Sveiki, vis pasiskaitau Jusu susirasinejimus ir pagalia isdrysau prisijungti ir as.

Man IS nustatyta pries 17 metu, buvo visko: galvos svaigimas, pykinimas, paralyzius, visiskas apakimas (abieju akiu), tirpimai ir t.t. Per tuos metus dirbau ir kartu mokiausi, (per pablogejimus turejau nedarbingumo lapeli), siemet baigiau magistratura.
Skaitydama IS foruma radau keleta minciu apie gydyma plazmafereze. Turbut paskutinius 8 metus tik sis gydymas ir gelbeja mane, nes apart eiliniu plecianciu vaistu nieko nenaudoju. Tai gydymas, kada valomas kraujas, atskiriami raudonieji kuneliai nuo baltuju, balti pasalinami, o raudonieji supilami atgal. Pagerejimas ateina neiskart, tam reikia kantrybes ir tikejimo, kad viskas atsistatys. O pagerejimas su neurologiniais susirgimais ateina ne taip greitai. Ir tikrai tai nieko baisaus (kaip forume kazkas rase) ir manau,[QUOTE]q kam padeda, tai zymiai geriau negu vaistai, kurie turi aibe salutiniu reiskiniu.
Rusijos ponios tokias proceduras darosi, kad ilgiau isliktu jaunos...

[/quote]
labai malonu kad prisijungete.man diagnozavo pries 2metus ir vis bijau kas bus toliau,o cia jau 17metu sergat!