QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 28, 10:48)
o mane kai malciene nugyde ten per keleta metu, tai pati norejau uz pinigus pasidaryti magnetini rezonansa, tai santariskese atkalbejo

sake netikslinga daryti, nes nieko naujo neparodys ir pinigai bus ismesti

tai ir nesidariau, bet paklausiau jo patarimu ir gydziausi kaip jie rekomendavo, tai savijauta iskart pagerejo

o malciene labai supyko suzinojusi, kad as buvau santariskese... iki to laiko ji manes nemego, o poto isvis kaip su tuscia vieta elgesi
o nemego, nes as jai i kisene ne karto ir nedaviau... mano toks principas buvo... neprades ziuret ir negaus... o ji demonstratyviai net akiu nepakeldavo, islaikydavo koridioriuj stovincia po 3 valandas, o pati su seselem priesais snekedavo... tipo vizitacija, o kai pasikviesdavo i kabineta, paraso lapuka per 5 sekundes ir laisva...
vat apie tai kad nieko naujo nematys... Man ir taip sake. O pamate. Ir lyginant aprasus(pirmaja smegenu fotosesija kazkur pameciau) daugiau pamate nei pirma karta. Su manim malciene nelabai skaitesi. Kai mane israsinejo, mama atvaziavo manes paimti, ir atveze geles. Ta atejo i palata, israsus atnese, geles pamate, akys suzibo

balsas paplonejo tik... O as palatoje tas geles palikau.Gulejau dar su dviem moterimis. Sakau imkit moterytes, palata pasipuosit