Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

aciu visiems uz sveikinimus ir linkejimus, tik va, geriu sau prednizolona ir tiek, laukiu kol tirpimas atslugs, nors geriu tik po 6 tabletes, o reiktu po 12, bet autrijoje turejau tik pradeti pagerti po 6. zodziu, galva sukasi jau man nuo visko doh.gif
Atsakyti
Laikykis Talli, tikiuosi viskas bus ok. svarbiausia nesijaudink per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 06 06, 09:30)
Aga, ziurau ko cia mane ant kavos traukia doh.gif siaip nemegeja, o db tik pabundu ir greiciau lekiu i virtuve-zino organizmas ko jam reikia smile.gif
buvom vakar labai grazioj kaimo sodyboj-ten konferencija serganciu. Dalyvavo Kizlaitiene, keli musu vietiniai daktarai, bet mes tik veliau nuvaziavom, ant "linksmosios dalies", nes is darbo neisejo pabegt verysad.gif bet siaip smagu buvo. O ryt planuojam i botanikos soda atlekt, jei tik oras leis smile.gif

O kaip smagu, aš net negalvojau, kad būna tokių konferencijų g.gif Aš be kavos irgi negaliu, anksčiau kai dirbau banke dažniau gerdavau, dabartiniam darbe stengiuos rečiau, po pietų vieną puoduką, nes kai spaudimas link mažųjų, tai būnu kaip lapas mirksiukas.gif Man bus darbinis- linksmas seminaras ateinantį savaitgalį kaimo turizmo sodyboj, tik, kad MB kažką paplanavęs jau turi.. doh.gif tai reiks kažkaip visur suspėti biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 06 06, 11:17)
aciu visiems uz sveikinimus ir linkejimus, tik va, geriu sau prednizolona ir tiek, laukiu kol tirpimas atslugs, nors geriu tik po 6 tabletes, o reiktu po 12, bet autrijoje turejau tik pradeti pagerti po 6. zodziu, galva sukasi jau man nuo visko doh.gif

Ajei, vargšiukė verysad.gif kaip negerai išėjo...bet gal atsistatys viskas greitai 4u.gif aukščiau nosytę!
Atsakyti
Aga, pagalvojau kad jau turiu sia "dovanele" tai reikia ir i draugija isirasyt, tai fain- ir prie ezero buvom, ir kaimo sodyboj, birželio 18 varom i sventaja uz juokinga kaina, po to jei pavyks-i moletus. Vienzo judam kol galim biggrin.gif
O botanikos sodas taip ir liko vakar.... verysad.gif bjaurybe lietus mad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 06 08, 09:15)
Aga, pagalvojau kad jau turiu sia "dovanele" tai reikia ir i draugija isirasyt, tai fain- ir prie ezero buvom, ir kaimo sodyboj, birželio 18 varom i sventaja uz juokinga kaina, po to jei pavyks-i moletus. Vienzo judam kol galim biggrin.gif
O botanikos sodas taip ir liko vakar.... verysad.gif bjaurybe lietus mad.gif

aš irgi dėl lietaus atsisakiau šuniukų parodos, o taip norėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 06 07, 13:15)
Laikykis Talli, tikiuosi viskas bus ok. svarbiausia nesijaudink per daug smile.gif

aciu uz palaikyma mergaites blush2.gif o mes jau lietuvoje lithuania.gif , siandien daug tvarkiausi, tai dabar priguliau, reikia pailseti, dziaugiuosi, kad tie tirpimai toliau nebekilo ir viskas stovi vietoje, tikiuosi viskas taip ir praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 08, 21:08)
aciu uz palaikyma mergaites blush2.gif  o mes jau lietuvoje lithuania.gif , siandien daug  tvarkiausi,  tai dabar priguliau, reikia pailseti, dziaugiuosi, kad tie tirpimai toliau nebekilo ir viskas stovi vietoje, tikiuosi viskas taip ir praeis g.gif

Laba, o jus taip trumpai buvote bigsmile.gif ar del tirpimu grizote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 08, 20:08)
aciu uz palaikyma mergaites blush2.gif  o mes jau lietuvoje lithuania.gif , siandien daug  tvarkiausi,  tai dabar priguliau, reikia pailseti, dziaugiuosi, kad tie tirpimai toliau nebekilo ir viskas stovi vietoje, tikiuosi viskas taip ir praeis g.gif

Tikrai praeis drinks_cheers.gif
Atsakyti
As noreciau paklaust ar jums diena atsiranda tie tirpimai ir visa kita,ar is ryto,po nakties?Man tai ryte,atsikeliu ir kazkas netaip,kartais buna ir baisu uzmigt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 06 10, 00:23)
As noreciau paklaust ar jums diena atsiranda tie tirpimai ir visa kita,ar is ryto,po nakties?Man tai ryte,atsikeliu ir kazkas netaip,kartais buna ir baisu uzmigt blush2.gif

Prisipažinsiu... blush2.gif kai man išlindo liga ir buvo siaubingi skausmai, labai bijojau ligoninėj užmigti, kad galiu jau neatsikelti... bet viskas praėjo.. kurį laiką buvau perdėtai jautri visiems skausmams, net vemdavau doh.gif ir viskas kaip suprantu buvo iš streso, kad gali vėl pablogėti. Praėjo laikas ir visa kas bloga užsimiršo.
Nors kartais būna, gal, kai pervargstu, ar šiaip kas.. kad pagalvoju, kas bus jei nepabusiu.. galvojau, kad man vienai čia taip blush2.gif net valerijoną kurį laiką gėriau.
O kas dėl tirpimo, tai man jis iš po nakties ryte būna, jei būna išvis. Pradžioj toks jausmas kaip patinę ar kažkas negerai, per dieną viskas atsistato, net nepajuntu kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 06 09, 13:37)
Laba, o jus taip trumpai buvote bigsmile.gif  ar del tirpimu grizote g.gif

mes tik savaitele buvom isvaziave su savo automobiliu. pravaziavome 3600km, tai zinokit uzteko, daug visko pamaciau, bet pailseti tai nepailsejau, tai savaites per akis buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 11, 15:23)
mes tik savaitele buvom isvaziave su savo automobiliu. pravaziavome 3600km, tai zinokit uzteko, daug visko pamaciau, bet pailseti tai nepailsejau, tai savaites per akis buvo. thumbup.gif

Kaip smagu thumbup.gif mes su savo automobiliu dar nedrįstam važiuot kur blush2.gif
Atsakyti