Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 06 29, 13:04)
Sveikutes, o man del rezonansu kazkaip problemu nera. Kai tik uzsimanau atsistoju i eile ir uz poros savaiciu jau ir eile ir moket nereikia.Galbut man daro Klaipedoj ir eiliu tokiu nera, nes kiek girdejau is savo draugu kad Kaune tenka laukt apie 3-4men. O Vilniuj taipogi. Dabar man Malciene zadejo padaryti rudeni magneta. Bus matyt.  bigsmile.gif

Laba, o man butu reikeje lauktinuo kovo pradzios, iki liepos galo. Galejau laukt, bet man del grupes jau reikejo eit. Bet veltui ismeciau pinigus. 5 proc tik pamazino lygi. Buvo 55,daba 50. Po poros metutikiuos 45 gaut. Bet atitinkamai ir irasai korteleje reikalingi. Na bet per du metus kaip nors dazniau palakstysiu.
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 06 27, 19:22)
Dieve, kaip užjaučiu.  verysad.gif O kokia liga?
Laikykis, tikėkimės, kad operacija pavyks puikiai. Tu mamai dabar kaip niekad stipri reikalinga.
Pati dabar skausmingai pernešu savo tėčio ligą, kuri deja net poros metų vilties neduoda.  verysad.gif

Blogai dirba vožtuvai, dėl jų kaupias skysčiai širdelėj ir plaučiuose ir t.t., kažkaip ten reikia du užsiūti arba statyti širdies stimuliatorių, bet ir tai neaišku ar padės.. na, dabar tai nėra labai skubu daryti operaciją, tai visi apsiraminom šiek tiek.. blush2.gif kiek žinau privačiai operuotis laaaabai brangiai kainuoja, tai gal lauks mamytė eilės.
Labai ačiū visoms už palaikymą 4u.gif

Bėje, gal kuri susidūrus esat su kojų tinimu? maždaug apie mėn. man tinsta kojos, na galima sakyti labiau kairė..kartais atrodo, kad koks sąnarių uždegimas..nes vis skauda sąnarį aplink kauliuką apačioj, kartais net nuo prisilietimo cypti noris..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 29 birželio 2009 - 19:09
QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 29, 20:06)
Bėje, gal kuri susidūrus esat su kojų tinimu? maždaug apie mėn. man tinsta kojos, na galima sakyti labiau kairė..kartais atrodo, kad koks sąnarių uždegimas..nes vis skauda sąnarį aplink kauliuką apačioj, kartais net nuo prisilietimo cypti noris..

g.gif schmoll.gif gal tau cia siaip nuo ko? gal pats sanarys? negaliu nieko doro pasakyti, nes nieko panasaus negirdejau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip jums su kraujo kresumu? viskas normaliai? man praeta pirmadieni isrove danti ir jis beveik prakraujavo iki penktadienio... nusikamau kaip reikalas, nei valgyt galejau, nei gert, nei miegojusi... pajutau kaip rankos pradejo tirpti... tai daktarai sako butina krauja issitirti... kadangi seimos gydytoja atostogose, tai penktadieni, kai tik man ta danti uzsiuvo, tai pasidariau tyrima ir mano kresumas net nesiekia minimalios ribos... tai internete pasiieskojau, kad nekresumas gali butu susijes su kepenimis... bet kiek vartoju rebifa, tiek man ne karto netyre kepenu... tai dabar ir galvoju, kas itakojo kraujo kresejimo stipru sumazejima... ar vaistai nuo skydliaukes, ar rebifas... bet abiem atvejais nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 29, 21:38)
Mergaites, o kaip jums su kraujo kresumu? viskas normaliai? man praeta pirmadieni isrove danti ir jis beveik prakraujavo iki penktadienio... nusikamau kaip reikalas, nei valgyt galejau, nei gert, nei miegojusi... pajutau kaip rankos pradejo tirpti... tai daktarai sako butina krauja issitirti... kadangi seimos gydytoja atostogose, tai penktadieni, kai tik man ta danti uzsiuvo, tai pasidariau tyrima ir mano kresumas net nesiekia minimalios ribos... tai internete pasiieskojau, kad nekresumas gali butu susijes su kepenimis... bet kiek vartoju rebifa, tiek man ne karto netyre kepenu... tai dabar ir galvoju, kas itakojo kraujo kresejimo stipru sumazejima... ar vaistai nuo skydliaukes, ar rebifas... bet abiem atvejais nieko gero  doh.gif

o tau nuo rebifo kokie salutiniai yra? girdejau kad lygiagreciai su rebifu paracetamoli geria. Paracetamolis per kepenis kerta. O gal tau paprasciausiai truksta vitaminu g.gif ir ka tau sake tyrimus atlikes daktaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 06 29, 22:42)
o tau nuo rebifo kokie salutiniai yra? girdejau kad lygiagreciai su rebifu paracetamoli geria. Paracetamolis per kepenis kerta. O gal tau paprasciausiai truksta vitaminu g.gif ir ka tau sake tyrimus atlikes daktaras g.gif

