aciu visiems uz sveikinimus ir linkejimus, tik va, geriu sau prednizolona ir tiek, laukiu kol tirpimas atslugs, nors geriu tik po 6 tabletes, o reiktu po 12, bet autrijoje turejau tik pradeti pagerti po 6. zodziu, galva sukasi jau man nuo visko
Laikykis Talli, tikiuosi viskas bus ok. svarbiausia nesijaudink per daug
QUOTE(juratema @ 2009 06 06, 09:30)
Aga, ziurau ko cia mane ant kavos traukia siaip nemegeja, o db tik pabundu ir greiciau lekiu i virtuve-zino organizmas ko jam reikia
buvom vakar labai grazioj kaimo sodyboj-ten konferencija serganciu. Dalyvavo Kizlaitiene, keli musu vietiniai daktarai, bet mes tik veliau nuvaziavom, ant "linksmosios dalies", nes is darbo neisejo pabegt bet siaip smagu buvo. O ryt planuojam i botanikos soda atlekt, jei tik oras leis
buvom vakar labai grazioj kaimo sodyboj-ten konferencija serganciu. Dalyvavo Kizlaitiene, keli musu vietiniai daktarai, bet mes tik veliau nuvaziavom, ant "linksmosios dalies", nes is darbo neisejo pabegt bet siaip smagu buvo. O ryt planuojam i botanikos soda atlekt, jei tik oras leis
O kaip smagu, aš net negalvojau, kad būna tokių konferencijų Aš be kavos irgi negaliu, anksčiau kai dirbau banke dažniau gerdavau, dabartiniam darbe stengiuos rečiau, po pietų vieną puoduką, nes kai spaudimas link mažųjų, tai būnu kaip lapas Man bus darbinis- linksmas seminaras ateinantį savaitgalį kaimo turizmo sodyboj, tik, kad MB kažką paplanavęs jau turi.. tai reiks kažkaip visur suspėti
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 06 06, 11:17)
aciu visiems uz sveikinimus ir linkejimus, tik va, geriu sau prednizolona ir tiek, laukiu kol tirpimas atslugs, nors geriu tik po 6 tabletes, o reiktu po 12, bet autrijoje turejau tik pradeti pagerti po 6. zodziu, galva sukasi jau man nuo visko
Ajei, vargšiukė kaip negerai išėjo...bet gal atsistatys viskas greitai aukščiau nosytę!
Aga, pagalvojau kad jau turiu sia "dovanele" tai reikia ir i draugija isirasyt, tai fain- ir prie ezero buvom, ir kaimo sodyboj, birželio 18 varom i sventaja uz juokinga kaina, po to jei pavyks-i moletus. Vienzo judam kol galim
O botanikos sodas taip ir liko vakar.... bjaurybe lietus
QUOTE(juratema @ 2009 06 08, 09:15)
Aga, pagalvojau kad jau turiu sia "dovanele" tai reikia ir i draugija isirasyt, tai fain- ir prie ezero buvom, ir kaimo sodyboj, birželio 18 varom i sventaja uz juokinga kaina, po to jei pavyks-i moletus. Vienzo judam kol galim
aš irgi dėl lietaus atsisakiau šuniukų parodos, o taip norėjau
QUOTE(juratema @ 2009 06 07, 13:15)
Laikykis Talli, tikiuosi viskas bus ok. svarbiausia nesijaudink per daug
aciu uz palaikyma mergaites o mes jau lietuvoje , siandien daug tvarkiausi, tai dabar priguliau, reikia pailseti, dziaugiuosi, kad tie tirpimai toliau nebekilo ir viskas stovi vietoje, tikiuosi viskas taip ir praeis
QUOTE(Talli @ 2009 06 08, 21:08)
aciu uz palaikyma mergaites o mes jau lietuvoje , siandien daug tvarkiausi, tai dabar priguliau, reikia pailseti, dziaugiuosi, kad tie tirpimai toliau nebekilo ir viskas stovi vietoje, tikiuosi viskas taip ir praeis
Laba, o jus taip trumpai buvote ar del tirpimu grizote
QUOTE(Talli @ 2009 06 08, 20:08)
Tikrai praeis
As noreciau paklaust ar jums diena atsiranda tie tirpimai ir visa kita,ar is ryto,po nakties?Man tai ryte,atsikeliu ir kazkas netaip,kartais buna ir baisu uzmigt
QUOTE(simpatica @ 2009 06 10, 00:23)
As noreciau paklaust ar jums diena atsiranda tie tirpimai ir visa kita,ar is ryto,po nakties?Man tai ryte,atsikeliu ir kazkas netaip,kartais buna ir baisu uzmigt
Prisipažinsiu... kai man išlindo liga ir buvo siaubingi skausmai, labai bijojau ligoninėj užmigti, kad galiu jau neatsikelti... bet viskas praėjo.. kurį laiką buvau perdėtai jautri visiems skausmams, net vemdavau ir viskas kaip suprantu buvo iš streso, kad gali vėl pablogėti. Praėjo laikas ir visa kas bloga užsimiršo.
Nors kartais būna, gal, kai pervargstu, ar šiaip kas.. kad pagalvoju, kas bus jei nepabusiu.. galvojau, kad man vienai čia taip net valerijoną kurį laiką gėriau.
O kas dėl tirpimo, tai man jis iš po nakties ryte būna, jei būna išvis. Pradžioj toks jausmas kaip patinę ar kažkas negerai, per dieną viskas atsistato, net nepajuntu kada
QUOTE(eglema @ 2009 06 09, 13:37)
Laba, o jus taip trumpai buvote ar del tirpimu grizote
mes tik savaitele buvom isvaziave su savo automobiliu. pravaziavome 3600km, tai zinokit uzteko, daug visko pamaciau, bet pailseti tai nepailsejau, tai savaites per akis buvo.
QUOTE(Talli @ 2009 06 11, 15:23)
mes tik savaitele buvom isvaziave su savo automobiliu. pravaziavome 3600km, tai zinokit uzteko, daug visko pamaciau, bet pailseti tai nepailsejau, tai savaites per akis buvo.
Kaip smagu mes su savo automobiliu dar nedrįstam važiuot kur