QUOTE(Meletė @ 2009 06 28, 10:32)
velnias zino kaip cia yr. Faktas tas kad rezerva jie ten laiko. Pirma karta uz magneta nemokejau. Skubos tarka. Bet dabar, man daktare pati tiesiai sviesiai pasake kad jei noriu tyrimo, turiu moket. Bet jai nemokejau is principo. Susiradom kam pinigus atiduoti
o mane kai malciene nugyde ten per keleta metu, tai pati norejau uz pinigus pasidaryti magnetini rezonansa, tai santariskese atkalbejo sake netikslinga daryti, nes nieko naujo neparodys ir pinigai bus ismesti tai ir nesidariau, bet paklausiau jo patarimu ir gydziausi kaip jie rekomendavo, tai savijauta iskart pagerejo o malciene labai supyko suzinojusi, kad as buvau santariskese... iki to laiko ji manes nemego, o poto isvis kaip su tuscia vieta elgesi o nemego, nes as jai i kisene ne karto ir nedaviau... mano toks principas buvo... neprades ziuret ir negaus... o ji demonstratyviai net akiu nepakeldavo, islaikydavo koridioriuj stovincia po 3 valandas, o pati su seselem priesais snekedavo... tipo vizitacija, o kai pasikviesdavo i kabineta, paraso lapuka per 5 sekundes ir laisva...