QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 09:55)
Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti) o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu
sunku patiketi, kad taip buna
as pas kelias gydytojas esu buvusi Vilniuje, nei viena nera net uzuominos davusi apie padeka ar kazka pan., o kai pries konsiliuma bandem su vyru ikisti pinigu, taip jau norejosi gauti tuos vaistukus , tai isgrudo mus gydytoja su trenksmais