thumbup.gif
Viskas ir jums bus ok mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 01 liepos 2009 - 21:59
Aciu, Cirtute, uz palaikyma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 01, 21:46)
Sveikos  4u.gif 
Ligonineje gulejau del gresiancio persileidimo (antram menesyje) ir del gresiancio isankstinio gimdymo (apie 5 menesi) (bet pagimdziau 10 dienu veliau  blush2.gif ) Su IS, manau, nieko bendro, plius pirmas nestumas, pirma panika  unsure.gif .  Realiai, siais laikais del tokiu dalyku niekas i ligonines nebeguldo, o tada, neva, magni lasino, gulejimo rezimas  g.gif  Su antru tiksliai zinojau savo diagnoze del IS, bet viskas Ok, jokiu baimiu, didelis noras ir viskas buvo super  thumbup.gif
Viskas ir jums bus ok  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Nestumas ne liga, o IS ne priezastis... reikia tiketis geriausio ax.gif Pasidairykim aplink, visi mirsta nuo vezio... unsure.gif taip kad gyvenkim ir dziaukimes, o apie IS negalvokim smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 02, 12:40)
mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  Nestumas ne liga, o IS ne priezastis... reikia tiketis geriausio  ax.gif  Pasidairykim aplink, visi mirsta nuo vezio...  unsure.gif  taip kad gyvenkim ir dziaukimes, o apie IS negalvokim smile.gif  cool.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 07 02, 13:40)
mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  Nestumas ne liga, o IS ne priezastis... reikia tiketis geriausio  ax.gif  Pasidairykim aplink, visi mirsta nuo vezio...  unsure.gif  taip kad gyvenkim ir dziaukimes, o apie IS negalvokim smile.gif  cool.gif

Sveikute, seniai girdeta bigsmile.gif nu tu tokia teisi ir taip graziai cia musiskes norincias gimdyti padrasinai, kad net apsiverkiau, pati jau gal net ir trecio noreciau, bet dabar plius ir KRIZE stabdo. g.gif
Atsakyti
Na pagal viską antrą vaiką nešiojau ir gimdžiau jau turėdama tą šią "dovanėlę" tik nesikreipiau į daktarus tai liga ir nebuvo diagnozuota.

Galiu pasakyti, kad aš jaučiausi daug geriau laukdamasi nei įprastai, gal tik greičiau pavargdavau nei su pirmu. O po gimdymo buvo viskas gerai (išskyrus nerealų išsekimą ir nuolatinį nuovargį). Pilnai atsistačiau tik praėjus 1,5 m po gimdymo. Visa laimė šalia buvo vyras ir mama, kurie labai padėjo.

Taigi manau, kad tikrai ramiai galima gimdyti, tik nėštumo metu ir po gimdymo dar labiau save mylėti. O šiaip kiekvienam juk individualiai, tiesa?

Sakykit mane kitas klausimas labai neramina. Turiu du vaikus tai "biški" susimasčiau, ar liga tikrai nepaveldima? Ar kas nors žino ar buvo tokie tyrimai atlikti?

Jei ne, tai gal po kokių poros metų dar vieną 2.gif "sumeistravoti" g.gif
Atsakyti
noras1, apie tyrimus atliktus ar vaikai paveldejo liga, niekad neesu girdejus, bet ne vienas daktaras man irodinejo, kad liga tikrai nera paveldima, tiktais polinkis ja susirgti didesnis nei kitu, bet tai irgi nereiskia, kad tas polinkis bus paveldetas....
Atsakyti