QUOTE(saaulute @ 2009 06 22, 20:20)
Sveikutes
, jus snekate apie tuos tyrimus, net negirdejus, kodel man tokiu niekas nedare...gal dare tik as net nezinojau...o idomu juos kartoja po kiek nors laiko...bet smagu, jus bent tiria, mane kazkaip pamirsta...kaip buna pablogejimas, palasina ir viso gero
...gal nemato tikslo...vaistus turi-gyvenk
Man tuos tyrimus darė tik ligoninėj, kai nežinojo kas man yra iki magneto
Diagnozavo 2005 vasarą, tai po viso šito manęs paprašė tik pasidaryti kepenų fermentų tyrimą, daugiau jokių
tai ir nežinau ar džiaugtis ar ne
bet gal gerai, nes kaip ir jaučiuosi gerai, tik dabar reikės kažkaip susiplanuot datą su daktare kada nutrauksiu gydymą vaistukais dėl
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 06 22, 10:21)
Nieko baisaus nebuvo. Ne taip stipriai man pasireiske. Akis pradejo skaudet (negalejau vartyti) Tai tesesi kelias savaites. Ir dabar nuo rudens buvo du aptirpimai. Noreciau antro vaiko. O po to jau atsidet gydymuisi ir vaistams. As visada optimiste buvau, tai tikiuos kad po keliu metu nebus velu. Juolab ir metuku jau ne 25. Tarp kitko:- po gimdymo kitoms kaip tik ataku sumazeja. Kaip man sake kad liga uzsikonservuoja.
Merginos, kaip su nervais? As be proto isjautrejus esu. Pykcio ir isiucio priepuoliai uzeina. Daktare man psicholigus, psichoterapeutus siulo... O man ju tai nereikia. Su liga susitaikiusi nuo pat pirmos dienos, ir nera apie ka su jais sneketi.
Buvau šį savaitgalį super jautri. Verkiau dėl menkniekių, matyt taip būna...
Labai pradžiugino Jūsų sakinukas, kad po gimdymo atakų sumažėja