Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 09:55)
Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti)  ax.gif  o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS  unsure.gif
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes  unsure.gif ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu  schmoll.gif

sunku patiketi, kad taip buna schmoll.gif
as pas kelias gydytojas esu buvusi Vilniuje, nei viena nera net uzuominos davusi apie padeka ar kazka pan., o kai pries konsiliuma bandem su vyru ikisti pinigu, taip jau norejosi gauti tuos vaistukus blush2.gif , tai isgrudo mus gydytoja su trenksmais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 26, 17:04)
tai tau dėl to vaistukus atemė??? g.gif

nea, vaistu man neateme, tik pasirodo ji man dare punkcija, bet nepaeme likvoro ir nepridave i laboratorija, bet man nepasake, tris menesius sake kad tyrimai dar negauti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 05 27, 13:14)
O as pabegau kartu su Malciene ir kol kas jokiu tokiu problemu neturejau, net karta bandziau kisti i kisene bet pagavo ranka ir tiek.  g.gif

begau ir as, bet kai su ta punkcija taip padare, tai aisku viena, kad nenorejo paleisti, nes kisenes uzkistos buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 05 27, 13:14)
O as pabegau kartu su Malciene ir kol kas jokiu tokiu problemu neturejau, net karta bandziau kisti i kisene bet pagavo ranka ir tiek.  g.gif

Gal per mazai buvo kisama tongue.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai gal ne ta nuotaika buvo, gydytojai irgi zmones ir jiems buna ciklo svyravimai tongue.gif
as ateinu tik vaistu issirasyt, pablogejimu nebuvo, tai mes nesam susigyvenusios, tai gal tokie santykiai tik ir yra blush2.gif g.gif Bet gal geriau tu pablogejimu lai ir nebuna, isgyvensiu kabinete uztrukdama ir 7 minutes biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo dar ir taip būna, kad tyrimų nepriduoda kur reikia.. kai gulėjau ligoninėj, mane gydė gyd. Mačionis ir Vaitkus, tai gydytojai taip pat super thumbup.gif Per kasdieninius vizitus Mačionis vis priversdavo mane nusišypsoti smile.gif manau visi medikai turėtų būti tokie. Būtent šio mediko dėka aš ir palyginus greitai gavau vaistukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 27 gegužės 2009 - 21:04
Na as kai lankiausi pas Malciene tai labai patenkinta buvau-apziuredavo super, nepalygint su Santariskiu specais. Irgi kelis kart bandziau ikist, tai vos neisvijo doh.gif
Mergaites, noriu paklaust, kai tokie permainingi orai-tai saule, tai debesys, tai isvis nesuprasi kas-ar jus nejauciat pablogejimo? Man tai siandien ko tai silpna, galva svaigsta, tik gulet norisi...gal siaip pavargau, bet biskely baime ima... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 05 28, 20:51)
Na as kai lankiausi pas Malciene tai labai patenkinta buvau-apziuredavo super, nepalygint su Santariskiu specais. Irgi kelis kart bandziau ikist, tai vos neisvijo doh.gif
Mergaites, noriu paklaust, kai tokie permainingi orai-tai saule, tai debesys, tai isvis nesuprasi kas-ar jus nejauciat pablogejimo? Man tai siandien ko tai silpna, galva svaigsta, tik gulet norisi...gal siaip pavargau, bet biskely baime ima... verysad.gif

Galiu nuraminti, čia visiems taip. t.y. ir tiems, kurie neserga IS 4u.gif Pas mane kolektyve daug merginų, net 17 ax.gif tai paskutiniu metu visos kaip lapai nuvytusios ir iš veidų išėjusios doh.gif kiek viena kitai pasipasakoja, tai visoms kas negerai, tai akis, tai galvą skaudą, tai nesveikai miego nori.. tai manau tai tik magenetiniai laukai kokie negeri...
Linkiu nenusiminti, manau viskas tuoj praeis drinks_cheers.gif Laikykis 4u.gif Aš irgi nupiepus, kojos kažko tinsta, ypač kairė..net nežinau nuo ko..bet kaip nors išvysim visus negalavimus lauk.
Atsakyti
oi aciu kad nuraminai, nes jau depresuot pradejus buvau... verysad.gif gerai kad treciadieny vaziuosiu i kauna, tai apziures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 05 30, 19:18)
oi aciu kad nuraminai, nes jau depresuot pradejus buvau... verysad.gif gerai kad treciadieny vaziuosiu i kauna, tai apziures smile.gif

Viskas bus gerai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo toks oras tikrai labai blogai veikia, mane irgi. ax.gif Talli tai ar galima sveikinti sukurus seima?Jei neklystu minejai apie geguzi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 06 02, 22:48)
Jo toks oras tikrai labai blogai veikia, mane irgi. ax.gif Talli tai ar galima sveikinti sukurus seima?Jei neklystu minejai apie geguzi? bigsmile.gif

Tikrai tikrai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 06 02, 22:48)

Tikrai Talli..juk ta diena jau tūrbūt buvo.. 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaitės atsiprašau, SM užstrigo, tai parašinėjau.... blush2.gif
user posted image
Atsakyti