QUOTE(simpatica @ 2009 03 17, 00:40)
pas mane irgi nemalonumai...tevas nakti mire
Uzuojauta tau, tik tu stenkis laikytis, nes tai svarbiausia, nervinis stresas tau peilukas.
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 03 16, 23:39)
Sveikos, taip taip mums tiek rudeni tiek pavasari gali buti paumejimai. Stai ir man visai su kojom suprastejo, vos bepaeinu, tad ryt jau guldo mane i ligonine. O kaip nenoriu.
Tik seima palaiko kad gal bus geriau ir greiciau atsistosiu ant koju.
Kada grisiu nzn, bet tikiuosi ilgai nelaikys.
Visoms stiprybes ir susitiksim kai grisiu. Ate...
Laikykis oras mus labai veikia, bet tau po sanatorijos buvo geriau, ar ta bukle tik pavasariais ir rudeni paastreja.
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2009 03 17, 11:48)
Sveikos, ir aš galų gale jus radau. Buvau visai atkritus, mano tėčio sveikata yra visiškai prasta, tai jį pamačius atkritau 2-iem savaitėm. Kaip nereaguoti į aplinką net nežinau?
To Simpatica
"pas mane irgi nemalonumai...tevas nakti mire cry.gif"
Labai labai užjaučiu, bet kažkaip juk laikytis reikia. Būk stipri. Nors... nežinau, kaip aš atlaikysiu. Juk tik sergantį pamačiau.
Sakykit, ką reikia daryti, kad patekti į santarų IS centrą? Ar iš poliklinikos reikia siuntimo ar kaip, kad ten į įskaitą pastatytų, nes Pačkauskas sakė, kad be interferono neapsieisim, o kaip jį gauti nieko nepasakė. Gal jūs galit pdėti?
Sveikute, ar Pačkauskas nesakė kad i Santariskes reikia kreiptis
, bet manau reikia siuntimo is poliklinikos savo ir visu nuorasu is ligonines ir nuotrauku galvos (MRT).Ten pakliusi pas kazkuria, kuri spres ar gali tau vaistus skirti ir ar ju reikia.Ten jos neblogos Kizlaitienė, Liutkienė ir t.t.tik sesute nelabai.Reiketų pasiskambinti IS kabinetas Santariškėse poliklinikoje tel yra :852365155 , jo numeris 501- 5 aukštas.Šiaip man keista kad jis nieko neisaiskino, galima pabendrauti del to emeilu jei turi noro, emeglema@gmail.com
O tu pas Packauska kaip patekai atsitiktinai?