negeriu as paracetamolio, o pasaliniai poveikiai, tai gripo simptomai, bet as nieko negeriu, tik guliu po 2 anklodem smile.gif o daktaras nieko nesake, nes ne daktaras siunte, pati nuejau, susimokejau ir pasidariau, nes menesi laukti siemos gydytojo nesinorejo... dabar reiks ieskot daktaro, kuris paaiskintu tyrimu rezultata, nes ir bendram kraujo vaizde dega trys zvagzdutes, neitelpa i normos ribas i viena ar kita puse...
Atsakyti
Melete, seniau as kaip eidavau tvarkytis nedarbinguma (gr), nesdavausi tik epikrizes, nes daznai ligoninej guledavau, o dabar reikes eit balandi ir kaip ir neturiu jokios epikrizes, tfu tfu tfu tikiuosi ir neturesiu. Sakyk, ka tu nesies, tau neurologe koki israsa padaro apie dabartine bukle ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 06 30, 09:23)
Melete, seniau as kaip eidavau tvarkytis nedarbinguma (gr), nesdavausi tik epikrizes, nes daznai ligoninej guledavau, o dabar reikes eit balandi ir kaip ir neturiu jokios epikrizes, tfu tfu tfu tikiuosi ir neturesiu. Sakyk, ka tu nesies, tau neurologe koki israsa padaro apie dabartine bukle ar kaip?

labas rytas :4u
pirma karta tai ejau pas neuro (pasakiau del ko) teko dar pamastyti kas negero gali darytis ax.gif , vidaus surase. O siemet pries baigiantis atejau ir pasakiau: jauciuos gerai,bet baigias grupe. Apziurejo neurologe kad ner prie ko prisikabinti. Tai MRT ir sumaste. Nueik priodiskai pas daktarus. As dabar 2 metams gavau, tai sakiau netingesiu ir pasivazinesiu i klinikas. Reikia kad irasu kuo daugiau butu. Ir be abejo, reik kad neurologas surasytu, o tada tavo vidaus viska i vien suraso. Zodziu skuskis sveikata. Pasakyk kad retkarciais koks nepatogumas islenda...
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 06 30, 10:46)
labas rytas :4u
pirma karta tai ejau pas neuro (pasakiau del ko) teko dar pamastyti kas negero gali darytis ax.gif , vidaus surase. O siemet pries baigiantis atejau ir pasakiau: jauciuos gerai,bet baigias grupe. Apziurejo neurologe kad ner prie ko prisikabinti. Tai MRT ir sumaste. Nueik priodiskai pas daktarus. As dabar 2 metams gavau, tai sakiau netingesiu ir pasivazinesiu i klinikas. Reikia kad irasu kuo daugiau butu. Ir be abejo, reik kad neurologas surasytu, o tada tavo vidaus viska i vien suraso. Zodziu skuskis sveikata. Pasakyk kad retkarciais koks nepatogumas islenda...

galima ir prisiskusti, bet kaip ejau i komisija pries du metus, permete akim per popiergalius, patranke plaktuku, sako:nezinau ka daryt, kolega, patark...o jo kolega sako:suparalizuota? jis sako:ne. Tai tada palik kiek yra 55 proc, o ta karta pablogejimas po pablogejimo buvo, tik, kad viskas atsistate, bet epikriziu buvo susnis... smile.gif Vadinasi dirba komisija isijuosus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 06 30, 10:55)
galima ir prisiskusti, bet kaip ejau i komisija pries du metus, permete akim per popiergalius, patranke plaktuku, sako:nezinau ka daryt, kolega, patark...o jo kolega sako:suparalizuota? jis sako:ne. Tai tada palik kiek yra 55 proc, o ta karta pablogejimas po pablogejimo buvo, tik, kad viskas atsistate, bet epikriziu buvo susnis... smile.gif  Vadinasi dirba komisija isijuosus.... smile.gif

mano rajono labai prativna. Siemet apsidziaugiau kad ne ji mane pakviete. Bet kur ten... apziurai ta bjauri boba atejo. Iskart ate ate 45 proc. padariau. Ten greiciausiai labiau priklauso nuo to koks dakltaras komisijoje.
Atsakyti
o jus sauluteje nors kiek deginates?siandien buvo tokia sauleta diena biggrin.gif taip norisi pasivoliot prie ezero,pasidegint... blush2.gif gal jei nedaug ir nedaznai tai nieko tokio?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 07 01, 00:50)
o jus sauluteje nors kiek deginates?siandien buvo tokia sauleta diena biggrin.gif  taip norisi pasivoliot prie ezero,pasidegint... blush2.gif gal jei nedaug ir nedaznai tai nieko tokio?

as taip.Ir i soliariuma lisdavau, ir prie juros, ir prie karjero. O siaip apie ramu gulejima jau pamirsau unsure.gif Va, vakar irgi buvom. Vyras su dukra maudesi, as braidziau nes man per saltas vanduo. O nugara nusvilau doh.gif nors visai negulinejau,nes nebuvo kaip. Zodziu del to nesuku galvos.
Atsakyti