Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2009 06 02, 21:48)
Jo toks oras tikrai labai blogai veikia, mane irgi. ax.gif Talli tai ar galima sveikinti sukurus seima?Jei neklystu minejai apie geguzi? bigsmile.gif

jau galima thumbup.gif geguzes 30 atsventem drinks_cheers.gif wub.gif
siuo metu jau sedime aaustrijos, bet siuolaikines technikos nepalikome lotuliukas.gif
blogiausia, kad antra vestuviu diena kaire puse neblogai nutirpo, bet nuotaikos visiskai nesugadino, tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 03, 19:07)
jau galima thumbup.gif  geguzes 30 atsventem drinks_cheers.gif  wub.gif
siuo metu jau sedime aaustrijos, bet siuolaikines technikos nepalikome lotuliukas.gif
blogiausia, kad antra vestuviu diena kaire puse neblogai nutirpo, bet nuotaikos visiskai nesugadino, tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif

Sveikinu iš visos širdies 4u.gif
Ir aš aptirpau per vestuves, bet greitai praėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 05 30, 19:18)
oi aciu kad nuraminai, nes jau depresuot pradejus buvau... verysad.gif gerai kad treciadieny vaziuosiu i kauna, tai apziures smile.gif

kaip tau vizitas pas gydytoją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 03, 20:07)

Sveikinu biggrin.gif , as nepatikesi tekejau irgi 05 30 tik 1998 m.Tas tirpimas greiciausiai is susijaudinimo , praeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 06 03, 21:49)
Sveikinu biggrin.gif , as nepatikesi tekejau irgi 05 30 tik 1998 m.Tas tirpimas greiciausiai is susijaudinimo , praeis bigsmile.gif

thumbup.gif ir pasitaikyt taip, labai jau grazus metu laikas wub.gif

o tirpimai tikrai tikiuosi kad greitai praeis doh.gif
Atsakyti
Labai labai sveikinu su tokia nuostabia proga. biggrin.gif
Sveikata, tikrai atsistatys.
Daug jaunavedžių porai meilės ir abipusio supratimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 06 04, 10:14)
Labai labai sveikinu su tokia nuostabia proga.  biggrin.gif
Sveikata, tikrai atsistatys.
Daug jaunavedžių porai meilės ir abipusio supratimo. smile.gif

aciu jums us sveikinimus ir linkejimus wub.gif tikiuosi medaus menuo nebus veltui ie galesiu pasigirti nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 04, 23:39)
aciu jums us sveikinimus ir linkejimus wub.gif  tikiuosi medaus menuo nebus veltui ie galesiu pasigirti nestuke.gif  blush2.gif

Linkiu tau visko geriausio ir jo kad medaus menuo nenueitu veltui biggrin.gif
Atsakyti
Na va, buvau kaune, apziurejo, apciupinejo, lyg ir nieko thumbup.gif sakau galva svaigsta, pamatavo spaudima-o gi ten beveik nieko nera lotuliukas.gif tai kur nesvaigs blush2.gif siaip tai nuotaika gera, vasara kaip ne kaip, prie juros birzely vaziuosim, tai jau gatava i baznycia eit kad tik orai geri butu lotuliukas.gif
Papildyta:
Talli sveikinu, daug daug sveikatos, ir kad medaus menuo veltui nepraeitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 04, 09:20)
thumbup.gif  ir pasitaikyt taip, labai jau grazus metu laikas wub.gif

o tirpimai tikrai tikiuosi kad  greitai praeis doh.gif

daug sveikinimu ir saldaus medaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 06 03, 19:07)

Sveikinu!!! wub.gif thumbup.gif daug jums meiles wub.gif sveikatos smile.gif dabar tai stenkites nestuke.gif kad grazutis iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 06 05, 11:44)
Na va, buvau kaune, apziurejo, apciupinejo, lyg ir nieko thumbup.gif sakau galva svaigsta, pamatavo spaudima-o gi ten beveik nieko nera lotuliukas.gif tai kur nesvaigs blush2.gif siaip tai nuotaika gera, vasara kaip ne kaip, prie juros birzely vaziuosim, tai jau gatava i baznycia eit kad tik orai geri butu lotuliukas.gif
Papildyta:
Talli sveikinu, daug daug sveikatos, ir kad medaus menuo veltui nepraeitu mirksiukas.gif

Taip išsigąsdinai, o kaltas spausdimas.. džiugu, kad ne mūsų liga lindo 4u.gif mano irgi pažemintas, tai kavos išgeriu ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aga, ziurau ko cia mane ant kavos traukia doh.gif siaip nemegeja, o db tik pabundu ir greiciau lekiu i virtuve-zino organizmas ko jam reikia smile.gif
buvom vakar labai grazioj kaimo sodyboj-ten konferencija serganciu. Dalyvavo Kizlaitiene, keli musu vietiniai daktarai, bet mes tik veliau nuvaziavom, ant "linksmosios dalies", nes is darbo neisejo pabegt verysad.gif bet siaip smagu buvo. O ryt planuojam i botanikos soda atlekt, jei tik oras leis smile.gif
Atsakyti